Wpisy 2 860 009 – 2 860 108
7 kwietnia 2017 00:25 → 7 kwietnia 2017 10:25, 100 wpisów
predatory ci będą cie wzywały jutro i ataki o drążki srączki i pierdułki
już skreślam kupony przed biurkiem strategia się skręśla na moich oczach czas wygranej i fanfary coraz bliżej
jutro dzwonie do lotto jakie numery na sobotkę na piszę im że mam ciezko sytuacje i że peniądze mi potrzebne z pewnością z rpozumieją
Forsami nie zatrzymują bo późna pora jak musisz idz spać bo jutro kołchoz czeka z uśmiechem drwiącym
Wczoraj nie trafilem w liczby ts tylko zwrot na 14h 1x10 typowane
Dla tych, którzy nie mieli okazji obejrzeć wczorajszego programu z cyklu "Warto rozmawiać"
Hazard w Polsce
https://www.youtube.com/watch?v=321Y7NBUXdk
Hazard w Polsce
https://www.youtube.com/watch?v=321Y7NBUXdk
dla tych którym się poszczęściło u buka i wygrali powyżej kwoty wolnej 2280 zł bez dowodu nie odbiorą swojej wygranej
Dla wystawienia zaświadczenia o wygranej ponad kwotę 2280zł (która to kwota jest graniczną wolną od 10% podatku od wygranych) - należy przedstawić dokument tożsamości, tak zawsze było i jest nadal.
edi8jeśli owego zaświadczenia nie chciałem to dokumentu nie podawałem i tutaj jest ta różnica
zgrywus>> napisz proszę w której firmie zażądano od Ciebie dokumentów, przy odbiorze wygranej ponad 2280zł i bez chęci uzyskania zaświadczenia o wygranej.
cd>> ani nowelizacja Ustawy o grach ani zatwierdzane przez MF Regulaminy firm bukmacherskich nie zawierają takiego zapisu, aby wygrywający gracz nie mógł pozostać anonimowy - jeśli oczywiście nie zażyczy wystawienia mu dokumentu w postaci zaświadczenia o wygranych...
Gdy podasz mi nazwę tej firmy, to natychmiast do nich napiszę o podanie podstawy prawnej dla takiego postępowania o jakim napisałeś.
Gdy podasz mi nazwę tej firmy, to natychmiast do nich napiszę o podanie podstawy prawnej dla takiego postępowania o jakim napisałeś.
zielonej rozmowy o hazardzie nie dotyczą tutaj są tylko sympatycy i koneserzy TS
kedzior13>> mylisz się, gdyż TS stał się teraz głównym rozgrywającym w sferze hazardu.
to jak funkcjonują teraz strony typu Lottoland , Kuponylotto ....bo nie zauważyłem że coś się tam zmieniło a czasami korzystam
w związku z wejściem ustawy hazardowej z dniem 1 kwietnia każda wypłata powyżej 2280 jest za okazaniem dokumentu tożsamości taką informację uzyskałem we fortunie i to samo powiedzieli mi w milenium tak więc to wszystkich obejmuje
Te strony funkcjonują na serwerach zagranicznych i dopiero po 1.07 Ustawa o grach pozwoli na blokowanie z nimi połączeń poprzez Internet.
to wyższe trzeba wygrane odbierać w ratach nie przekraczając kwoty wolnej.
trzeba kupony rozbijaćale przy trafieniu 3 dogrywek w kosza to się nie da
staram sie unikać płacenia haraczu , jeśli wysyłam np 5,6 w MM nigdy nie robie stawki X5 tylko rozpisuje na pięć kuponów już zdarzyło mi się uratować przed strzyżeniem przez US
żegnam na razie , śniadanko, poskreślać i do pracy wszystkim wysokich wygranych
jak oni robią ze wygrywają albo bajery piszą ,,, nie mogę trafić nawet trójki
Ja tam też w czoraj nie wygrałem 4 zlotych zwrotu z Multi a le dziś zaszalałem postawiłem 3mini 2LOTTO 4 Multi na dziesięć jeden wyjątkowo zchybika na sześć i na pięć multi zasiałem pora na żniwa
Bonus 510 5 Milionów wlotto takie skojarzenie jak 500+ tym razem dlamnie bo moje dzieci już 500+biorą a bonus i LOTTO Plus dlamnie
ja mam na sobote z wczoraj kuponik lotto bo pani się pomyliła i zamiast 2 zakładów na 1 los . dała mi 1 na 2 los
2,3,5,8,15,21,22,23,27,28,30,35,40,54,50,51,52,57,58,59,65,72,75,77
Brjan zlamalem swoją zasade i pusciłem jeden Multi Multi na dziesięć na dwa losowania jak wczoraj radziles
Wczoraj Junak56,podała ciekawe trójki,radzę skorzystać,trochę liczb, z nich wpadnie
Menstar jak ci. Coś powiem na kolchozie to padniesz ta lejdis są naprawde
Brjan ty podałeś w czoraj trojke tak to było do multi to do puszcze 2,3,7,tak to było
Menstar w lolhizie posmiejemyna prawde poje.......dnych pieniadzach
Z tymi co jeżdżę no rozbroiły mnie w czoraj na cpn ie swoimi gadkami
'450 zatrzymanych automatów do gier to efekt operacji masowych kontroli 3 tys. lokali w związku ze zmienioną ustawą hazardową - poinformował w piątek resort finansów'
w mojej wersalce też są automaty , boje się że mi ją skarbowy skonfiskuje