Wpisy 2 841 633 – 2 841 732
15 marca 2017 17:47 → 15 marca 2017 18:39, 100 wpisów
Zgrywus jeszcze nikt wczoraj tylko 25razy 3/6 duzy bez plusa
Zagralem za 100 zl w 1 kolejce LM, 12 meczow trafilem w tym 10 podporek. To bylem 562.11 do przodu. A z kolega bylem dalismy podobnie. Jeszcze 100 na 11 meczow LE to trzy nie wlazy z Manchester United, to tam bylo okolo 2000 do przodu, tez podporki. A koledze dwa w LM nie weszly, nic nie wygral. A ja od EURO 2016 razem 13 kuponow wygranych a ponad 200 przegranych.
witam
e p :
3,25,4,30,10,15,
8,28,20,29,2,1,
17,5,24,16,7,35,
13,9
e p :
3,25,4,30,10,15,
8,28,20,29,2,1,
17,5,24,16,7,35,
13,9
Przede wszystkim oddal bym na cele charytatywne, pomogl rodzinie, dzuadkowi co mial udar, dla siebie, na kosciol, brak zerandoli, nowy kosciol mamy dosyc. Marze o dobrym samochodzie pierwszym Porsche, Ferrari itp.
dziadkowi
O znajomych tez bym nie zapomnial.
No i co ty nie powiesz ?
A sami pierwsi do mnie byscie skoczyli. A i poznal piekna dziewczyne.
Pracy szukam, jade w piatek do PUP, SMS dostalem od bardzo ladnej ale mezatki.
Ale tam piekna tez blondynka jest.
Do ciebie? A ktos.ty?... Wyluzuj. Dziewczyna czyli musisz.miec kase tak uwazasz????
Gdzie ty mieszkasz krzysio jak bezrobocia dziś nie ma
Znalem debila.co kupowal garnitury pod.samochod.BMW. Ktorego.nie mial... Ale planowal.kupic....
Tata mowil ze one na kase patrza. Na biedaka to spadowa. Mowil szkola, praca, a potem dziewczyny.
I jak sie jego historia skonczyla ?
krzys a miedzy nami- granie w TSa to najgorsze co.mogles.wybrac...
A i widzialem kilka razy blondynke w galerii piekna, co w butiku jeansy sprzedawala. Nie wiem czy jeszcze ? A tam duzo jest. O taka co w 4F tez to mama mi kurtke kupila. Piekna kobieta, byscie widzieli. A tamta z jeansow usmiecha sie do mnie jak siedzialem kiedys. Co mam zrobic ?
A co wy ciekawego napiszecie o sobie ?
Co ja mam sie tylko produkpwac ?
produkowac
krzysztof C przy wielkiej kasie nigdy nie stoi wielka miłosc!!!
Krzys,a my nic.. Heehe.
Ja mam.36 lat, żona, dwójka dzieci... Tyle o mnie.... A ciebie.to.znam... Hehhe
Ja mam.36 lat, żona, dwójka dzieci... Tyle o mnie.... A ciebie.to.znam... Hehhe
Zle rozumiesz, mi chodzi zeby dziewczynie niczego nie brakowalo, rodzinie. Zabral ja gdzies itd.
Nie o milosc mi chodzilo..... Moze zle to zinterpretowalem...
Popieram..
Popieram..
Zonie
Dla mojej żony nie chodzilo o stan finansowy krzysiu, ehehhehhe
Teraz po 10 latach malzenstwa zalezy.... Hehehhehhehehehhe
Teraz po 10 latach malzenstwa zalezy.... Hehehhehhehehehhe
Zgrywus z tego co pisze to dla mnie taki nieudacznik jest , mam 2 synów ale tak się nie zachowują
moja zona gdy ja poznalem.miala.wiecej kasy odemnie, i to zacznie...
Krzys zaprzestal pisania......
Oby rece umyl jak znow.zacznie...
Oby rece umyl jak znow.zacznie...
Znam mnóstwo ludzi którzy mają więcej niż 35 milionów i nie glupieja podatku,-10procent ikasa już topnieje a nie pomógł bym nikomu nie sobie kazdy gra a nie wysmiewa się że jesteś głupi itak nie wygrasz szkoda kasy bla bla
andromeda tylko nigdy nie wyciąga się swoich spraw na forum,żeby inni mieli ubaw
Napijmy sie razem jak by tu karzdy tak wygrywał to już by było po kumulacji piszę co chce nie interesuje mnie to...
zapisałem moje zakłady z chybika mini 50 zakładów na 10 losowań opis liczb jest w moim profilu
a teraz lęce na dwa piwka więcej nie moge jutro pierwsza zmiana
a teraz lęce na dwa piwka więcej nie moge jutro pierwsza zmiana
i to go gubi ,bo widać że w realnym świecie jest zamknięty i ucieka w pisanie głupot ...
dusia, ale podchodzi do nieznajomych dziewczyn pyta sie o numer to nie jest zamknięty
Na tomiast piszecie same madrosci bla bla bla to samo w kolo ja chociaż jestem wirtualnym milionerema co nie ktorym sie wydaje że rozbija system i snują teorie spiskowe
Powodzenia w losowaniach jak ja zacząłem grać to co niektórzy w chodzili pod szafe na stojącofajnie się pisze z wami głupoty to się mozna pośmiać tylko trzeba wiedzieć co to luz
A te dwa zlote moge wymienić na mini lotto i mieć ok 250 tysięcy za 1,25