Wpisy 2 850 267 – 2 850 366
24 marca 2017 21:00 → 24 marca 2017 21:38, 100 wpisów
sumi do koła las
grzyby to ja ma na nogach a włąsciwie to już ich nie mam bo mama mi powiedziała jak to wyleczyć i już mam piękne stopy
Haluxy ? Macie haluxy to powiedzcie to mojej mamie ona na wszystko ma receptę
a ludzie się cieszą dwa tysiaki
wielka kasa i robią
i jeszcze karze się im cicho siedzieć
wstyd co za naród
w ogóle się nie ceni
wielka kasa i robią
i jeszcze karze się im cicho siedzieć
wstyd co za naród
w ogóle się nie ceni
moja metoda zalać spirytusem ponad owoc i tak potem dodajesz miód albo cukier z wodą
Junak56 ja bym Ci powiedział coś na ten temat ale szkoda tu czatu na to bo to długa historia i dużo trzeba pisać
Mariola o Kocim spojrzeniu
O jest szofer218 to ten który poszedł do kolektury i tam zobaczył piękną kobietę tak około 30 lat miała i 58 kg wagi ale nie zagadał bo było mu głupio
Ja mam gruby zeszyt bo dostałem go od mojej mamy i tam wszystko notuję.
dzięki sumi wypraktykuje latoś, do pigwówki też miodu dodaje .
denat to trup sumi
Ja tam czekam na losowanie multimultimulti i nie zagrałem żadnych ciągów tak jak mi podpowiedział mądry emeryt nie zagrałem ani 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ani 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
miód drogi ale warto dla zdrowotności, dereniówkę robiłam 1 raz fajny kolor, acha i pestkówka z pigwy
Bo to nie ma racji wejść. Dziś zagrałem jedynkę i te o których pisałem
sumi miód nie jest wcale drogi. Ja mam taki miód że każdy by chciał. Moja mama kupuje u znajomego pszczelarza bardzo dobry miód.
jak to nie drogi jak 0,9 prawie 30 zł.
Mam na myśli pasiekę a nie sklep
Mam na myśli pasiekę a nie sklep
Pomyślcie ile pszczoły muszą się napracować żeby wyprodukować słoik miodu.A miód jest bardzo zdrowy. Mam teraz miód spadziowy i gryczany
Moja mama kupuje litrowy albo nawet ponad litrowy miod i płaci w promocji bo kupuje bardzo dużo dlakazdego z rodziny i ludzie zamawiają bo wiedzą ze nie jest podrabiany
Na minusie z miodem ?
a ja moje mini z wcoraj na multi dzis puscilem bo zauwazylem uklad mozliwy
Miód jest bezcenny a mój tata załatwia jescze pyłek pszczeli i mleczko pszczele a to jest bardzo dobre na wszystkie choroby i zapobiegawczo
znowu piszecie o dziewczynach w mini ?
szofer218 chcesz coś na rozum ? Moja mama zaraz coś Ci przygotuje. Podaj adres to Ci wyślę tą miksturę i Ci niedługo przejdzie.
Moja mama mówi że jak chcesz zażyważ coś na rozum to przygotuje Ci to do jutra. Wytrzymasz z tym swoim rozumem do jutra ?
szofer218 i reszta mp na mini z chybika dali mi takie cos 1,2,6,9,12
szofer218 to jaka decyzja bo moja mama pyta czy ma Ci robić tą miksturę na twój rozum czy nie ?
Mój tata powiedział żebym Ci powtórzył coś takiego szofer218 daj se siana
Nie mam pojecia co miał na myśli ale coś w tym jest
ale sama kombinacja liczb sie w sobie zamyka... dodajne, ujemnejne, pomnoznejne, podielnejne
szofer218 ale nie myśl sobie że mój tata chciał Ciebie obrazić nigdy w życiu. On do mnie też tak mówi i taki ma styl życia.
Junak56 jakim znowu vipem ? I co to daje jak ktoś jest vipem ma jakieś przywileje czy co ?
Jak ktoś jest vipem to zarabia pieniązki ?
czy jak ktoś jest vipem to lepiej typuje czy dostaje jakieś wskazówki jak grać żeby wygrać dużo pieniążków ?
za jeden wpis dostaje się 2 złocisze ?
a ja już jestem vipem czy jeszcze nie ?
jaki znowu papa smerf to chyba jakaś bajka czy co ?
szofer218 to Ty cały czas wygrywasz w te gry ?
a juz chce sie rozliczyc z dochodow i odpisac od podatku nietrafione kupony, wszystkie zbieram bedzie z 3000 zl i mozna sie bawic dalej
A to można odliczyć od podatku kupony totolotka?
saper przegrałeś w tym roku już trzy tysiące złotych ?
A gdzie starzy bywalcy zielonej wyspy
A kto zwraca za te nietrafione kupony bo i ja będę je zbierał.