Wpisy 2 855 422 – 2 855 521
1 kwietnia 2017 20:24 → 1 kwietnia 2017 21:22, 100 wpisów
Stado koni nie dogoni powtórka na wieczór Multi Multi na sześć i pięć .6,15,23,31,39
Szofer nie zrozumiales.wczesniejszych wpisow a juz atakujesz.... Nie tlumacze... Spadam... Do 21.40.
Szofer bo nie czytałem nigdzie oficjalnego komunikatu agram w to od pierwszego losowania do wczoraj w takim razie będę zmuszony pożegnać się z tą grą 5 zlotych codziennie to na łeb ktoś upadł
10,21,28,55,62,78,
To się z powrotem przerzuce na lotto Plus albo mini tak że by mi kasy wystarczyło od wyplaty do wyplaty bo budżet skromny
Mulag co tam jużbył tu niedawno nasz kolega Menstar pozartowalismy ze hey
Mulag piszesz nadajesz czy jak pies ziajesz no to pisz czekam dajesz
teraz se siadłem ścieło mnie trochę bo piwek wypiłem trochę plus zmęczenie z roboty jakoś tak wyszło ale powiem ci że nawet nie czekam do 21:40 wyniki wole zobaczyć późno nawe dwa dni po bo jak coś wygrałem to po późnym zobaczeniu a jak się nastawiałem to bania będę się tego trzymał jak chcę wygrać miliony
To wyście się chyba z Menstarem zeszli przybo on mi też pisał że ma dejawi a ja nie pijeinwestuje w LOTTO by żyło się lepiej
by żyło się lepiej wszystkim mówiła Po a wyszło by się żyło lepiej nam . Przynajmniej szczery jesteś nie tak jak oni
Może ta blondyna szczęście mi przyniesie czy tam wiedźma jak to pisałeś 3 razy trójki w jednym miechu niby nic wielkiego ale tam się coś w tej kolekturze kręci oby były dobre wiatry tylko nie te z dupy
Wyznaje zasadę RWD to znaczy ratuj własną d..e nikt mi nieda jak sam tego nie zrobie ile masz zakładów do LOTTO Plus na wieczór tylko niebajdurz tu piszemy kulturnie z lu...py
Islandorka jestem pod wpływem aa
No to powodzenia nie dziekuj Mulag frekfencja rosnie jak grzyby na sosnie
Forsami
Dziś nie gram
tak jego liczby na dziś Mówię blondynie że na 10 losowań za 20 zł a ona 40 zł a ja nie bo aż dwie 10 w plusie he he na razie się coś wraca niech się miliony wracają z tym że w jednym kierunku do mnie
Zbigniew puscilem dzis dwa minizobaczymy co wyjdzie pensje podobno mają losowac codziennie to na mini trzeba przypuscic inwazje desantowo szturmową
Zgrywus od 7rano jestem u sąsiadki sory islandorka
To ją wziąłeś pod włos bo zakład kosztuje 4zlotych tylko jej nie dałeś kuponu gdzie było do zwrotu 20 zlotych tak, Mulag
ZGRYWUS jestes zalosny nie masz kasy na granie to pożycz od mamusi
trzeba tak kombinować by było i tyle jak się chce być milionerem to trza kombinowac
Nie grać w wynalazki TS.
Eurojackpot: 72 000 000 euro.
Zgrywus jestes zalosny {{hahaha} lec do mamusi niech ci da ,1,25
różnie można grać zawsze można sporo pożyczyć z tym że mówisz że odasz nawet 5 razy tyle co pożyczyłeś jak wygrasz w lotto dość uczciwe
Mulag to żeś ty teraz rzucił urok na wiedzme ija zaczne wygrywać w realu
Radze wziąść chwilówki albo troche siana od bociana jatam nie chodze ty odczyniles zly urok za mnie na mnie
Zgrywus jak tam Twój tato
Mulag
Ide cos na mulag se poluje na mamuta aty menstar na koguta 7,milionów moje menstar B Linda...a teraz weź...
Zgrywus czym ty sie zajmujesz na codzien??i gdzie mieszkasz?
Damian 1983 on jest na bezrobociu chodzi o zgrywusa mama mu daje
Mulag i Menstar wy razem wzieci bo jestescie bardziej pie...ci nie bystrzy
mieszkam w wiosce moich braci i jednej siostry, a na co dzień roznoszę
Tez mi sie tak wydaje hehe po jego tekstach przez tyle czasu
Brawo wy Menstar i Mulag logistycy minina wieczór 2,5,19,34,35Brawo Sport ja leprzy sort
Zgrywus jestes listonoszem
oni zostaną bystrzy z dziurami w kieszeni a my z menstarem z milionami zobaczym kto bystrzejszy
to bogate zycie wiedziesz a zreszta h u j mnie to obchodzi w sumie
Forsami przecież widać kogo chcą niebystry musi wygrać czyli ja
Zgrywus twoja mama za ciebie jeszcze dostaje 500plusco ty tu robisz jesteś nie letni