Wpisy 290 176 – 290 275
5 maja 2011 21:05 → 5 maja 2011 21:29, 100 wpisów
lilka a ja po tym piwie jak świeżo narodzona
mam nadzieję ze mój pójdzie szybciej spać ode mnie hahahaha
mam nadzieję ze mój pójdzie szybciej spać ode mnie hahahaha
Z pieprzem i na ostro. Tu lepszy serial leci miłosny niż w telewizji. Trójkąty losowania miłości . Kiedy rozdanie oskarów?
Witam maxwelka ładnie trafiaszpewniaki w tym miesiacu 

andromeda...taaaak jesteście do siebie podobni aż za bardzo i nie tylko mentalnie bym powiedziała.
lilka ja moge tylko sobie pomarzyć dzisiaj
mój wstaje do pracy o 3ciej
mój wstaje do pracy o 3ciej
najpierw mnie uwodził sam pierwszy ja sie naprawde chciałam przez niego truć
to co on wygaduje to masakra
mówił zaufaj mi jestem dobrym człowiekiem chodze do koscioła
a potem nakłamał swojej dziewczynie-wmanewrował w to jakąś kobiete nie wiem o co chodzi z ta czarodziejką jeszcze jakiś cyrk
to co on wygaduje to masakra
mówił zaufaj mi jestem dobrym człowiekiem chodze do koscioła
a potem nakłamał swojej dziewczynie-wmanewrował w to jakąś kobiete nie wiem o co chodzi z ta czarodziejką jeszcze jakiś cyrk
bella34>>
możesz coś bliższego o tym koszu ? Będzie łatwiej niż w teesie... 50/50% /- koszty dojazdu/ , to chyba uczciwa propozycja ?
możesz coś bliższego o tym koszu ? Będzie łatwiej niż w teesie... 50/50% /- koszty dojazdu/ , to chyba uczciwa propozycja ?
Witajcie

widzę że leci film"Złamane serce
"

widzę że leci film"Złamane serce
"Najpierw jego dziewczyna wyzywa mnie od szmat i tak od świąt....
teraz ze jestem stara..moge sie z wami wszystkim spotkać we wrocławiu
ufałam mu a on nakłamał Sandrze na moj temat zeby sie oczyścić z win
Judasz!!!!!wesoły TO Judasz
teraz ze jestem stara..moge sie z wami wszystkim spotkać we wrocławiu
ufałam mu a on nakłamał Sandrze na moj temat zeby sie oczyścić z win
Judasz!!!!!wesoły TO Judasz
andromeda...z tym truciem się tak mnie już wkurzałaś ,że sama chciałam z miłą chęcią zawieść ci karton tabletek i poczekać aż je połkniesz.
kuzwa mać mam 25 lat jasną cere i uczucia a wesoły sobie z tego zadrwił!!!!!!!!!!!!!!!
andromeda...jeżeli między wami do czegoś doszło to wcale się nie dziwię,że jego dziewczyna cię wyzywa
Lila,

a kosmaty jest?jego imieniny

a kosmaty jest?jego imieniny

ja bym ci na jej miejscu spuściła porządny łomot jak byś się dopierniczyła do mojego faceta.
krysienka miło mi

bella34>> tylko szybciutko się decyduj, bo wszystkie
kosze na mokotoffie
wyobracam
kosze na mokotoffie
wyobracam
andromeda, nie przejmuj się. Biorę to na siebie mężczyźni to szuje wiem co mówię hihi
I nie ma wyjątku, tylko jeden popija z kolegami po kryjomu a drugi zdradza! O!
I nie ma wyjątku, tylko jeden popija z kolegami po kryjomu a drugi zdradza! O!dla Pań na chacie

dla typujących

dla typujących

ja chciałam mu pomoc jak sie ona dowiedziala --gdyby nie znikł gdyby jej nie nakłamał to bym pewnie siedziała cicho bo ja chciałam mu pomóc zeby on się z nią nie rostawał zeby mu wybaczyła
a ten znił.......beż sladu.......a po jakimś czasie zaczeła mnie przesladowac jego dziewczyna
a on jej nagadał takich głupot ze jestem starą kobietą -zmyslił ze jestem jakąś kobieta z czatu a ze mnie zrobił wyzyskiwaczke bo chciałam system
a ja go tak lubiłam sami wiedzie
to nie moja wina mówił ze kocha a ja mu ze ma dziewczyne i zeby z nią został świnia jestes wesoły czemu kłamiesz Sandrze te plugawe kłamstwa jesli wierzysz w Boga to odpowiesz przed Bogiem za te teksy
a ten znił.......beż sladu.......a po jakimś czasie zaczeła mnie przesladowac jego dziewczyna
a on jej nagadał takich głupot ze jestem starą kobietą -zmyslił ze jestem jakąś kobieta z czatu a ze mnie zrobił wyzyskiwaczke bo chciałam system
a ja go tak lubiłam sami wiedzie
to nie moja wina mówił ze kocha a ja mu ze ma dziewczyne i zeby z nią został świnia jestes wesoły czemu kłamiesz Sandrze te plugawe kłamstwa jesli wierzysz w Boga to odpowiesz przed Bogiem za te teksy
ja jestem andromedka i jestem z Wrocławia i moge sie z Wami wszystkimi we wrocławiu spotkac !!!!!!!!!!
dziekuje rav444 bo mi bardzo smutno
nazywa mnie teraz tak podle a mnie tak boli

