Wpisy 2 850 407 – 2 850 506
24 marca 2017 21:51 → 25 marca 2017 03:10, 100 wpisów
Wreszcie coś się udało!!! 4/5 w mini 1 więcej i bym jutro składał wypowiedzenie, haha
2/5 i 3 oboki
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Gdzie znik Zbigniew g
Chyba liczy kase
A gdzie SYbastiam M pewnie mama kazała mu isc spac
Jadę autobusem na 3ZM
Bonus Multi Multi: 320 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Zbigniew
Co jutro wysyłasz?
Kamilek
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
50 zakładów
Na 10 losowan
Na dwa chyba
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 4 x 63 889,30 zł
Mini 4 wygrane 5/5
4 w mini 5/5
Już sie skonczyla zgrywus nie umiesz liczyć
Zgrywus co ci dzis mama mówiła
Do jutra wszystkim
Pa ja też pa
kto sobie sprawdził w testerze
e.p podane liczby do tej gry mógł
mieć gotowca wyszło 4/5 bez dodatkowej
e.p podane liczby do tej gry mógł
mieć gotowca wyszło 4/5 bez dodatkowej
jutro podam w profilu trójki mm.
na 21,40 wyszły mi dwie
na jutro też mam ,ale nie wiem czy coś z tego wejdzie
na 21,40 wyszły mi dwie
na jutro też mam ,ale nie wiem czy coś z tego wejdzie
{{hahaha}nikt ekstra pensji nie trafił 5 ,z35 czwarte losowanie z rzędu na niedzielę mam ważny kupon no to jak niechcecie to wygram ja
Tak mało liczb chyba ludzie w toniegraja Ekstra Pensja będzie moja
ja chcę ale wyszło mi na niedzielę 21 liczb i będzie trudno wrzucić w tester e p bo max 20 można wpisać
trzeba będzie coś wybrać z tego co wyszło na dzisiejsze losowanko z testera dobrze że notuję
Ja skupiam się na cyferkach...kto co chce niech sobie pisze
Podobają mi się typowania Junak56...trzeba poobserwować
ładne te Twoje zestawiki ale np 15 na jutro nie widzę prędzej 16
latają mi już te mapki w poprzek chyba odpuszczę na dzisiaj
jutro tez jest dzień , laurcia
latają mi już te mapki w poprzek chyba odpuszczę na dzisiaj
jutro tez jest dzień , laurcia
Widzę że ładny bonus w Multi Multi 320 tysięcy postawie dziś na dwa losowania dziesięć skresleň moje stare liczby mogą wyjść nie pogniewam się
A co Wy nie możecie w nocy spać . Moja mama mnie w nocy obudziła bo ktoś dzwonił do drzwi i się bała otworzyć. A to byłbezdomny i chciało mu się pić to mu dałem pići jeść i sobie poszedł. Mój tata powiedział żeby dał sobie siana i nie przychodził w nocy bo my śpimy i musimy odpocząć.
Witam,Co jest ładnego w wygranej 570 000 przy prawdopodobieństwie 1/10 000 000 i stawce 2,5 PLN?
Marek-m62 ty masz tyle pieniędzy czy udajesz bogatego 570 tysięcy to wedlug ciebie mało z taką kasą to duży krok do przodu zjedz snikersa bo gwiazdorzysz
Ja nie patrze na rachunek prawdopodobienstwa bo ja bedzie mialo wyjść to wyjdzie czeba być przygotowanym na tą okoliczność bywalo już 8 z 10 to i 10 z 10 mi wyjść może gram zakładając że wygram anie że nie
Menstar jak byś trafił 10,z10iwygrał 570 to byś nie zgłosił się po odbiór pieniędzy do Tsa bo tu goście gardzą taką kwotą
570 000 to dla mnie dużo,chociaż wygrałem kiedyś większą kwotę,chodzi mi o niesamowicie niskie wygrane w mm,ep,kaskadzie i innych grach ts.