Wpisy 2 894 262 – 2 894 361
28 maja 2017 07:59 → 28 maja 2017 11:53, 100 wpisów
Krasnalka.
Krasnalka.
Później sprawdzę 1 zestaw.
Później sprawdzę 1 zestaw.
był zlot motocyklowy i koncertował oddział zamknięty,było zaje fajnie i leczę kaca
Korzystajcie ze słońca, bo w południe na północny zachód Polski dotrą burze znad Niemiec.
tylko że za płotem zamiast wybrzeża sąsiad z kosiarką chodzi ,,,,,,w niedzielę o 8 ....chyba go pogibało
moja ranna twórczość ludowa
12*13*14*17*34*37*42*45*49*57*59*63* małych i 70-siątek jakoś nie widzę
12*13*14*17*34*37*42*45*49*57*59*63* małych i 70-siątek jakoś nie widzę
Kędzior.
dopije i trzeba na ogródku ogarnąć po grilu, zebrać surowce wtórne, aluminium w cenie
Kiedyś Danuta Rinn spiewała taką piosenkę:
"Żeby choć raz numery totolotka z góry znać...
..................................................
Ciężko jest ZNALEŹĆ zwycięskie liczby, ale można wiedzieć czy się ...PRZEGRA lub WYGRA.
"Żeby choć raz numery totolotka z góry znać...
..................................................
Ciężko jest ZNALEŹĆ zwycięskie liczby, ale można wiedzieć czy się ...PRZEGRA lub WYGRA.
Kędzior:
W niedzielę się nie gra.
W niedzielę się nie gra.
Dusia.
http://photos.nasza-klasa.pl/53131998/13363/other/std/79e6054426.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
W systemie ...7 liczb 5 była do trafienia.
Dusia;
Jak podasz liczby do
<< Lotto de >>
to sprawdzę.
Jak podasz liczby do
<< Lotto de >>
to sprawdzę.
dusia
--->>www.lotto.de/
40% w cieniu.
janosik 24 26 27 28 29 30 miałam wyśnione i 49 3 by miał trafione
tylko on wczoraj miał na popołudniu do pracy ,cały ranek szukał tam karty z internetem ,bo tam gdzie mieszka to neta nie ma
kedzior13
Może być powtórka,jak w multi
Może być powtórka,jak w multi
janosik zobacz te wczorajsze ranne co Ci podałamtam były te liczby
50 zakładów mini
może takie trójki: 13,21,31. 06,09,69. 07,44,77. 50,60,61. Miłej niedzieli
Witajcie. Pozdrawiam.Miłej niedzieli.
Janosik sprawdź na jutro dzięki!
MM 7,32,42,56,58,69,76,79
taka 8-semeczka...
Janosik sprawdź na jutro dzięki!
MM 7,32,42,56,58,69,76,79
taka 8-semeczka...
Kedzior jestem za uszanowaniem niedzieliJa chodze do kosciola moi znajomi nie ale nic nie robia w niedziele.Nie kosza.Ale jeden jest glupek,raczej dwoje co niedziele maja w dupiewezmie ich w ogien piekielny
jak wygrac w uk 300 zl za 5 zl?
konfrontacja sztuk walki 22, 39 gala
konfrontacja sztuk walki 22, 39 gala
jak wczorajsze walki galowe bo zapomnialem popek pudzian itp trza zlukac na stronach
pareczka co weszla wlasnie w sobote 22,39 chce za to 54 zl czyli 4 tys zl za 5 zl
oooo koksu jednak dostal a taki pewien byl pudzian tez wpierd sposcil
troszke sie poturbowali na tej gali troche kibicow ponioslo z wygwizdaniem chalidowa chyba nigdy nic nie powiedzial co by moglo go wiazac z nienawiscia do innych ludzi do innych wiar niz jego moze sie myle to nie jego winna ze sa tluki z sredniowiecza na tym swiecie jak i debile bo jak mozna isc i sie wysadzic a ci co robia im pranie mozu spokojnie sobie zyja bo po smierci bedzie stado dziewic i ktos kto czeka ta czeka w ciemnej d ale co tam niech sobie kazdy wierzy ze jak serce przestanie bic ze gdzies tam jest lepiej wazne jest to co teraz co dzis i jak jest
a teraz liczby 09 12 76 40 63 itp to co w profilu a reszta tajemnica
nie slyszalem zeby mamed potepial wybuchy,ale wygral zasluzenie
co mi sie nie podoba to ze sie kladzie na mate gdy zagrozony
borys za kopanie wtedy w jego dupcie powinien brac duzego bonusa od sedziow
co mi sie nie podoba to ze sie kladzie na mate gdy zagrozony
borys za kopanie wtedy w jego dupcie powinien brac duzego bonusa od sedziow
Menstar śpisz czy bo U mnie bar jest wielki zapomniałem Ci powiedzieć że jutro będziesz miał kolege z Montelupich do pomocy tak że będziesz miał lajt
Mam cztery złote zwrotu z Multi Multi to będzie na LOTTO z Plusem zagram swój zakład wystarczy a drugi aktualny od Pasko ważny do 13 czerwca 3 Miliony w LOTTO
W sumie miałem 6 zakładów w Multi Multi 4 na dziesięć i jednego na sześć i jeden na pięć i dwa złote zwrotu no bo mnie Szla..chta do wojskado dnia wczorajszego i że by nic
Oj pracowało się 5 lat na samych nocach wiem co to ból istnieniaQwowadis
A młode kocury tylko roszczenia mają im się wszystko należy robić niema komu apsik ja ponocy to przysługuje
Dusia jak bym był Panem czasu to bym się chętnie wrócił o 20 lat w stecz ja wiem dlaczego