Wpisy 2 859 964 – 2 860 063
7 kwietnia 2017 00:00 → 7 kwietnia 2017 09:29, 100 wpisów
ja jestem mecenasem sportu i kultury i przeznaczam nie wielkie środki które również dobrze wydał bym na pierdołki i tego się trzymam nic powyżej żadnych uszczerbków
ważne by granie nie zawładnęło ludźmi to ma być zabawa bez uszczerbków na zdrowiu a jak uda się wygrać to będzie miłe zaskoczenie żadne nastawianie się na wygranie
A w kontakcie było spiecie i zrobiło lupy zdjęcie nie będę szurał po nocy jak szczur
to do drugiego kontaktu jak nie możesz to na drugą nogę i dalej możesz
Mulag zagraj se w Multi Multi bonus jest duży na dziesięć skreślenia na dwa losowania na trafił albo skreślić masz kolekt
spróbuje próba nie szczebla a jak nie wyjdzie to wiem do kogo się zwrócić
grajac dzis w pl wczorajsze losowanie z uk
mielibyscie 4/6 w duzego
16,32,42,45
takie inspiracje to yo
mielibyscie 4/6 w duzego
16,32,42,45
takie inspiracje to yo
akurat w środę był miś z chwilówki wziąłem kartkę a gość też przechodził i nie wziął a ja mu mówię od misia nie wiozłeś
teraz +500 plus to takie parabanki źle mają jak tak może być cięzko teraz łowić ludzi
no tak energia jest ale zaraz zgaśnie bo w sobotkę do roboty manster będzie miął energie
mam do 22 kwietnia w lotto i plus to faktycznie postawie w piąteczek coś innego postawie z pewnością moze liczby z lotto przeniosę zobaczy się
ja w to sobote decydujace starcie, bitwa o anglie,
dzis w multi tak gralem 16,32,42,45, 61
lepiej moglem puscic duzego
dzis w multi tak gralem 16,32,42,45, 61
lepiej moglem puscic duzego
11-12 dni to malo i zleci, ale do lata trzeba troche grosza nazganiac
w lato zawsze 8-10 tyg nic tylko
w lato zawsze 8-10 tyg nic tylko
smutne ze kazdy wolny czas idzie wytracic
i zycie cale to malo i zleci
i zycie cale to malo i zleci
16,32,42 bylo dwa razy w lotto uk sroda,
a 45 to koniec wojny to bym bralale czy 12/21
a 45 to koniec wojny to bym bralale czy 12/21
predatory ci będą cie wzywały jutro i ataki o drążki srączki i pierdułki
już skreślam kupony przed biurkiem strategia się skręśla na moich oczach czas wygranej i fanfary coraz bliżej
jutro dzwonie do lotto jakie numery na sobotkę na piszę im że mam ciezko sytuacje i że peniądze mi potrzebne z pewnością z rpozumieją
Forsami nie zatrzymują bo późna pora jak musisz idz spać bo jutro kołchoz czeka z uśmiechem drwiącym
Wczoraj nie trafilem w liczby ts tylko zwrot na 14h 1x10 typowane
Dla tych, którzy nie mieli okazji obejrzeć wczorajszego programu z cyklu "Warto rozmawiać"
Hazard w Polsce
https://www.youtube.com/watch?v=321Y7NBUXdk
Hazard w Polsce
https://www.youtube.com/watch?v=321Y7NBUXdk
dla tych którym się poszczęściło u buka i wygrali powyżej kwoty wolnej 2280 zł bez dowodu nie odbiorą swojej wygranej
Dla wystawienia zaświadczenia o wygranej ponad kwotę 2280zł (która to kwota jest graniczną wolną od 10% podatku od wygranych) - należy przedstawić dokument tożsamości, tak zawsze było i jest nadal.
edi8jeśli owego zaświadczenia nie chciałem to dokumentu nie podawałem i tutaj jest ta różnica
zgrywus>> napisz proszę w której firmie zażądano od Ciebie dokumentów, przy odbiorze wygranej ponad 2280zł i bez chęci uzyskania zaświadczenia o wygranej.
cd>> ani nowelizacja Ustawy o grach ani zatwierdzane przez MF Regulaminy firm bukmacherskich nie zawierają takiego zapisu, aby wygrywający gracz nie mógł pozostać anonimowy - jeśli oczywiście nie zażyczy wystawienia mu dokumentu w postaci zaświadczenia o wygranych...
Gdy podasz mi nazwę tej firmy, to natychmiast do nich napiszę o podanie podstawy prawnej dla takiego postępowania o jakim napisałeś.
Gdy podasz mi nazwę tej firmy, to natychmiast do nich napiszę o podanie podstawy prawnej dla takiego postępowania o jakim napisałeś.
zielonej rozmowy o hazardzie nie dotyczą tutaj są tylko sympatycy i koneserzy TS
kedzior13>> mylisz się, gdyż TS stał się teraz głównym rozgrywającym w sferze hazardu.
to jak funkcjonują teraz strony typu Lottoland , Kuponylotto ....bo nie zauważyłem że coś się tam zmieniło a czasami korzystam
w związku z wejściem ustawy hazardowej z dniem 1 kwietnia każda wypłata powyżej 2280 jest za okazaniem dokumentu tożsamości taką informację uzyskałem we fortunie i to samo powiedzieli mi w milenium tak więc to wszystkich obejmuje
Te strony funkcjonują na serwerach zagranicznych i dopiero po 1.07 Ustawa o grach pozwoli na blokowanie z nimi połączeń poprzez Internet.
to wyższe trzeba wygrane odbierać w ratach nie przekraczając kwoty wolnej.
trzeba kupony rozbijaćale przy trafieniu 3 dogrywek w kosza to się nie da
staram sie unikać płacenia haraczu , jeśli wysyłam np 5,6 w MM nigdy nie robie stawki X5 tylko rozpisuje na pięć kuponów już zdarzyło mi się uratować przed strzyżeniem przez US
żegnam na razie , śniadanko, poskreślać i do pracy wszystkim wysokich wygranych
jak oni robią ze wygrywają albo bajery piszą ,,, nie mogę trafić nawet trójki
Ja tam też w czoraj nie wygrałem 4 zlotych zwrotu z Multi a le dziś zaszalałem postawiłem 3mini 2LOTTO 4 Multi na dziesięć jeden wyjątkowo zchybika na sześć i na pięć multi zasiałem pora na żniwa