Wpisy 2 844 377 – 2 844 476
18 marca 2017 17:27 → 18 marca 2017 19:59, 100 wpisów
czesc krasnalka....zobacz jak ci wydziela ile razy masz tutaj wchodzic...
witam
witam
brawo Żyła
po skokach trzeba będzie jechać nadać kupony
u mnie pogoda kiepska wieje jak diabli raz pada potem przestaje i znowu
norweg walnął
rekord świata
ogladalem sobie 1 polowe meczu zaglebie lubin -- ruch chorzow jak narazie 0 - 0 zatypowalem sobie wyslalem typowana 10 jak i 5 oraz inna 5 jak i 2x10 8 mam z trafika na 2 losowania 2 mini z trafika i wlasny zwykly lottek
Islandorka umnie burza
Myślałem przez chwile ze to juz lato
Myślałem przez chwile ze to juz lato
Islandorka kiedy masz dlugi urrlop
Krasnalka jest zonata wiec z nią nie moge na majorke
Krasnalek pasko zmienil regulamin
Wejdz na moje zestawy w mini
Podobno w mojej kolektórze piątka a jednak szczęśliwa czekam na swój dzień mulag
Islandorka jak trafie to pojade tam sam by zostać tam na stałe
U mnie burza mam wrażenie ze to już lato
Islandorka gdzie jest
Krasnalka
Krasnalka dlaczego cię tu niema na losowaniach
Bawisz
Bawisz
Umnie burza blyska pridu niebylo 10min
Ale nasi 2 brawo
Roberttttt sprawdz kupona to ty
JESZCZE JEDEN
Ja odwas wiem
Kogo obchodzi Polska liga
Roberttty sprawdz kupona
To tyuuyu
Szukaj osobnika na wsi jak się bedzie dziwnie zachowywal to no trafil te 36 baniek robbberttttt znam to zdoswiadczenia u mnie rozpoznalem gościa od razu ze trafil 5/5 w mini i dostal 18700tylko ale był korwion$$
nie rozumiem ludzi co was interesuje kto wygral co napadniecie na niego tekst z dzis ze na jakies tam spowiedzi powie ta i biznesmen w kororatce bedzie chcial wsio co laska
normalnie jak by nie mialo zaglebie pomyslu bija glowa w mur eh malo brakowalo a by bylo 3-0 dla ruchu choc zaglebie tez cos tam mialo ale to malo jak dla mnie
Zbigniew jutro po kościele będzie więcej wiadomo o wygranym czy z mojej wsi ikto
zaglebie zawsze gralo na wiosne lepiej a tu cieniutka gra malo strzalow akcji jakas taka leniwa gra eh napil bym sie ale jutro do pracy na 6 zachcialo mi sie