Wpisy 2 849 907 – 2 850 006
24 marca 2017 16:34 → 24 marca 2017 18:35, 100 wpisów
Tylko jest jedna zasada,przy stałych:musisz pamiętać,które liczby są przed nimi losowane
o jeju ten szpital wszyscy omijają ,remont już skończony bo nie wiem
sumi remont skończony, chociaż z zewnątrz już z trupem się nie kojarzy
sumiSprawdziłem liczby podane :1,2,3,4 od 15,02 wygrana 22zł koszt 50zł strata28zł
sami to gdzie obok zawiercia? znam sporo miejscowosci obok tak w promieniu 30 km ,sporo rowerkiem naginam
A więc błąd w graniu stałymi na kolejność losowań,musisz grać o określonych godzinach
sumi15 losowań=1h 15x10h=150 losowańx 2zł=300 jest to koszt Twój za 10 godzin
a widzisz ja na 1h 16 policzyłam , to fajno koszty nadania mniejsze
Brjan wracając do metody pisałeś ze mam patrzeć jakie ostatnie i jak dalej to ugryść?
Wiem jedno że na wszystko jest sposób trzeba go tylko znaleść, do odważnych świat należy
Co tam macie ciekawego ? Może się podzielicie to i ja coś wygram.
Mamy siebie -fajnie się pisze nam
Wysłałeś te x21 czy nie? Sebastian
Wysłałeś te x21 czy nie? Sebastian
Jeszcze nie wysłąłem bo zobaczyłem że o 14 były dwie liczby i tak się zastanawiam co zrobić.
Już chodzą dziewczyny w mini ?
Sumi jeden systemowy w mini koszt 14 złotych ? Nie myle się? Miałem gdzieś to kartke z cenami na zaklady systemowe
Gracie w keno ?
Sebastian m gralbym na moje liczby z mini lotto plus i ekstra pensja przeniosłem do keno ale weź tu traf jak losowanie co 4 minuty często się mozna rozminac zlosowaniem dlatego nie gram nie da się grać we wszystki
ide puscic kupony
Trzeba grać , bo TS zbiera na nowe samochody do odbioru kasy z zawartych zakładów
Menstar już ja ci pokaże w robocie miales co w multi na pierwsze losowanie
Czy chociaz RAZ od początku ExtraPensji.ktoś wygrał główną wygraną?
Faral
Faral
Extra pensja.to totalna.sciem.
Kto Ci.zagwarantuje te wplaty na.konto przez tyle lat? TS? Chyb ze TS jest totalnie glupi, - a widac ze.nie jest. Wiec ta pensja przez tyle lat to kompromitacja i raczej.niemozliwa do zrealizowania...
Hmmm ciekawe czemu w.polsce.nie ma konkurencji dla TS-a?
Kto Ci.zagwarantuje te wplaty na.konto przez tyle lat? TS? Chyb ze TS jest totalnie glupi, - a widac ze.nie jest. Wiec ta pensja przez tyle lat to kompromitacja i raczej.niemozliwa do zrealizowania...
Hmmm ciekawe czemu w.polsce.nie ma konkurencji dla TS-a?
No na tym to polega...
Ale 25 lat to dluuuuuuuugoooooooooo....
Ale 25 lat to dluuuuuuuugoooooooooo....
Panstwowe i temu oszustwo.... Dozwolone.....
Przydalaby sie konkurencja.. Szybko by ludzie zaczeli wygrywac....
Przydalaby sie konkurencja.. Szybko by ludzie zaczeli wygrywac....