Wpisy 2 896 125 – 2 896 224
2 czerwca 2017 00:09 → 2 czerwca 2017 11:22, 100 wpisów
Gonzaga.
Pobudka!!!.
Pobudka!!!.
Zaraz znikam:
--->>
--->>
HejkaNo to moze wykoncza WoodstockKurski na basie a Jaroslaw tanczacy pogoNa dzis powtorka pewniaka
51 ja wczoraj pozarl
51 ja wczoraj pozarl
Zapomnialem Magda Linetty.Moze rosnie nam druga rakieta w tenisie po A.Radwanskiej?Mecz ze Switolina okarze sie prawdziwym sprawdzianemNo i ten wdziek Magdy
Dusia.
Ale cisza, szpiegów 71.
131 milionów funtów do wygrania w Loterii.... ---->> londynek.net/
Janosik potem podam do lotto de.,jutro rano mnie nie bedzie bo idę na pogrzeb,,znajomego kolegi 56 latek miał
56 ... mało. [*]
Janosicku jakbyś z fusów od tej wypitej kawy powróżył na te liczby
15,16,19,44,45,69,70,75,79
15,16,19,44,45,69,70,75,79
Cześć jestem na praktyce w Gminie. A wy jak tam w pracy ? Pójdę do takiego prana żeby wniosek wypełnić o staż.
Wczoraj Mini lotto 0/5 !!! Coś mi teraz nie idzie to. A wam ? Macie jakieś metody ?
U bukmachera chcę zagrać ostanie mecze Polskie.
Siedzę przy biurku i nuda !!!!
Na Allegro siedzę zaraz jeszcze zacznę się uczyć z przedmiotów na egzaminy.
A co mam robić ?
PRAKTYKI WIDAĆ !!!
Nieraz coś mi dadzą do zrobienia typu: pieczątki zrobić albo coś zanieść, czy tam wypełnić karty drogowe, a jestem z takim młodym w biurze w moim wieku pracuje.
O staż się spytam w Gminie.
Praktyka !!!
Jak kupiłem PS4 z dodatkiem Krew i wino, myślałem że mam grę, a to tylko dodatek.
NIE !!!
A siedzę około 8 godzin, mam miesiąc. Ale jeszcze dwa tygodnie zostały.
A u bukmachera postawisz na Polską ligę ?
Chyba upadłeś na głowę ?
Widze że tu kumulacja na jutro I Bonus w Multi Multi wcześnie usnołem nie widziałem tych podwyżek7Milion
Radwańska wygra turniej !!! Stawiajcie kasę.
Dobry kursik jest pewnie jeszcze.
Albo dajcie na Fonfarę że wygra.
KOZAKI
jakim programem lub sposób ktoś ma prosty? aby rozpisać wszystkie możliwości i sekwencje 5 lub 6 liczb z np. 33 itp. (różna wielkość liczb) Jest wstanie ktoś to rozpisać?
a skąd można ściągnąć, podasz nazwę?
https://www.ccrwest.org/cover/HIGH.html
link do systemów i rozpisów.
link do systemów i rozpisów.
o dzieki!
2 896 192. multuś 80
żadne systemy nie są dobre
gdyż stawki są mniejsze niż wygrane
pełny system aby mieć TRÓJKĘ w lotto to 163 zakłady
to oblicz 163 zakłady x 3 zł
a wygrana TRÓJKA to 24 zł
do wygrania jest po prostu potrzebne tylko SZCZĘŚCIE w danym dniu
żadne systemy nie są dobre
gdyż stawki są mniejsze niż wygrane
pełny system aby mieć TRÓJKĘ w lotto to 163 zakłady
to oblicz 163 zakłady x 3 zł
a wygrana TRÓJKA to 24 zł
do wygrania jest po prostu potrzebne tylko SZCZĘŚCIE w danym dniu
najlepszy system z ktorego czasami korzystam to system pelny 5-7-21
A macie takie programy np. że podaje zakres liczb swoich i system mi z tych liczb robi sekwencje i łączy każdą liczbę z każdą? Jest coś ala chybił trafił i wybieram ilość kuponów ale to nie to...
W miejscowości Milówka padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
kazdy sam moze stworzyc sobie system na dowolna ilosc liczb ale na wiecej niz 15 to troche przesada
no ale kto kaze tworzyc systemy na wszystkie liczby - to jest to samo co skreslanie iles okienek
system jest dobry jak jest np. 2 razy wiecej liczb niz skreslanych na iles tam zakladow na 10
nikt nie gwarantuje ze w tych 10 trafimy iles lczb chyba to normalne
no i jeszcze cos systemem trafimy wyzsze wygrane niz jednym zakladem
typujemy wiecej trafiamy wiecej gramy na tyle samo liczb co zwyklym zakladem ze stawka, moze nie wygramy krotnosci tak jak w stawce, ale na pewno czesciej bedziemy trafiac niz pojedynczym zakladem
W miejscowości Mielec padła wysoka wygrana w zdrapce Pensja
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
odloze sobie kase 240 zl i sprobuje po 10 zl puszczac co drugie losowanie malym systemem ciekawe co trafie
licze ze chociaz polowa sie zwroci, reszta moze wyjsc na zero albo na plus
hey tymi liczbami dzis sie bede bawil z ts w jego zabawke zwana multi 02,05,06,09,10,13,18,20,22,23,25,26,27,29,32,34,35,36,37,38,44,46,48,49,67,69,71,72,76
powiem wam ze 6 zakladow ostatnio na 20 liczb daly by 2 x 7/10 u mnie i dwie 6/10
Hej Angierski i kto to widział może ten Twój program, to tylko wyimaginowana wyobraźnia
Oki trudno cokolwiek więcej trafić teraz w Multi
mowie jak jest bo testowalem to wiele razy program jest tylko narzedziem, a systemy istnialy juz dawno, moj program tylko pomaga mi znalezc optymalne liczby i system