Wpisy 2 855 270 – 2 855 369
1 kwietnia 2017 15:11 → 1 kwietnia 2017 18:37, 100 wpisów
Dzięki dzięki miej wyższe aspiracje nimów żeś cienki niemożliwe jest możliwe masz żywy dowód jeszcze mini multi na wieczór postawie
witam{{hej}
wszystkichMulti Multi na wieczór postawione na 5,6i dwa na dziesięć i dwa lotto z plusem jeszcze dwa mini
Dzisiaj TS zapomniał o moich liczbach << 33 - 38 >> ale w liczbach na NIE było dobrze.
>> 2/17 <<
A to na Lotto pl na NIE.
<< 3 - 10 - 14 - 17 - 25 - 27 - 30 - 36 - 39 - 43 - 48 >>
Janosik 2009 oby się twoje rokowania sprawdziły w pierwszym zakładzie żadnej liczby na nie a w drugim jedna
A moje we czorajszym mini na nie nie wyszła a ni jedna przyczym trafilem tylko jednąna nie 6,10,15,20,23,30,31,39,40i pod znakiem zapytania 41?,42?
skoro to moje opodadtkowane pieniadze (place podatek dochodowy)
uwaga ustawa hazardowa weszla w zycie ts jest panstwowy - panstwowa spolka najbardziej okrada
a wygrana w kasynach nei musi byc opodatkowana bo wygrana jest poza terenem polski i obowiazuje inne prawo w dupe niech mne pocaluja
beda leczyc uzaleznienia od hazardu z tych pieniedzy dziwne skoro na tym zarabiaja
nigdzie nie ma takiego glupiego prawa jak w polsce, nie umieja byc konkurencyjni to kasuja ludzi
na zachodzie to ide do wiliam hill i gram za ile chce moje pieniadze hazard nikt mnie nie musi leczyc na sile
i wygrane wieksze, bo te pieniadze wracaja spowrotem do graczy
a jak bedzie ts panstwowy to zapominjcie o wysokich wygranych gdzie zwrot z gry to 40 % podczas gdy lotto.de prywatna spolka daje zwrot 80%
zlikwidowali typowanie liczb u bukmachera nastepna malwersacja a byly wygrane duzo wyzsze
samo to ze zarabiaja miliardy na graczach jest malwersacja - zadna loteria nie daje budzetowi pieniedzy - chyba ze z podatku od wygranych
to tak jakby mi dawali male szanse na gre, jednoczesnie kazali grac tylko w to co oni pozwalaja
panowie rozwiazanie jest jedno nie grac wtedy nikt was nie bedzie okradal
sa inne metody zdobywania pieniedzy na totolotku nie wzbogacisz sie