Wpisy 2 856 249 – 2 856 348
2 kwietnia 2017 17:55 → 2 kwietnia 2017 21:00, 100 wpisów
Lecę na
sie ma pasko włsnie jestem u ciebie w rzeszowie obok lerła merlen
miejscowosc krasne
miejscowosc krasne
sie ma gryks
doktor zgrywus zibi isia dudzia
sie ma wasyl gdzie sie podziewasz tyle sie tutaj dzialo chyba miales przyjemnosc ponabijania sie z klona i jego klona krzysztof c vel sebastian m ktorych to mama jest tata czy tez tata mama lub na zmiane
gryksio siedzeuznajomych grillujemy ni ma czasu załaczyc neta
eh ta lechia gdansk jest o wiele lepsza od mojego ukochanego zaglebi eh zapomnieli jak sie gra jak grali rok temu eh zawsze bylo tak ze szczegolnie na wiosne kto by nie gral w zaglebiu to grali jak barcelona a teraz cienizna szczegolnie bida jesli ho o brameczki
teraz jakos udalo ci sie wytrzezwiec bo do tej pory co trzezwiales to musiales sie napic
gryksio ja odrazu mówiłem ze to klon
Wasyl piaski pasko
Jestem na piwku a nie u sasiadki
Pasko co sadzisz o 18kwietnia
S.S ktoś dziś trafił 2 000 000
S.S jeszcze nigdy nie zagralem i nie zagram
Pechowy do 23; 55
Legia gola
Slawek10
Zadzwoń na policję
Dzwoniles
lechia wygrala z zaglebiem eh 3 mecze do konca i podzial na mistrzowska oraz spadkowa eh spadam do losowanka radochy z dobrego typowania w lidze jak i przytulenia kasy a jak nie to do kobiety do faceta do browara jak kto woli sie do kogo do czego przytulic czy tez miec z tego radoche paparapa
http://wiadomosci.wp.pl/policjant-spowodowal-kolizje-nie-spojrzal-w-lusterko-6107646846929025a
Witam wszystkich.Moja Lechia wygrała ,Zagłębie szkoda ale coś im idzie ostatnio Źle
Vive nie odrobiło strat z Montpelier i przegrało u siebie
i odpadło
a w zeszłym roku 1 miejsce w lidze mistrzów w Europie
i odpadło
a w zeszłym roku 1 miejsce w lidze mistrzów w Europie
Montpelier musi wygrać tera,ale u siebie przegrać to jest sztuka.Legia urosła też świetnie gra ale zaraz coś pójdzie nie tak.Miałem grać w Sts ale nie można trafić
Bada pacjentówztylu i sprzodu
zbigniew g "Bada pacjentów ztylu i sprzodu" wez to na polski chlopski rozum przetlumacz
nie kazdy z nas ma IQ jak seba m
nie kazdy z nas ma IQ jak seba m
Legia
Chejnal Kęty
dzisiaj Sebastiana nie będzie bo mama mu kazała siedzieć w kościele na wszystkich mszach
Sebastian jest dobry chcial mie nauczyć jak postępować z Kobietami
Mistrzem będzie ten kto tu wrealu trafi np... 5/5 w mini 6/6 w duzego exp 10/10
Adolf4 trafil tu kiedys na sucho exp
Trafil jeden w mini 5/5na sucho
Trafić ? kto wygrał nie znam nikogo ,zna ktoś takiego co trafił dużą kasę
6 liczb trafić to lepiej chyba zarobić taką kasę ,wiadomo nie będzie łatwo
doktorku rozpracowalem 10/10 ale wam nie dam bo b onusem sie nie podziele
Znam jednego co trafil 5/5 trafil dnia 30 lub 31 stycznia 2015 rokumial fatalnego pecha trafil 18400 minus podatek
W min kasa mała ,50 tys lub 300 tys ,śmiał można zarobić.10 lat pracy na zachodzie lub 10 lat złudzeń w lotto