Wpisy 2 836 837 – 2 836 936
9 marca 2017 18:09 → 9 marca 2017 19:03, 100 wpisów
Wczoraj 8/8 wytypowalem ale nie zdalem. Co dziwne wpadlo 7/8... Ehhh cierpienie....
Tomi1981 porpostu czasami sie zostawia jakies zestawy a one padaja
Vondeoff - wysadzil magiczna brzozą leszka K. Jak to niektorzy od was twierdza..
Angierski i.600zl przepadlo, ale zagralem tym zestawen o 14. A o 21.40 odpuscilem bo mam swoje.liczby. Te 8/8 zAgralem dla zabawy wiec tylko.na.14... Ehhh
taa... 600 zl nie zmienia nic... No ale jest po co do Ts pojsc..
TO juz mi sie przytrafilo.nie.pierwszy raz... Mam zestawy i jak zdaje to slabizna.. Tylko nie.zdam, bach wpada... Hehheeh
Co zdziałał poseł prezes Kaczyński-podzielił ludzi na gorszy sort,kobiety ma zanic,poza Pisem wszyscy komuniści i złodzieje.Jakoś Orban z Węgier wie że unia to przyszłość dla jego rodaków,A kaczyński z Polski chce zrobić prywatne państwo Pisu
A co zdajesz???
Angierski.a gram na przemian, 5/5 6/6 7/7 8/8 9/9 i 10/10. Czasem 3/3 ostatnio 3/3 x 3 wyjalem.
ZwiekszAm stawki. Kombinuje. 50% odzyskuje. Te 3/3 to gratisy.
Spoko loko ciemnoty niedam se wciskać o pomazańcach narodu-wybrańcy 6mln a nas jest 38,5,czyli 1/3 wybrała tych wybrańców
Andreas uwazaj.bo zaczna cie wyzywac o kodomaniakow jak mnie.kiedys hehhe
Znasz historię???Jak do tej pory w Europie żadna unia się nie utrzymałaNawet RONWięc i Tę czeka ten koniec
Doktor co ty wiesz o życiu,potłuczony to ty jesteś jak niewidzisz tej Buty i arogancji tych ludzkich panów jak to sie określił Jarek prezes.
Doktor.
Andreas może jakieś merytoryczne argumenty bo ten bełkot to ja słyszę czytam codziennie nie jestem za PIS-em nie głosowałem na nich ale z niecierpliwością czekam kiedy w końcu otworzą te obory zaczną kilim te świnie co najgłośniej kwiczą
Z wyborami trzeba sie pogodzic. Bo te.ostatnie.byly ostatnimi legalnymi i uczciwymi. Nastepne wybory.beda wedlug i pod dyktanto pisu. Nie.moga.przegrac bo.trafia pod sad i trybunal.za.co juz.porobili lacznie z tym blaznem z palacu.
Szkoda się wk...iac jeszcze 2 lata tego psyciatryka i nowe wybory--partia Razem i nowoczesna,Chyba że wczesniej druga Grecja bedzie puszczą nas z torbami bez butów
Kolana wytarte u rydzyka a kielbase wpier......la w poscie. O przyklad.
Wielki GURU Tadek i Jarek,
Andreas juz pis miesza w prawach wyborcych, wiec nie koniecznie zA 2 lata. Sila w narodzie by ich odsunac.. Bo uczciwie.nie odejda.
Andreas jesteś zwykłym kmiotem i to dość kulturalne określenie prezydent jaki jest pomimo wszystko należy się szacunek twój wpis świadczy o tobie nie pasuje wyjedz z tego kraju po co kwiczysz
W prl-u tez byli tacy co wladze kochali i zycie by za nia oddali...
doktor-z ciebie to chyba jakiś sflustrowany zryty łeb -twoj nick ma cie chyba dowartościować ty chory poj.bie,ile ty masz lat bo zamiast mądrosci to masz nasrane w tym pustym łebie
doktor2p tak piszczysz o szacunku, a przez jakiś czas na twoim profilu był obrazek oskarżający demokratycznie wybranego Prezydenta RP. I gdzie ten szacunek nigdy nie było wyroku skazującego i potwierdzającego porcelanowej nagonki.
