Wpisy 290 075 – 290 175
5 maja 2011 19:56 → 5 maja 2011 21:04, 100 wpisów
m.dorotko
mam nadzieję
madzia
o tym samym pomyślałam
kiedys znalazłam 2setki ktoś też zgubił
szczęściara
dziękuję
wszystkim życzę dzisiaj kasiorki i zadowolenia po losowaniu

mam nadzieję
madzia
o tym samym pomyślałam
kiedys znalazłam 2setki ktoś też zgubiłszczęściara
dziękuję
wszystkim życzę dzisiaj kasiorki i zadowolenia po losowaniu

jociu...

Tak sobie czytam forum że niby jakieś parki pewniaczki a między wierszami jakieś historie miłosne...dobre dobre forum się rozkręca
Czy wszyscy gracze mają dziś dobre, bojowe nastroje?!? Zgarniamy pulę nagród?
Ja tradycyjnie życzę wszystkim powodzenia a zwłaszcza życzę je sobie 

hefajstos.....co z pieprzem? Dzisiaj wszyscy pijani czy o co chodzi?Moę ja za trzeźwa jestem.

Sądząc po okrutnych wpisach konto "Wesoły ma 2 właścicieli i chyb stąd ten dym ale co tam

Witam serdecznie czytam i nie mogę
Pasko wez zareaguj bo to już pojęcie przechodzi co ten wesoły wyrabia
jestem jedynym nikiem nie jestem żadną czarodziejką ani laleczką nie wiem o co w tym wszystkim chodzi pojęcia nie mam
wesoły mnie uwiódł a gdy sie jego panna dowiedziła wymyslił jakąś historie--nie z tej ziemi
Uciekł i nasłał na mnie swoją dziewczyne a teraz ma pretensje ze jaj jej prawde powiedziłam
Pawełku jak byś nie dał mogi i byłe fer wobec mnie to bym Cie kryła i Sandra by sie nieczego nie dowiedziała ale ze postąpiłeś jak cieniasz--wmawiając jej jakieś bzdury to masz coś chciał!!
Pasko proszę o intererncje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo złgosze to na policje
wesoły raz włamał mi sie na konto andromedy i pisał za mnie
jesli nie zareagujesz dzwonie na policje!
Pasko wez zareaguj bo to już pojęcie przechodzi co ten wesoły wyrabia
jestem jedynym nikiem nie jestem żadną czarodziejką ani laleczką nie wiem o co w tym wszystkim chodzi pojęcia nie mam
wesoły mnie uwiódł a gdy sie jego panna dowiedziła wymyslił jakąś historie--nie z tej ziemi
Uciekł i nasłał na mnie swoją dziewczyne a teraz ma pretensje ze jaj jej prawde powiedziłam
Pawełku jak byś nie dał mogi i byłe fer wobec mnie to bym Cie kryła i Sandra by sie nieczego nie dowiedziała ale ze postąpiłeś jak cieniasz--wmawiając jej jakieś bzdury to masz coś chciał!!
Pasko proszę o intererncje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo złgosze to na policje
wesoły raz włamał mi sie na konto andromedy i pisał za mnie
jesli nie zareagujesz dzwonie na policje!
Lestek dzięki z info.Sprawdziłem i mamy zbliżone założenia.Nie ma więc co dzisiaj zmieniać.Do losowania.

Pawełku nie masz jaj jesteś do niczego w łózku i w zyciu!!!
Tchórz który schował sie za spódnića załuje ze z Tobą poszłąm do łózka załuje tego bardzo mocno
Jestem z Wrocłwia--nie wiem co za bajeczki opowiadasz swojej ale mam Cie gdzies--Te Twoje ze jestes dobry człowiek ze chodzisz do kośćioła
całe świeta Twoja snadra mnie przeklinała tak ooo nie mogłeś zareeagowac zdzwonić przeprosisz wytłumaczyć sie jakoś???a ja jeszcze miałam skrupuły i jej nie zwyzywałam
dno jestes Pawełek dno

