Wpisy 285 621 – 285 720
1 maja 2011 18:50 → 1 maja 2011 19:49, 100 wpisów
"ponad 3 300 000 zł padło w Poznaniu. To pierwsza wygrana w woj. wielkopolskim w tym roku.
28.03.2011
O tym, że warto grać w Lotto, przekonał się Gracz, który w sobotnim losowaniu tej gry trafił âszóstkęâ (1,10,13,14,35,44) wartą dokładnie 3 359 992,90 złotych. Dodajmy, że nasz Klient, który zagrał w Poznaniu w kolekturze przy ulicy Ściegiennego 64, sam wybrał szczęśliwe liczby. Zakupił łącznie osiem zakładów płacąc 24 złote."
Dodam że ta kolektura jest o rzut beretem od oddziału lotto-jakieś 150-200 metrów. Czy to przypadek?
28.03.2011
O tym, że warto grać w Lotto, przekonał się Gracz, który w sobotnim losowaniu tej gry trafił âszóstkęâ (1,10,13,14,35,44) wartą dokładnie 3 359 992,90 złotych. Dodajmy, że nasz Klient, który zagrał w Poznaniu w kolekturze przy ulicy Ściegiennego 64, sam wybrał szczęśliwe liczby. Zakupił łącznie osiem zakładów płacąc 24 złote."
Dodam że ta kolektura jest o rzut beretem od oddziału lotto-jakieś 150-200 metrów. Czy to przypadek?

princci >> nie tłumacze się..potwierdziłam tylko,że jestem klonem .. wszyscy moga zobaczyć , emerytka jest jasminem,kathy leszczyną i tyle.. to nie ja mam problem princci

Trza będzie się zatrudnić w TS i sprawdzić czy nie fałszują wyników tak żeby tylko wybrańcy wygrywali

neptun >> Kasztan - Szczery
15 maja - 24 maja
12 listopada - 21 listopada
Kasztan ma duże poczucie sprawiedliwości, jest wrażliwy na ludzką krzywdę. Nie lubi się popisywać, jest skromny, to urodzony dyplomata. Czasem zbyt łatwo się irytuje i wtedy traci opanowanie. Często czuje się niezrozumiały, bywa samotny. Kocha tylko raz i dlatego trudno mu znaleźć właściwego partnera. Jest żywiołowy i spontaniczny.
15 maja - 24 maja
12 listopada - 21 listopada
Kasztan ma duże poczucie sprawiedliwości, jest wrażliwy na ludzką krzywdę. Nie lubi się popisywać, jest skromny, to urodzony dyplomata. Czasem zbyt łatwo się irytuje i wtedy traci opanowanie. Często czuje się niezrozumiały, bywa samotny. Kocha tylko raz i dlatego trudno mu znaleźć właściwego partnera. Jest żywiołowy i spontaniczny.
jocia
madra babeczka jestes
moze mi tez powiesz,jakie drzewko,nalezy do mnie?

madra babeczka jestes
moze mi tez powiesz,jakie drzewko,nalezy do mnie?

To zależy. Za bardzo nie wiem jakie będą tego konsekwencje
kieruje mną czysta ciekawość
kieruje mną czysta ciekawość
Pawełek przerżnełam 50 zeta sama nie umiem grać w mecza pomoż andromedce

neptun>> tak.. jasne !!!
//horoskopy.atcsites.com/horoskop_celtycki/index.php
//horoskopy.atcsites.com/horoskop_celtycki/index.phpprincci >> znajdź sobie drzewko : //horoskopy.atcsites.com/horoskop_celtycki/index.php
i jakim drzewkiem jesteś ?
i jakim drzewkiem jesteś ?
jocia dziekuje,sprawdze
neptun,to fakt,cukier daje nam sile
witam,Dariusz Witkowski

neptun,to fakt,cukier daje nam sile

witam,Dariusz Witkowski
princci oky raz wejdzie uśmiech raz łza poczucie humoru mieć trza.
Cukier krzepi a gorzoła jeszcze lepij.(po śląsku)
emerytka 46 gorzoła dobra jest jak wieczorne piwo aby po nim po wipiciu zawsze było miło
jocia,tak smoczek to dziecinna sprawa,
ale czy czasami nie chcielibysmy,powrocic do dziecinstwa
ale czy czasami nie chcielibysmy,powrocic do dziecinstwa
No to siup.
wszyscy maja - wewnętrzne dziecko , tak masz rację, ale fajna ta emotka 

princci >> nadałam rano, więc moje nie są aktualne..nawet nie podaje w typowaniach. mam nadzieje, ze cos wskoczy 

jocia...niektórzy mają takie dziecko w sobie, że zachowują się jak idioci 

dziekuje Dariusz Witkowski
tak,jocia zrozumialas dokladnie,tez zobacze co typujesz,innych
tez

tak,jocia zrozumialas dokladnie,tez zobacze co typujesz,innych
tez

kathy,masz zupelna racje,obserwujac niektore wpisy,to normalnie,smiech rozsadza,ale coz,kazdy robia tylko to,co potrafia

Kasiu
Nie napisałem - do mnie
Tylko - o mnie
A ten zlot to Sabat chyba się nazywa
Nie napisałem - do mnie
Tylko - o mnie
A ten zlot to Sabat chyba się nazywa

neptuniu....nie o Tobie...nie zaliczasz się....
jocia...dawaj namiary....

jocia...dawaj namiary....

czarownic

princci...podaj w profilu gg albo maila to zobaczysz co na priwa potrafią pisać 

Kasiu ty se nie pozwalaj 
pozdro

pozdro

kathy,eksperymenty zostawie na pozniej,ale sprawdze ,dlaczego nie

Mój Przyjacielu jesteś mi naprawde bliski mój przyjacielu jesteś mi jak Brat--dałeś mi wiarę ,dałes mis pokój dałeś zrozumienie teraz niepokój nananan brarnia duszyczka ma nanana

Mój Przyjacielu jesteś mi naprawde bliski mój przyjacielu jesteś mi jak Brat--dałeś mi wiarę ,dałes mis pokój dałeś zrozumienie teraz niepokój nananan bratnia duszyczka ma nanana

sorry< kathy > ,ale musiaam zniknąc na chwilkę >> http://www.msw-pttk.org.pl/odznaki/reg_odznak/pdf/okpmmwp_zalacznik.pdf
ano figo ino był ale już nie jest więc nie pisze się go w rejestr