Wpisy 2 850 167 – 2 850 266
24 marca 2017 20:02 → 24 marca 2017 21:00, 100 wpisów
dzięki
Może puść sobie moja 5/5 z południa na ripley
A Dr1 ukatrupiony
Klon
Dr tajniaki pokazują 47jak ci pasi...pa
Faralku
Witam ciepło i zimno i kolorowo i czarno-biało i słonecznie i pochmurno i czarno i biało
Ja tam zagram sobie moje liczby. Bo mama mi powiedziała żebym był konsekwentny to wcześniej czy później wygram dużo pieniążków.
A tata mi powiedział żebym dał sobie siana. Tata gra czasami w bukmacherkę i tak jak Krzysztof c ale mój tata wygrywa a Krzysztof c ciągle narzeka że coś mu tam nie weszło a coś weszło i ciągle szuka pracy i nie może jej znaleźć.
Ja to powiem Wam że dziweię się jak tak ludzie jęczą i ciągle brakuje im pieniędzy a za żadną pracę się nie chcą wziąć
Brian cieplo i zimno
dzisiaj mama mi powiedziałażebym nie grał i dzięki temu wygrałem 5 zeta ciekawe czy mama będzie również miała rację wieczorem
zgrywus a co Ci powiedział tata ?
zgrywus spytaj się też taty co ci radzi
zgrywus spytaj się też babci i dziadko co Ci radzą
zgrywus i nie zapomnij spytać się ciotki co Ci radzi bo ona też ma rację
A jak będziesz się pytał ciotki co Ci radzi to nie zapomnij o wójku bo on też może Ci dobrze poradzić
zgrywus spytaj się też siostry i brata i jak wszystkie te osoby Ci powiedzą co masz robić to już będziesz miał jasność w głowie.
zgrywus a jak spytasz się jeszcze koleżanki co masz robić to nie zaszkodzi
zgrywus i kolegów też się spytaj co masz robić bo się obrażą że sie ich nie spytałeś
sluchajcie gdzie leci ten film ?
Tutaj
Podajcie na jakim kanale leci bo też chcę obejrzeć
a dusia w karateke sie bawi i jej to nie wychodzi chce glowa rozbic mur ... zauwazyles sebatian m? co Ty na to?
przeleciałem ostatnie posty i głowa mnie rozbolała , chyba walne jakieś
saper bo jak to czytam to fiksuje ,i na to nie ma rady i na niekyórych na tej stronie
a sebcio lata po kanalach i szuka jak glowa mur rozbijasz... przynajmniej sie czyms zajal
tata szukał na wszystkich kanałach i powiedział mi że nie ma takiego filmu lub programu
co do naleweczek mam dobrą malinówkę i pigwówkę domowej roboty na spirytusie , oczywiście w celach zdrowotnych
A mama robi teraz kolacje. Ładny zpach się rozchodzi po całym mieszkaniu i bardzo mi się chce jeść.
Sebastian m odnośnie pracy
dziwisz się ,że niektórym nie chce
się wziąć za pracę,za,, jakaś,, to jaka?za ile? tą marną płace
co sobie ustawił rząd
za co on nas ma,tylko za parobków
myślisz że za dwa tysiaki
ktoś się ustawi w życiu
mi by też się nie chciało wstawać
a oni ile biorą?
a te emerytury ..śmiechu warte...
ludzi nie stać na leki,po chorobach
nabytych w czasie i po pracy
na leczenia itp.a jeszcze trzeba żyć!!!
dziwisz się ,że niektórym nie chce
się wziąć za pracę,za,, jakaś,, to jaka?za ile? tą marną płace
co sobie ustawił rząd
za co on nas ma,tylko za parobków
myślisz że za dwa tysiaki
ktoś się ustawi w życiu
mi by też się nie chciało wstawać
a oni ile biorą?
a te emerytury ..śmiechu warte...
ludzi nie stać na leki,po chorobach
nabytych w czasie i po pracy
na leczenia itp.a jeszcze trzeba żyć!!!
o jeju to tak jak u mnie pigwówki, aroniówki, i co tam się zrobi co rok coś innego. uwielbiam
moja mama bardzo dobrze szuka programów ale teraz nie ma na to czasu i musi coś zrobić na kolację
Sebastian weź paluszki słone , włącz TV i czekaj na pewno puszczą.
kedzir13 paluszki słone to ja już jem bo jestem bardzo głodny i czekam na kolację . A telewizor jest właczony i czekam aż będzie leciał ten film o którym piszecie
za 41 minut losowanie
ja to mam fajne zycie. Piszę z wami a pieniążki same mi wpadają do garnuszka.