Wpisy 2 859 909 – 2 860 008
6 kwietnia 2017 23:19 → 7 kwietnia 2017 00:24, 100 wpisów
Brjan powałkuje ten zakład do Multi na pięć i ma wyjść6,15,23,31,39
Forsami i tak dobrze typujesz ,na sucho,bo niektórzy nic nie trafiają,nawet na sucho
Brjan jak widzę wasze wysokie wygrane to mi skrzydła rosną co mi z typowania jak to się nie przekłada na moje wygrywanie w realu
my tu sobie już ustawiliśmy wygrane , a TS i tak da co będzie chciał
15lat to czasu szmat od 2002 kilkanaście trójek w lotto kilka czwórek w mini trójki kilka w Multi kilka siódemki raz 700 zlotych ja tu chce złowić wieloryba atu wpływa mała ryba Brjan
Forsami Skreśl na kuponie liczby:5/5 i 10/10 Zostaw je w domu nie,noś przy sobie.One Ci dadzą znać,kiedy masz je nadać
Dobra...idępooglądać ma(ł)pki i uzupełnić statystyki
Do za ok.1h
Do za ok.1h
np we wrześniu 5/5 skreślone w ciągu 3 minut , bez mapek , srapek , MP... i jeszcze miałem czuja bo zrobiłem stawkę x2 , a kupon puszczałem na stacji benzynowej o 13,50
Brjan nie chcę Cię męczyć,ale daj jeszcze parkę i spokojnie będziemy spali
jedną liczbę to dobrze że ktoś zostaje . cały czas trójek nie będę trafiał jedna liczba wyszła
jutro ma marsz na mediaexpert i po kaskę z kołchozu to może cos puszcze z pewnością
niech ktoś mi powie że ciemnota się kończy , gówno prawda ciemnota się rozwija i nie mogę w to uwierzyć że istnieje i się rozwija taka ciemnota i to w czasach komputerów co można na komputerze bardzo łatwo obliczyć możliwości gir liczbowych , oglądałem w TV odnośnie hazardu ludzie na hazard przeznaczają całe wypłaty jak by tego mało potrafią brać pożyczkę i grać dalej
to straszne ale prawdziwe lewy tak bardzo chcą swoje życie odmienić a tu się jeszcze bardziej zaciskają i zmieniają swoje życie na gorsze niż było
Lewy i to już niestety nie jest zabawa tylko hazard brać siana od bociana na granie to cza mieć w głowie s.anie
ale na głupotę nie ma lekarstwa głupich nie sieją tylko się rodzą
ja jestem mecenasem sportu i kultury i przeznaczam nie wielkie środki które również dobrze wydał bym na pierdołki i tego się trzymam nic powyżej żadnych uszczerbków
ważne by granie nie zawładnęło ludźmi to ma być zabawa bez uszczerbków na zdrowiu a jak uda się wygrać to będzie miłe zaskoczenie żadne nastawianie się na wygranie
A w kontakcie było spiecie i zrobiło lupy zdjęcie nie będę szurał po nocy jak szczur
to do drugiego kontaktu jak nie możesz to na drugą nogę i dalej możesz
Mulag zagraj se w Multi Multi bonus jest duży na dziesięć skreślenia na dwa losowania na trafił albo skreślić masz kolekt
spróbuje próba nie szczebla a jak nie wyjdzie to wiem do kogo się zwrócić
grajac dzis w pl wczorajsze losowanie z uk
mielibyscie 4/6 w duzego
16,32,42,45
takie inspiracje to yo
mielibyscie 4/6 w duzego
16,32,42,45
takie inspiracje to yo
akurat w środę był miś z chwilówki wziąłem kartkę a gość też przechodził i nie wziął a ja mu mówię od misia nie wiozłeś
teraz +500 plus to takie parabanki źle mają jak tak może być cięzko teraz łowić ludzi
no tak energia jest ale zaraz zgaśnie bo w sobotkę do roboty manster będzie miął energie
mam do 22 kwietnia w lotto i plus to faktycznie postawie w piąteczek coś innego postawie z pewnością moze liczby z lotto przeniosę zobaczy się
ja w to sobote decydujace starcie, bitwa o anglie,
dzis w multi tak gralem 16,32,42,45, 61
lepiej moglem puscic duzego
dzis w multi tak gralem 16,32,42,45, 61
lepiej moglem puscic duzego
11-12 dni to malo i zleci, ale do lata trzeba troche grosza nazganiac
w lato zawsze 8-10 tyg nic tylko
w lato zawsze 8-10 tyg nic tylko
smutne ze kazdy wolny czas idzie wytracic
i zycie cale to malo i zleci
i zycie cale to malo i zleci
16,32,42 bylo dwa razy w lotto uk sroda,