Wpisy 2 836 130 – 2 836 229
8 marca 2017 12:09 → 8 marca 2017 14:03, 100 wpisów
Wszystkie programy do Lotto, a te zwłaszcza Angierskiego można roztłuc i kant .... .
6/20;
To jakby program wytypował 2 x 3/10.
6/20;
To jakby program wytypował 2 x 3/10.
nie bazuj na jednym lsoowaniu bo to nie jest w zaden sposob zmierzalne nara czleku
poprostu gowno znasz moj program i jestes cienki zeby go oceniac nie znajac go
Kiedyś był po około 300 zł.
ad 2 836 121
Ja nie wiem WN w jaki sposób dorabiasz teorię, że typując z całego zestawu liczb szansa na wygrane zerowa. To w takim razie tam gdzie zestaw wylosowanych liczb zaczynał się od 1 a kończył 80 to w/g ciebie nie powinien się zdarzyć a z ponad 500 razy się zdarzył.
Ja nie wiem WN w jaki sposób dorabiasz teorię, że typując z całego zestawu liczb szansa na wygrane zerowa. To w takim razie tam gdzie zestaw wylosowanych liczb zaczynał się od 1 a kończył 80 to w/g ciebie nie powinien się zdarzyć a z ponad 500 razy się zdarzył.
Kiedyś tu jakiś uczestnik Mp toczył boje z angierskim na temat programu.
Szczegóły można śledzić w początkowych wpisach na Mp.
Temat zamykam, bo szkoda czasu na p ........ .
Szczegóły można śledzić w początkowych wpisach na Mp.
Temat zamykam, bo szkoda czasu na p ........ .
latwo sie wywyzszac kim to sie nie jest, jesli wogole ma to jakies znaczenie w grach losowych
Drogie Panie,
dziękuję Wam,
że czynicie ten świat piękniejszym i lepszym
Witam wszystkich,
Co myślicie o tych liczbach
02,05,10,12,19,20,35,41,48,51,57,60,61,67,70,73,77
Co myślicie o tych liczbach
02,05,10,12,19,20,35,41,48,51,57,60,61,67,70,73,77
Jak to nie ma znaczenia w grach losowych.
Jak masz np. informacje że na kuponie masz 3/10 to nie wysyłasz zakładu.
Proste.
Spytaj się np. Lesia to powie to samo.
Jak masz np. informacje że na kuponie masz 3/10 to nie wysyłasz zakładu.
Proste.
Spytaj się np. Lesia to powie to samo.
jesli omnie hodzi to nie korzystam z rzadnych programów a na cybil trafił nie gram samemu lubie decydować o karzdej liczbie zauważyłem itak ze wiekszosc gra na chybika bo nie wie co skreslic albo nie zna zasad
Przerwa do losowania.
jak mozna byc takim zaklamanym jak Janosik 2009, wolabym psu uwierzyc
hipokryzja na calego, w dodatku sepienie kasy na tsa i gadanie nieprawdy, wmawianie innym ze oto ma sposob na przewidywanie wynikow typowan
Sopockie Towarzystwo Naukowe:
>> Jak zbadać jasnowidza << --->> Test.
>> Jak zbadać jasnowidza << --->> Test.
Dzień Dobry
angierski...racja dla mnie pisanie ,ze z 10 liczb jest....od 1-4 lub 2-3 to zwykłe pierdoły.
Umie sie poruszać w liczbach to fakt..ale skupienie sie na 1 liczbie daje lepszy efekt
niż pisanie takie ble ble.
Ale są amatorzy takie sprawdzania.Każdy ma swoja własna wole.
Janosik liczbę 14 podał na 14 na Nie...mnie wychodzi na tak
Zobaczymy jak wyjdzie
angierski...racja dla mnie pisanie ,ze z 10 liczb jest....od 1-4 lub 2-3 to zwykłe pierdoły.
Umie sie poruszać w liczbach to fakt..ale skupienie sie na 1 liczbie daje lepszy efekt
niż pisanie takie ble ble.
Ale są amatorzy takie sprawdzania.Każdy ma swoja własna wole.
Janosik liczbę 14 podał na 14 na Nie...mnie wychodzi na tak
Zobaczymy jak wyjdzie
Nie zdarzyło mi się abym napisał komuś 1-4/10. 2-4/10 to tak.
Witam
Dla wszystkich Pan spelnienia tych wysokich wygranych, nie tylko na ten dzien a przede wszystkim usmiechu na codzien
Dla wszystkich Pan spelnienia tych wysokich wygranych, nie tylko na ten dzien a przede wszystkim usmiechu na codzien
Lesiu.
Wypowiedz się ci sadzisz o moich sprawdzeniach, bo pewne osoby uważają mnie za oszusta.
