Wpisy 2 859 864 – 2 859 963
6 kwietnia 2017 22:46 → 6 kwietnia 2017 23:59, 100 wpisów
No i bierz mapki studiuj na LOTTO Plus na sobote jesteś urodzonym strategiem
szybka dziesiona na jutro 2,10,14,20,23,39,62,73,75,78 , brać skreślać i wysyłać,
chytry nie jestem podzielimy się bonusem
chytry nie jestem podzielimy się bonusem
Ale dzisiaj byłem blisko.
Wybrałem 10 liczb do Lotto pl.
1. Ts 12 - ja 13.
2. TS 16 - ja 15.
3. TS 21 - ja 21.
4. TS 32 - ja 33.
5. TS 42 - ja 42.
6. TS 45 - ja 45.
Pozostałe liczby: 6, 10, 26, 48.
Wybrałem 10 liczb do Lotto pl.
1. Ts 12 - ja 13.
2. TS 16 - ja 15.
3. TS 21 - ja 21.
4. TS 32 - ja 33.
5. TS 42 - ja 42.
6. TS 45 - ja 45.
Pozostałe liczby: 6, 10, 26, 48.
Brjan.
Seven.
Seven.
A tak dla przypomnienia stary zakład na dziesięć 7,17,19,27,29,30,32,39,51,63 bez znaczenia czy to komuś w mapkach Polski wychodzi jutro zagram o bonusa i 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
Dzisiaj sprawdza zestawy ...Brjan.
Zobaczymy jak mu pójdzie.
Zobaczymy jak mu pójdzie.
Lewy budżet zasilony to trzeba coś zagrać popróbowac jutro te dwa na dziesięć pójdą co napisałem wcześniej i na sześć i na dziesięć
Forsami , niema siły żeby 43 jutro weszło , ale daj ci Boże ...
Brjan dzieki i tak go puszcze tu nie ma co myśleć spekulować itd itp tu trzeba zagrać poszło w maszyne i już
Ja itak jestem uparty bardziej niż stado osłów postawie na swoim
Razu jednego dałem sie zwieść innymi liczbami do lotto swoje odpuscilem wziąłem kolegi z forum jego nic a moje 100 zlotych poszły sie yee
Brjan.
Powiem Tobie jutro po ...losowaniu.
Powiem Tobie jutro po ...losowaniu.
Niegram na chybił a też nie robie z tego tajemnicy kto chce niech bierze najwyżej utopimy
Brjan powałkuje ten zakład do Multi na pięć i ma wyjść6,15,23,31,39
Forsami i tak dobrze typujesz ,na sucho,bo niektórzy nic nie trafiają,nawet na sucho
Brjan jak widzę wasze wysokie wygrane to mi skrzydła rosną co mi z typowania jak to się nie przekłada na moje wygrywanie w realu
my tu sobie już ustawiliśmy wygrane , a TS i tak da co będzie chciał
15lat to czasu szmat od 2002 kilkanaście trójek w lotto kilka czwórek w mini trójki kilka w Multi kilka siódemki raz 700 zlotych ja tu chce złowić wieloryba atu wpływa mała ryba Brjan
Forsami Skreśl na kuponie liczby:5/5 i 10/10 Zostaw je w domu nie,noś przy sobie.One Ci dadzą znać,kiedy masz je nadać
Dobra...idępooglądać ma(ł)pki i uzupełnić statystyki
Do za ok.1h
Do za ok.1h
np we wrześniu 5/5 skreślone w ciągu 3 minut , bez mapek , srapek , MP... i jeszcze miałem czuja bo zrobiłem stawkę x2 , a kupon puszczałem na stacji benzynowej o 13,50
Brjan nie chcę Cię męczyć,ale daj jeszcze parkę i spokojnie będziemy spali
jedną liczbę to dobrze że ktoś zostaje . cały czas trójek nie będę trafiał jedna liczba wyszła
jutro ma marsz na mediaexpert i po kaskę z kołchozu to może cos puszcze z pewnością
niech ktoś mi powie że ciemnota się kończy , gówno prawda ciemnota się rozwija i nie mogę w to uwierzyć że istnieje i się rozwija taka ciemnota i to w czasach komputerów co można na komputerze bardzo łatwo obliczyć możliwości gir liczbowych , oglądałem w TV odnośnie hazardu ludzie na hazard przeznaczają całe wypłaty jak by tego mało potrafią brać pożyczkę i grać dalej
to straszne ale prawdziwe lewy tak bardzo chcą swoje życie odmienić a tu się jeszcze bardziej zaciskają i zmieniają swoje życie na gorsze niż było
Lewy i to już niestety nie jest zabawa tylko hazard brać siana od bociana na granie to cza mieć w głowie s.anie
ale na głupotę nie ma lekarstwa głupich nie sieją tylko się rodzą