Wpisy 290 276 – 290 375
5 maja 2011 21:29 → 5 maja 2011 21:52, 100 wpisów
zawsze tak jest ze za raj tez winna jest Ewa nie?
ja tylko nie chce zeby mnie prześladowano teraz
ja tylko nie chce zeby mnie prześladowano teraz
witam!
Mam jedną prośbę...., lecz dziś tu tak "gorąco" że nie wiem czy zostanie zauważona
Prosiłabym o podzielenie się ( jeśli ktoś posiada) systemem niepełnym 3z6 z gwarancjami
Mam jedną prośbę...., lecz dziś tu tak "gorąco" że nie wiem czy zostanie zauważona
Prosiłabym o podzielenie się ( jeśli ktoś posiada) systemem niepełnym 3z6 z gwarancjamion znikł bo w dupie to ze narobił mi bałagan w zyciu
a ona mnie prześladuje
malo tego z jego konta udająć ze to on
a ja chce tylko spokojnie sobie typować
a jak sie spotkam do dostanie po pysku!!!!!!!!!
a ona mnie prześladuje
malo tego z jego konta udająć ze to on
a ja chce tylko spokojnie sobie typować
a jak sie spotkam do dostanie po pysku!!!!!!!!!
andromeda....jak znasz miejsce gdzie on mieszka to zgłoś to na policję i niech oni się tym zajmą.
To jest naprawdę żenujace , siedemdziesiąt osób śledzi jak obrzucacie się błotem . Czasami mam wrażenie że czat należy do andromedy bo tyle i o każdym ma do powiedzenia. Aż boję się pisać . Patrząc na jej konflikt z przed paru tygodni z inna starszą panią wnioskuję że jesteś straszną choleryczką . Szanuj się dziewczyno bo jakbyś to robiła to byś dziś problemu nie miał . A jak oólnie wiadomo mężczyźni to bezmózgie yetii myślące tylko jedną częścią ciała.
co lila zgłosze ze mnie od s.... na czacie wyzywa
a dziewczyny jego po prostu mi szkoda
a dziewczyny jego po prostu mi szkoda
/dziwne ze wesoly nagle przestal pisac jak sie ciagle Andromeda udziela. Sto procent schizofrenia i mania przesladowcza . Na bank. 

Kaja no co ty. Mezczyzna jest napalony albo glodny . Jak mezczyznie nie chce stanac to daj mu jesc 

wiesz to hefajstos puknij sie nie czytałeś dzisiaj czatu nie widziałeś jak mnie zaatakowano?sama sie atakuke?
andromeda a jak dziś typujesz? O to może ciekawszy temat... może spróbujmy Cię odciągnąć od tamtego.
Jest takie powiedzenie "jak suka nie da to pies nie weźmie" bez obrazy oczywiście

wiesz co hefajstos jesteś głupi tak samo jak twoje glupie teksty
Jeszcze nie piję,zobaczymy jak dziś pójdzie-wysłałem po 1 zakładzie w lotto i mini...
kiedyś wygram w lotto i podziele sie z tymi co byli mili dla mnie

OPA...ja ostatnio wysyłam 8 zakładów trójeczek i jedną zawsze trafię a reszta to 2/3

OPA ja typuje ze andromeda predzej zginie z reki terrorysty niz wyjdzie za maz po 30 tce

OPA....
kombinuję na kilku liczbach te trójeczki i jak na razie wskakują
kombinuję na kilku liczbach te trójeczki i jak na razie wskakują
andromeda jak wygrasz TYLE KASY to każdy będzie Cię kochał 

No to lux.Ja na razie 2 dni z rzędu mam "przody",dziś pewnie nic nie będzie,ale zobaczymy.
Lila 

bo ja jestem teraz bardzo smutna i zapamietam kto teraz kiedy tego potrzebuje kto był dla mnie miły
lila a ile bierzesz liczb do ułożenia tych trójek? Bo może i ja spróbuję...
zobaczysz ile będziesz miała adoratorów,co tam jakiś "kulawy" wesoły 

rav444...a mam kilka trójeczek i zobaczymy czy coś dzisiaj wskoczy bo o 14 było tylko10 zeta
Dobra dawać mi tu te miliony z lotto. Ileż można czekać na to losowanie

Wczoraj Yapa podał liczby 13,14 ja dodałem resztę i zobaczymy.Może nie będę musiał jechać do Niemiec,po drodze obok LILI.
Dobry Wieczór

andromeda,po każdej burzy potrafi słoneczko zaświecić

andromeda i tego Ci życzę