Wpisy 2 881 259 – 2 881 358
5 maja 2017 14:50 → 5 maja 2017 16:06, 100 wpisów
w Dębicy wygrał Dębiczanin nie żaden przyjezdny
a jak grać?? napewno trzeba systematycznie i trochę szczęścia i systemu do tego
a jak grać?? napewno trzeba systematycznie i trochę szczęścia i systemu do tego
New co wygral w Dębicy
kwote w moim nicku
26 stycznia
minus podatek oczywiście
system jest ale liczby to szczęście , poprostu trzeba grać pare razy jednymi potem innymi liczbami.
ktoś puścił 100 zakładów 5/5 bez plusa za 250 zł i trafił 100 razy.
ale tylko systemem gram bo jeden kupon to trza mieć chyba super farta, i naprawde jest ciężko trafić w MM
mnie podejrzewali o wygraną w strzyszowie ale byłem wtedy za granicą a w lotto i tak nie gram tylko MM
w skrzyszowie k/ tarnowa sorki
Milion 400tys ale kit stawiasz
teraz puszczam MM systemem z multipaśko za około 100zł na losowanko ... ale coś trafić nie mogę
To wygrałeś czy nie?
Jasne wygral w marzeniach
a dlaczego miałbym coś pisać głupiego?
TS nie oszukuje poprostu ciężko trafić według mnie
teraz próbuje systemu paśko bo nie znałem tego
To daj fotkę kuponu
za 100zł na losowanie puszczam pare razy potem zmieniam liczby i dalej
Ts jest sprytne bawi się nami a my z nimi tylko my na minusie jesteśmy prawie zawsze
Gra niema sensu matematyka zawsze wygra
Może i nie oszukuje, ale coś jest na rzeczy, bo na początku jak wprowadzili kaskade albo ER to ciągle były główne wygrane, a od pewnego czasu są rzadkością?
Volt - a ja dziś zagrałem na 36. Zgarnąłem kase i śię śmieje z przegranych
Ja jakbym miał wygraną 1,405,529,40 to już bym nie grał a tu proszę ktoś dalej gra i to na ostro.
w MM da się wygrać ale trzeba mieć szczęście , trochę zaparcia i pieniędzy , bo 1 kupon za 2,5 zł to trzeba mieć zajebiste szczęście.
Jak chcecie mnie obrażać to się wyrejestruje. Sledziłem tą stronę czasami i też myślałem że TS oszukuje i dlatego piszę Wam że jest ciężko trzeba trochę zainwestować
ja muszę za inwestować w farbę do pokoju bo raz pomalowałem i prześwity po prostu brakło kasy krany do wymiany
Kupon i potwierdzenie wygranej mam , ale mam to dla siebie.
Mulag dokładnie ja też dorzucam mi się nie udało w piłkę przez kontuzję więc daję szanse innym.
zauważcie też że w debicy padło jeszcze 3x 9/10 więc poszedłem systemikiem danego dnia
lubię grać ale jak trzeba to przerwa zrobię bow domu każdy grosz potrzebny ale tak jak pisze gram ale to nie jest żadna inwestycja
ludziska po przewalali z klika setek czy tyś jak ma coś się tam udac to sie uda lub nic i tyle
szkoda chyba coś tu pisać
Mulag są tacy co ich stać na ryzyko nie zarabiają krajowej pensji
O swojim mieście pisze z szacunkiem bo jest moje i tyle w temacie
Nie ma systemu na na nich to wiem na pewno a jak komuś wyjdzie to szczęście
bo tak to se możemy pisać ja też wygrałem dużo tylko trzeba więcej środków itp a wiarygodność moja jest zero
Dużo ludzi typuje na pasko i co nic z tego nie wychodzi a w realu Ts ma nas w swoim systemie i robi co chce
coraz więcej erotomanów gawędziarzy
prezes musi się wykazać V kolumna działa
prezes musi się wykazać V kolumna działa
wirtualnym wygrane a w realu akurat nie puszczone a szkoda jakoś nie wychodzi
idę w mapki a jak sie wstrzelę w coś to pokarzę a nie będę kawałki opowiadał
gram bo lubię ale jakoś nie przekonany jestem że wygram mam nutkę ze coś w padnie bo bym nie grał ale mam duży dystans nie uzależniam się za bardzo mam swój limit i tyle
Kedzior zapodaj cosik na wieczor o 14 3/5 4/10 dupy nie urwało
Też gram ale chciałbym nie grać ale próbuje stopniowo zmniejszać nałóg
ja już miąłem że grałem i przestałem nawet z dwa miechy teraz gram cały czas ale za nie duże pieniądze
ale w lecie już nie długo kazda złotówka potrzebna i bedzie chyba przerwa w graniu na jkaiś czas
sebool jeszcze nie patrzyłem 9,12,18 .... ale tak naprawdę dopiero lukam
w końcu się udało
za 2 min usuwam z profilu foto
za 2 min usuwam z profilu foto
oki wywalam fotke
10/10
1,4 miliona
1,4 miliona
jest tez 9/10 i 8/10 na jednym kuponie
a może było 7/10 nie pamiętam
bo delektuje się trunkami
od stycznia
od stycznia
ja chcę tylko zapodać wpis że TS nie oszukuje poprostu trudno trafić... chyba że maszyna wtedy nie zadziałała i moje liczby wpadły , to też możliwe że TS wali w bambuko
te nie te czasy co dawniej w tedy było uczciwie teraz to jest wszystko z przymrożeniem oka
oki mulag możesz sobie szydzić mnie to wali bo mam kase i akurat Ciebie to mam w d.... szy ja trafiłem 10 w MM a TY próbujesz więc wszystkiego naj ... ciekawe czy tu napiszesz jak wygrasz pewnie wypniesz dupę na wszystko
pozdro
pozdro
TS Państwowy ile już państwo ludzi oszukało i wyskubało Misiewicz i spółka tyle w temacie tego wszystkiego oszustwo od 89 sie zaczeło do dzis
w moim przypadku w takim razie była awaria maszyny
Volt widział skana
1405259_40 jeśli wygrałeś to i tak grasz chcesz wygrać jeszcze i to jest problem,ale prawda jest taka każdy ma jakiegoś Bzika