Wypowiedz się ci sadzisz o moich sprawdzeniach, bo pewne osoby uważają mnie za oszusta.
co ... sądzisz
Janosik,..napisałam są amatorzy.Ty chyba nie czytasz...coraz gorzej z Tabą
Co do Janosikowych sprawdzen, to uwazam, ze jest w tym bardzo dobry i jak wiece jak tylko moge to podpieram sie jego sprawdzeniami. Nie raz zaoszczedzilem na niewyslaniu zestawu czyli zaoszczedzilem. W moim przypadku nie pomylil sie ani raz, wiec to juz mowi samo za siebie
Janosik dla mnie jestes autorytetem jesli chodzi o sprawdzanie
Janosik dla mnie jestes autorytetem jesli chodzi o sprawdzanie
Lesiu.
Napisać które na tak,a które na nie to jest prawdziwe sprawdzanie..a nie bawienie sie w pszdszkole
<< przedszkole >>
A przeciez nie tylko ja sprawdzam, jest tu wielu, ktorzy moga to potwierdzic. Na ogol zawsze wychodzi tak jak przewidzial.
Czyli cos w tym jest
Czyli cos w tym jest
wiedziałam...pan ortograf,,,a mózg czyta tylko 3 litery i wie jaki to wyraz
Nie zdążyłam wysłać na 14:00, choć mam skreślone
mam nadzieję, że nie będą takimi świniami i nie puszczą moje
mam nadzieję, że nie będą takimi świniami i nie puszczą moje
ulala, kazdy sposob jest dobry, jesli powala wygrac lub zaoszczedzic
EstyMy.
Lesiu tak..ale jak być dostał 1 cyferkę ..ale trafna ....nie wolał być niż takie 1-3
Dla mnie to marnowanie czasu jasnowidzenia jest...na puste przebiegi
oczywiscie, bylbym zadowolony, ale podajac liczby mam 3 pewniaki i jesli Janosik napisze 1-2z6 to wiem ze trojki juz nie mam,wiec sobie odpuszczam
Hello
Jeśli chodzi o typowania na sucho i ich sprawdzenie po losowaniu to zarówno w tych jednym jak i drugim zestawie może być jakieś prawdopodobieństwo że liczby losowane pokry wają się z liczbami typowanymi bez różnicy czy typuje się na sucho czy na mokro
Może być też odwrotnie Ale przecież to tylko Gra!!! Jeśli ktoś liczy na coś więcej to
może wygrać albo przegrać A dla TSA każda opcja lest na wagę złota.
to tyklo przypadek że się trafi lub nie.
PS. Trzymam kciuki i życzę wygranych.
Jeśli chodzi o typowania na sucho i ich sprawdzenie po losowaniu to zarówno w tych jednym jak i drugim zestawie może być jakieś prawdopodobieństwo że liczby losowane pokry wają się z liczbami typowanymi bez różnicy czy typuje się na sucho czy na mokro
Może być też odwrotnie Ale przecież to tylko Gra!!! Jeśli ktoś liczy na coś więcej to
może wygrać albo przegrać A dla TSA każda opcja lest na wagę złota.
to tyklo przypadek że się trafi lub nie.
PS. Trzymam kciuki i życzę wygranych.
zeby mi sie tak chciało jak mi się nie chce 8h pracy przedemna
Witam
i Przekazuję wszystkiego Naj Naj Naj z okazji dnia kobiet spełnienia najskrytszych marzeń jeśli chodzi o wysokie wygrane teraz i przez cały rok
i Przekazuję wszystkiego Naj Naj Naj z okazji dnia kobiet spełnienia najskrytszych marzeń jeśli chodzi o wysokie wygrane teraz i przez cały rok
A i stawiam Kobietom
EstyMy.
Podaj swoje liczby, niech Ulala powie ile możesz trafić.
Podaj swoje liczby, niech Ulala powie ile możesz trafić.
Janosik, ale ja nie wysłałam
więc to nie ma dla mnie znaczenia, tym bardziej, że za kilkanaście minut będę wiedzieć na pewno
więc to nie ma dla mnie znaczenia, tym bardziej, że za kilkanaście minut będę wiedzieć na pewno
Janosik ja się marnowanie energii nie bawię mierze w jedna liczbę ...puste przebiegi mnie nie interesują
Janosik jak byś
pobierał informacje z pola informacji energetycznej to byś wiedział co mówię
pobierał informacje z pola informacji energetycznej to byś wiedział co mówię
Ulala
z całym szacunkiem, ale DAJ SPOKÓJ
Janosikowi. Co Ci zrobił??
On się tu nikogo nie czepia...
z całym szacunkiem, ale DAJ SPOKÓJ
Janosikowi. Co Ci zrobił??
On się tu nikogo nie czepia...
Zaraz kabaret zaraz cyrk
wszyscy tacy dobrzy ,są a nikt nie chce podawać tych jakoby celnych