Każdy ma prawo do własnego zdania a ty cz sie z tym zgadzasz czy nie to mi lata koło pedzla-do korei Północnej kmiocie
nasrane to masz nieźle ty zal mi ciebie 0 argumentów jedyne co potrafisz to obrażać i wyzywać ludzi zwykły tępy niedouczony pieniacz
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/abonament-ochrona-danych-osobowych,217,0,2276825.html
wystarczy poczytac wpisy niektórych osób i wiadomo jaki poziom kultury pokazują bo o normalnej rozmowie mowy niema, przykre
http://wiadomosci.wp.pl/kat,143754,title,Przegrana-Waszczykowskiego-i-Szydlo-Po-tym-blamazu-trudno-im-bedzie-funkcjonowac-w-Brukseli,wid,18723022,wiadomosc.html?ticaid=118c2b
Gnac ich miotla, szydlo i te inne kurduple.garbate. Spojrzec nich.wystarczy.. Zenada. Tacy ich wybrali, jacy sami sa.
ty jesteś jakiś chory zj.b,a nie doktor do doktora to ty idż do tego od głowy psychiatry jeszcze masz szanse medycyna robi postepy.
Nie ukrywam,że zawsze byłem anty-pisuarem i będę. To dla mnie sekta o zabarwieniu religijno-przestępczym.
Po za 500+- reszta to grabież, stołki, kolesiostwo, zemsta, mściwośc, kłamstwo, propaganda, poczucie władzy,
No cóż-DEMOKRACJAA, nie podoba się wybór większości-to wy***lać
Cisza!!!.
Liczby z maszyny: Wpis 777.
2-3/8.
Liczby z maszyny: Wpis 777.
2-3/8.
Mimo to szacun dla Was wyborcy. Musicie Zyc teraz w swiecie.błogim, wręcz świecie marzen.
Za OC zaplacilen.o 400zl wiecej, ehh kredycik.tez.o.80zl, prad i gas bez.zmian.
Były KATO TALIBY-a jak to Korwin mówi teraz są Komuniści z krzyżykiem w zębach,jaki wybór większości 6 mln na Pisuary ludzi zagłosowało jeszcze jest 32,5mln którzy w 2019 podziękują wybrańcom narodu
Pis.uwaza ze.narod.to.ci.co.na.nich.glosowali. Reszt.to zdrajcy, gorszy sort, i co tam jesCze.kurdupel mowil.na miesiecznicy?
Tomi -bo obietnice wyborcze kosztują ja zapłaciłem 600więcej500 + kosztuje
Zaraz sprawdzę 2 losowo wybrane zestawy 5/5 do MM.
Jak się będziecie tak podniecać-to możecie nie doczekać 2019roku
Pomnikow sie K... Zachciewa.. A nie.byl zaproszony.. Po co sie pchal? Nie rozumiem... Ta uporczywosc tych ludzikow.doprowadzila.do tragedii tylu osob..
Moze ten polityczny temat - ZAKONCZMY - ZGODą
Porozmawiajmy o liczbach, ktore Nas niewatpliwie tutaj lacza.
Porozmawiajmy o liczbach, ktore Nas niewatpliwie tutaj lacza.
Zawsze jakiś Fanatyk nawiedzony chce tu zaistnieć,Jak to te Barany w Rządzie ludzi poróżnili,lużna rozmowa a tu chłop chce piane bić i ludzi obrażać bo jego racja najważniejsza,mojsza racja.
Zestaw 1. M.a.s.t.u.r.b.a.t.o.r czyli ...Majpan.
5 liczb do MM.
1-2/5.
5 liczb do MM.
1-2/5.
Prawda jest taka że pazerny TS nieda się oskubaćwszystkim normalnym Polakom
Ide pograc i z synkiem.
Ps. Jak na "gorszy sort" to chyba moge?
Ps. Jak na "gorszy sort" to chyba moge?
2. Motylek: 1-2/5.
w sondażach też prowadzą
bo pytają ciągle te same osoby
które na nich głosowali