Wpisy 2 893 483 – 2 893 582
26 maja 2017 17:22 → 26 maja 2017 19:47, 100 wpisów
Sluchajcie jak ktos z was losuje na chybil trafil to bierzecie kupon kazdy oddzielnie czy na jednym kuponie zaklady, ciekaw jestem ?
I czy to mae jakas roznice?
Ruch to zdrowie można potrzepać ...tyłek dywan i co tam kto chce
Bo ost. filozoficzne rozmowy mialem przy piwku
Golden niegram metodą chybił trafił zawsze sam kresle czsami robię wyjątek od tej zasady zwykle jest to jeden zakład dowolnej gry najczęściej to LOTTO z Plusem i Multi Multi
Statystycznie chyba jest wygranych wiecej z maszyny czy zle pisze z tego co widzialem na stronie lotto
I z tego co czytalem o wygranych
Myślę że tak jest dlatego że dużo ludzi niezna zasad i jak to oni czasem mówią a nie wiem co tu skreślić i z lenistwa bo się niechce skreślić
Np. Wiecej u mnie trafiam liczb z chybil niz z typowania a niby mapki przegladalem troche sie wczuwalem I analizowalem itp pisze of swoim przypadku
Stad moje pytanie jak wy sie zapatrujecie wlasnie
Golden załóż hipotezę że niema metody chybił trafił i co wtedy trzeba było by sie wysilicżeby wygrać a tak idzie się na łatwiznę że maszyna zamnie wygra
Nie nie bo wlasnie uwazam logika mi podpowiada ze z analiz powinienem wiecej trafiac I tak robilem a u mnie zauwazylem od pewnego razu jest odwrotnie
Widac logiki nie ma
Ja tam żadnych Mapek Polski Europy nie lustruje mam swoje zakłady czasem nimi gram a jednym prawie ciągle jak mam kase na gre w LOTTO i Plus Multi Multi i Mini LOTTO rzadko Ekstra Pensja co ma wisieć nie utonie
Trudno sie doszukiwać w grach liczbowych logiki ma wyjść i tyle oby nasze
Dokladnie wszystko jest dozwolone aby byc milionerem
dla Wszystkich grajacych
3zm
witam wszystkich forsami dostales kupon od pasko bo ja tak wczoraj
Sebol w poniedziałek dostałem pisałem Ci ale cię nie widziałem na zielonej{{kciuki}
http://wiadomosci.wp.pl/duda-polska-gotowa-zwiekszyc-aktywnosc-w-ramach-koalicji-antyterrorystycznej-6126834561816705a
w obiecankach przedwyborczych
obiecanki cacanki
że żołnierze polscy nie będą wysyłani by walczyć, dosyć zginęło
co zostało z obiecanek ?
w obiecankach przedwyborczych
obiecanki cacanki
że żołnierze polscy nie będą wysyłani by walczyć, dosyć zginęło
co zostało z obiecanek ?
Gryksio jak gatki
Hej wszystkim przeczytałem Twój komentarz polska i wiedz, że " jeszcze Polska nie zginęła, póki my żyjemy "
Gryksio gdzie na urlop???
islandorka
Zb bzzzz....
Na wieczór tylko mini, jakoś nie mogę się wstrzelić w tę 10 w Multi, chyba sobie poczekam, aż bonus dobije do 1 000000
Bye
Lucky jo. Wtedy się wbijesz
jaki urlop co to takiego niby mam zaplanowany na wrzesien u mnie 1 dzien dostac to mordega
Gdzie gorąco
islandorka na majorce
Gryksio zonki nie porwiesz
Isla nigdy nie wiadomo już Wam nie przeszkadzam
Gryksio w drodze z pracy chtr....
A jakieś typy w p.
Lucky
Gryksio mam 1 dzen w tyg.wolne to niema typów
Dr
Dr grasz?
Dr jak idzie
Coś tam wyskubal od ts?
http://finanse.wp.pl/abonament-rtv-po-nowemu-co-to-w-praktyce-oznacza-dla-uzytkownikow-odbiornikow-telewizyjnych-i-radiowych-6126433208625281a
czekales na mnie
Dr nie zarobisz na ubytki...
Dr pożycz od teściowej...sceke..
Dr wpadła do studni
To Leć szukać ząbków
Ale faktycznie na cmentarzu sporo zapasów...
Ja wczoraj grubo 2/6 w lotto i 3/6 w lotto plus na jednym zakładzie szok i niedowierzanie tyle hajsu
Tyle tysięcy się marnuje
Dreamerfakt
Dr komar
Ja też chcę mieć sceke żeby ładnie wyglądać...
Jak przyjdzie diabelek co bym miała go czym dziabnac...
A tak nadzieję mnie na widełki i do kociołka...
A ja tak nie lubię gorąco...
Gryksio nie w temacie jesteś...nie kumasz...
Dr to nie może razem jechać na wczasy...
bom nie zaba dobra nie przeszkadzam za h spadam na ostatna nocke co mi sie spac chce
Ty na plaży ja w lodówce
Dr no wiadomo doktor dba o zdrowie