Wpisy 2 849 807 – 2 849 906
24 marca 2017 14:29 → 24 marca 2017 16:34, 100 wpisów
Sebastian M MAM WRAŻENIE ŻE ROBISZ NAS ZA GŁUPKA I ŚWIETNIE SIĘ BAWISZ ALBO KLAPSA CI POTRZEBA, JEDNO Z DWÓCH.
każdy kocha swoich rodziców ale nikt ciągle nie wypisuje o nich. Koniec tematu
sumi wyłacz caps lock bo wszystko rozumiemy co piszesz.Jak to wytłumacz mi bo nie wiem o co ci chodzi?
Ja może trochę nie na temat. Takie mam pytanko. Czy ktoś ma jakieś pewniaki na multi i lotto??
A jakie to ma znaczenie czy piszesz o rodzicach czy nie? Jeśli mama lub tata mi coś powiedzieli to nie mogę się tym z nikim podzielić ?
Ja mam pewne liczby na multimultimulti ale na lootto nie. Ewentualnie tylko lotto plus.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 310 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
witaj sulok luknij na typujących po prawej przecież jak podają to chcą się podzielić i można spisać, tak myślę
Ja mam dobre typy na 21,40 bo na 14 zawiodły mnie moje liczby. teraz Pomyślałem na spokojnie i powinny wejść na 21,40 w multimultimulti i Mama powiedziała zebym był konsekwentny w tym co robię i tak się trzymam.
O bardzo ładne liczby Zamit22 też to puszcze i jak wygram to się z Tobą podzielę
Jak na 99% będzie 1 4 7 to puszczę to stawka razy 11 i będę miał dużo pieniążków.
Mama powiedziała że też da kilka stawek na te liczby bo uwierzyła Ci ze te liczby wejdą
oczywiście na pogrzebie Wojciecha Młynarskiego
nie było pis-u
i od nich kwiatów dla wybitnego artysty
nie było pis-u
i od nich kwiatów dla wybitnego artysty
O i tata też powiedział że się dołączy do tych liczb i da 1 4 7 stawką razy 21
Wszystkich
5/7 i jeden pustak , całe 20 zł czyli znów nagroda pocieszenia.
5/7 i jeden pustak , całe 20 zł czyli znów nagroda pocieszenia.
mogłem zagrać na trójce 71,76,80 X 10 ale brak kasy przed pierwszymi szkoda ryzyka
sumi
sumi
bidne te wygrane a to z tego że najmniejsza wygrana jest mniejsza niż koszt nadania,no na trójki
luksus
luksus
SebastianM to co na wieczór wyczarowałeś za liczby, czy te same postawisz?
Stawiam te same czyli 1 11 21 26 38 47 oraz te które podał Zamit22 bo zapisałem je sobie do mojego gubego zeszytu który dostałem od mamy
Stawiam 1 4 7 bo Zamit22 tak napisał i powiedział że na 99% wejdą. Moja mama gra stawką razy14 a mój tata stawką razy 21 a ja stawką razy 11
A my mamy możliwośc grania stawka jaką chcemy . Dlaczego nie umiesz zagrać stawką razy 21 ? Bo nie rozumiem ?
Sumi dokoła las czy to jawa czy sen co Ci przypomina co Ci przypomina widok znajomy ten.
dan222 tak 347tyś. w mini to akurat, bo te miliony tak zawsze oboki w dużym
haha prawda też walę w mini non toper ,czemu bo prawda taka że tani jest, jak na razie to 4-órka była w tamtym roku , i tak pykam i czekam
zestawy na wieczór gotowe www...
Teraz Keno często daje ,takie zestawy:2,4,5,6,7,9,10
40,42,46,48,58,68
40,42,46,48,58,68
tylko 2 zeta mniej liczb o 10 to plusy ale tak szybko losują ze systemu nie nadasz bo już lecą z losowaniem kolejnym
Brian sugerowanie liczb w keno np. że taraz idą takie jest nie na miejscu , dobrze wiesz że z taką częstotliwością losowań nie można na forum komuś coś sugerować
dan 227Ja nie sugeruję komuś,ja piszę jak gram,a systemem i progresją grając to jest samobójstwo.
w keno : dwie zasady : sporo kasy to pierwsza , ten sam zestaw -to druga
więc kochani 277 losowań koszt 554 zł. na cały dzień wychodzi 4/4 zobaczymy
dan 222 Bzdury piszesz,za 2 zł puszczam zakład i mam,na dalsze granie
Brian to podaj liczby ,pewnie nie zagram ale sprawdzę kiedy niby mają paść etc
od rana do 16:06 4/4 wygrana 102zł. zobaczymy ile do końca dnia, a liczby z palca 1.2.3.4.
haha jeszcze nie do północy wejdzie albo nie zobaczymy stały zestaw, 277 losowań
sumi Obyś się,nie rozczarował.O północy sprawdzę i napiszę ile wygrałeś