Wpisy 2 836 815 – 2 836 914
9 marca 2017 17:02 → 9 marca 2017 18:49, 100 wpisów
Brawo Europo za dobry wybór.
Psychole i frustraci z Pislamu do domu to kolejna przegrana kaczora z Tuskiem .
WYNIK 27:1 WSTYD I KOMPROMITACJA POLSKI NA CAŁY ŚWIAT.
Psychole i frustraci z Pislamu do domu to kolejna przegrana kaczora z Tuskiem .
WYNIK 27:1 WSTYD I KOMPROMITACJA POLSKI NA CAŁY ŚWIAT.
Jedziemy na Escobar , ja ostatnio byłem tylko na Krecie..... w ogródku
Gratki dla Donalda!!!!
czy kiedykolwiek padły dwie (lub więcej) takie same szóstki w lotto ???
Jeszcze nigdy 6 nie padla dwa razy na te same numery nie powtórzyły się numery
Myślę,że o 21-wszej będzie dużo powtórek
Nieszczęsna ta Europa
jest losowanie w czwartki to dlatego taka gorączka
Tomi1981
nie oglądam polityki mam ich dosyć i to wszystkich
Tomi1981
nie oglądam polityki mam ich dosyć i to wszystkich
Z czego wy barany się cieszycie???
Wybrali Króla Nicnierobienia-Bo taki im odpowiada
Wybrali Króla Nicnierobienia-Bo taki im odpowiada
Żenada co te PISUARY jeszcze wymyślą żeby ośmieszyć Polske--wyszło na to że Orban z węgier mądrzejszy niż cały PIS
V ondeoff - krola.nic nie.robienia
Odp. Bo tvp ogladasz wiec.malo.wiesz.. Przykre ale prawdziwe..
Odp. Bo tvp ogladasz wiec.malo.wiesz.. Przykre ale prawdziwe..
Wczoraj 8/8 wytypowalem ale nie zdalem. Co dziwne wpadlo 7/8... Ehhh cierpienie....
Tomi1981 porpostu czasami sie zostawia jakies zestawy a one padaja
Vondeoff - wysadzil magiczna brzozą leszka K. Jak to niektorzy od was twierdza..
Angierski i.600zl przepadlo, ale zagralem tym zestawen o 14. A o 21.40 odpuscilem bo mam swoje.liczby. Te 8/8 zAgralem dla zabawy wiec tylko.na.14... Ehhh
taa... 600 zl nie zmienia nic... No ale jest po co do Ts pojsc..
TO juz mi sie przytrafilo.nie.pierwszy raz... Mam zestawy i jak zdaje to slabizna.. Tylko nie.zdam, bach wpada... Hehheeh
Co zdziałał poseł prezes Kaczyński-podzielił ludzi na gorszy sort,kobiety ma zanic,poza Pisem wszyscy komuniści i złodzieje.Jakoś Orban z Węgier wie że unia to przyszłość dla jego rodaków,A kaczyński z Polski chce zrobić prywatne państwo Pisu
A co zdajesz???
Angierski.a gram na przemian, 5/5 6/6 7/7 8/8 9/9 i 10/10. Czasem 3/3 ostatnio 3/3 x 3 wyjalem.
ZwiekszAm stawki. Kombinuje. 50% odzyskuje. Te 3/3 to gratisy.
Spoko loko ciemnoty niedam se wciskać o pomazańcach narodu-wybrańcy 6mln a nas jest 38,5,czyli 1/3 wybrała tych wybrańców
Andreas uwazaj.bo zaczna cie wyzywac o kodomaniakow jak mnie.kiedys hehhe
Znasz historię???Jak do tej pory w Europie żadna unia się nie utrzymałaNawet RONWięc i Tę czeka ten koniec
Doktor co ty wiesz o życiu,potłuczony to ty jesteś jak niewidzisz tej Buty i arogancji tych ludzkich panów jak to sie określił Jarek prezes.
Doktor.