to Ty dla mnie sobie kupiłęś inny stareter to Ty okłamywałeś Sandre to Ty tego chciałes to Ty błagałeś o moj numer jak śmiesz--!!!jak smiesz mi sie na oczy pokazywać
Tchórz który schował sie za spódnića załuje ze z Tobą poszłąm do łózka załuje tego bardzo mocno
Jestem z Wrocłwia--nie wiem co za bajeczki opowiadasz swojej ale mam Cie gdzies--Te Twoje ze jestes dobry człowiek ze chodzisz do kośćioła
całe świeta Twoja snadra mnie przeklinała tak ooo nie mogłeś zareeagowac zdzwonić przeprosisz wytłumaczyć sie jakoś???a ja jeszcze miałam skrupuły i jej nie zwyzywałam
dno jestes Pawełek dno

to Ty dla mnie sobie kupiłęś inny stareter to Ty okłamywałeś Sandre to Ty tego chciałes to Ty błagałeś o moj numer jak śmiesz--!!!jak smiesz mi sie na oczy pokazywaćNajzabawniejszy jest jednak kontekst i komentarz - czytaj zawsze napisy na tabliczkach podczas targów elektroniki użytkowej przed włożeniem palucha... Tam wyraźnie pisze co to hehehehe
w uszach jeszcze mi brzmi andromedko daj mi swój numer--andromedko to andromedko tamto--a potem zniknołeś nie mając odwagi mi powiedziec to w oczy a teraz oddzywasz sie z takim tekstami???????Kłamiesz na Pasko-Kłamiesz Sandrze i do mnie masz pretensje zachowałeś sie jak szuja ale czego ja sie spodziewałam bo chłopaku z zawodóy kpina
wiecie co zrobił wesoly kiedy sie sandra dowiedziala bo sam sie wsypał bo basko dał zapamietywanie nikow a on będąc u niej sie wsypał to ze po tym wszystkim znil nie dał znaku zycia tylko nasłał swoją sandre na mnie a ta udawała go ze to on pisze --wybielił sie wmawiając jej ze jest czysty a mnie i jakąś kobiete z tego czatu podpioł pod jedną osobę zeby sie wybielic
TO jaet Facet??? to jest dno
Jesteś dnem wesoły
Ja dzisiaj jeszcze prosiłam Sandre zeby do Ciebie wróciłą
ale teraz widze ze nie potrzebnie nikomu nie zycze takiego faceta jak ty Pawełku nawet najgorszemu wrogowi
wiecie co zrobił wesoly kiedy sie sandra dowiedziala bo sam sie wsypał bo basko dał zapamietywanie nikow a on będąc u niej sie wsypał to ze po tym wszystkim znil nie dał znaku zycia tylko nasłał swoją sandre na mnie a ta udawała go ze to on pisze --wybielił sie wmawiając jej ze jest czysty a mnie i jakąś kobiete z tego czatu podpioł pod jedną osobę zeby sie wybielic
TO jaet Facet??? to jest dno
Jesteś dnem wesoły
Ja dzisiaj jeszcze prosiłam Sandre zeby do Ciebie wróciłą
ale teraz widze ze nie potrzebnie nikomu nie zycze takiego faceta jak ty Pawełku nawet najgorszemu wrogowi
kupony jakie dostaję w multi multi są za duże i nie mieszczą mi się do kartonika lotto{{wsciekly} Mafia co się zwie TS

andromeda...dlaczego ty i wesoły robicie takie same błędy w pisowni?

moze siedziec przy komputerze ale nie moze i dlugo czekam losowanie za godzina;/
lila bo ja z nerwów pisze
bo jesteśmy do siebie poobni jakoś mentalnie--nawet nie wiesz jaki wesoły to świnia
po całej aferze znikł uciekł a jego dziewczyna mnie prześladuje
ja nie wierzyłam ze on takie rzeczy pisze
bo jesteśmy do siebie poobni jakoś mentalnie--nawet nie wiesz jaki wesoły to świnia
po całej aferze znikł uciekł a jego dziewczyna mnie prześladuje
ja nie wierzyłam ze on takie rzeczy pisze

WITIAM I BYLEM NA TEJ STRONCE MALYM WROZ\BA