nazywa mnie teraz tak podle a mnie tak boli

Lila długo leci film?
rav444....rozdwojenie jaźni i schizofrenia ,chyba tak to się nazywa?
ryszardz12....eeee,daj spokój,brak słów normalnie,wolałabym niewolnicę Isaurę.
andromeda...to będziemy miały nie długo okazję bo się tam wybieram na kilka dni
Lila jestem za a nawet przeciw

andromeda w szkole było takie powiedzenie, kto się wyzywa ten sam się tak nazywa. Ta Sandra czy jak jej tam, ma poważny problem. Ja bym powiedział, że nawet natury psychicznej. To jest coś jak syndrom Sztokholmski. Stała się ofiarą drania. Że Ty to inna droga ale Ty rozumiesz jego winę a ona obwinia cały Świat a nie jego...
Pasko. Przy rejetsracji powinienes miec opcje - jestem zdrowy lub zdrowa psychicznie i moge tu piasac bez szkod dla pozostalych uczstnikow czatu.
Nie interesują mnie Pawełku Twoje wygrane--Ty mi obiecywałeś wiele--bardzo mnie zraniłeś--jesteś Katolikiem?????????TO ja nie chce miec nic wspolnego z taką wiarą jak Ty wyznajesz!!!bo to raczej wiara w judasza nie w jesusa!!!
Jesteś prostakiem!!!Jak mogłeś mnie tak skrzywdzić jak????????????Ty nie wiesz ze to boliiiiii?
Jesteś prostakiem!!!Jak mogłeś mnie tak skrzywdzić jak????????????Ty nie wiesz ze to boliiiiii?
rszardz12...ha haha ja też.
Walduś już pewnie obraca jakąs flaszeczkę
Walduś już pewnie obraca jakąs flaszeczkę
myślę że też jestem zaproszony,jestem blisko

Czytając ten czat,niekiedy mam wrażenie że niektóre osoby pomyliły miejsce,od tego są inne czaty np.sympatia czy tym podobne.

andromeda więc proponuję teraz swoją złość przelać nad dobre typowanie a za wygraną sprawić sobie jakiś fajny podarek. Coś tylko dla siebie. Sukienkę, weekend w SPA... A się nie przejmuj nami, mężczyznami.
Lila,nawet się nie wychyla,nie chce nam postawić

No spoko ale nie pozwole zeby wesoły pisał te kłamstwa na moj temat i wyzywał mnie od s......
eryka

sam spieprzaj hefajstos!!!!!!!
ja dziś wygrałam 7/10 i mam większe prawo tu byc niz ty
ja dziś wygrałam 7/10 i mam większe prawo tu byc niz ty
Lila myślę że wyśle nam pocztą,poczekamy

andromeda to za 140zł proponuję kupić dobre wino, serek dojrzewający i słoiczek żurawiny. Będzie to najlepszy sposób na zatarcie śladu po złych wspomnieniach. A z doświadczenia wiem, że dobre winko to wierny towarzysz przy typowaniu liczb na kolejne losowanie 

tak nie ładnie uzywać brzydkich słów

Lila to 2 butelki na moją a ja odeślę

andromeda....mam pomysł,jak przyjadę do wrocka,to się spotkamy,wbijemy się wesołemu na chate i przetrzepiemy mu dupsko,co ty na to?
aaaa tyle zła i te z Wami kłotnie były przez wesołego
zabujałam się i byłam tylko jemu wierna teraz załuje
zabujałam się i byłam tylko jemu wierna teraz załuje
maxwelka

andromeda....my widzieliśmy to czego ty nie zauważałaś,ale cóż,c'e la vie
Kafeteria lila to strona dla kobiet. Tam niech sie żali Andromenda. http://www.kafeteria.pl/