Andreas może jakieś merytoryczne argumenty bo ten bełkot to ja słyszę czytam codziennie nie jestem za PIS-em nie głosowałem na nich ale z niecierpliwością czekam kiedy w końcu otworzą te obory zaczną kilim te świnie co najgłośniej kwiczą
Z wyborami trzeba sie pogodzic. Bo te.ostatnie.byly ostatnimi legalnymi i uczciwymi. Nastepne wybory.beda wedlug i pod dyktanto pisu. Nie.moga.przegrac bo.trafia pod sad i trybunal.za.co juz.porobili lacznie z tym blaznem z palacu.
Szkoda się wk...iac jeszcze 2 lata tego psyciatryka i nowe wybory--partia Razem i nowoczesna,Chyba że wczesniej druga Grecja bedzie puszczą nas z torbami bez butów
Kolana wytarte u rydzyka a kielbase wpier......la w poscie. O przyklad.
Wielki GURU Tadek i Jarek,
Andreas juz pis miesza w prawach wyborcych, wiec nie koniecznie zA 2 lata. Sila w narodzie by ich odsunac.. Bo uczciwie.nie odejda.
Andreas jesteś zwykłym kmiotem i to dość kulturalne określenie prezydent jaki jest pomimo wszystko należy się szacunek twój wpis świadczy o tobie nie pasuje wyjedz z tego kraju po co kwiczysz
W prl-u tez byli tacy co wladze kochali i zycie by za nia oddali...
doktor-z ciebie to chyba jakiś sflustrowany zryty łeb -twoj nick ma cie chyba dowartościować ty chory poj.bie,ile ty masz lat bo zamiast mądrosci to masz nasrane w tym pustym łebie
doktor2p tak piszczysz o szacunku, a przez jakiś czas na twoim profilu był obrazek oskarżający demokratycznie wybranego Prezydenta RP. I gdzie ten szacunek nigdy nie było wyroku skazującego i potwierdzającego porcelanowej nagonki.
Każdy ma prawo do własnego zdania a ty cz sie z tym zgadzasz czy nie to mi lata koło pedzla-do korei Północnej kmiocie
nasrane to masz nieźle ty zal mi ciebie 0 argumentów jedyne co potrafisz to obrażać i wyzywać ludzi zwykły tępy niedouczony pieniacz
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/abonament-ochrona-danych-osobowych,217,0,2276825.html
wystarczy poczytac wpisy niektórych osób i wiadomo jaki poziom kultury pokazują bo o normalnej rozmowie mowy niema, przykre
http://wiadomosci.wp.pl/kat,143754,title,Przegrana-Waszczykowskiego-i-Szydlo-Po-tym-blamazu-trudno-im-bedzie-funkcjonowac-w-Brukseli,wid,18723022,wiadomosc.html?ticaid=118c2b
Gnac ich miotla, szydlo i te inne kurduple.garbate. Spojrzec nich.wystarczy.. Zenada. Tacy ich wybrali, jacy sami sa.
ty jesteś jakiś chory zj.b,a nie doktor do doktora to ty idż do tego od głowy psychiatry jeszcze masz szanse medycyna robi postepy.
Nie ukrywam,że zawsze byłem anty-pisuarem i będę. To dla mnie sekta o zabarwieniu religijno-przestępczym.
Po za 500+- reszta to grabież, stołki, kolesiostwo, zemsta, mściwośc, kłamstwo, propaganda, poczucie władzy,
No cóż-DEMOKRACJAA, nie podoba się wybór większości-to wy***lać
Cisza!!!.
Liczby z maszyny: Wpis 777.
2-3/8.
Liczby z maszyny: Wpis 777.
2-3/8.
Mimo to szacun dla Was wyborcy. Musicie Zyc teraz w swiecie.błogim, wręcz świecie marzen.
Za OC zaplacilen.o 400zl wiecej, ehh kredycik.tez.o.80zl, prad i gas bez.zmian.