Wpisy 2 833 713 – 2 833 812
4 marca 2017 09:45 → 4 marca 2017 13:26, 100 wpisów
Dusia
Na targu klientka targuje się z przekupką:
- Co mi tu pani wciska? To nie są kurze jaja, tylko jakieś indycze albo co!
- Ależ złociusieńka, to na pewno są kurze jaja!
W końcu jako eksperta wezwały koguta. Kogut rzucił na jaja fachowym okiem i mówi:
- To są kurze jaja. Ale indyk to ma wpie*dol...
- Co mi tu pani wciska? To nie są kurze jaja, tylko jakieś indycze albo co!
- Ależ złociusieńka, to na pewno są kurze jaja!
W końcu jako eksperta wezwały koguta. Kogut rzucił na jaja fachowym okiem i mówi:
- To są kurze jaja. Ale indyk to ma wpie*dol...
witam
Przyszła mężatka pyta swoją koleżankę:
- Jaki prezent kupił ci twój narzeczony przed ślubem?
- Widzisz tego szmaragdowego cadillaca zaparkowanego przed domem?
- Widzę.
- Podoba ci się jego kolor?
- Bardzo.
- Nie za jasny?
- Nie.
- A może trochę za ciemny?
- Nie! W ogóle jest fantastyczny.
- No to kupił mi garnki dokładnie w tym samym kolorze.
- Jaki prezent kupił ci twój narzeczony przed ślubem?
- Widzisz tego szmaragdowego cadillaca zaparkowanego przed domem?
- Widzę.
- Podoba ci się jego kolor?
- Bardzo.
- Nie za jasny?
- Nie.
- A może trochę za ciemny?
- Nie! W ogóle jest fantastyczny.
- No to kupił mi garnki dokładnie w tym samym kolorze.
Mąż z żoną na rybach:
- Luśka, daj chleb...
- Zjadłam.
- To daj kukurydzę.
- Też zjadłam.
- To zjedz jeszcze robaki i wracamy do domu...
- Luśka, daj chleb...
- Zjadłam.
- To daj kukurydzę.
- Też zjadłam.
- To zjedz jeszcze robaki i wracamy do domu...
dusia doktor
Wraca żołnierz z wojska. Zachodzi do domu, a tam na łóżku pod ścianą trójka dzieci siedzi. Jedno mniejsze od drugiego.
- Czyje to dzieci? - pyta żony
- Wszystkie nasze. Pamiętasz jak cię brali do wojska? Ja wtedy brzemienna byłam - tak i Andrzejek się urodził. A potem pamiętasz, jak cię odwiedzałam w jednostce? Tak i Jasiu przyszedł na świat.
- A trzeci?! - pyta zdenerwowany mąż - Trzeci!!!!
- A coś ty się tak tego trzeciego uczepił? Siedzi sobie, to niech siedzi.
- Czyje to dzieci? - pyta żony
- Wszystkie nasze. Pamiętasz jak cię brali do wojska? Ja wtedy brzemienna byłam - tak i Andrzejek się urodził. A potem pamiętasz, jak cię odwiedzałam w jednostce? Tak i Jasiu przyszedł na świat.
- A trzeci?! - pyta zdenerwowany mąż - Trzeci!!!!
- A coś ty się tak tego trzeciego uczepił? Siedzi sobie, to niech siedzi.
Dusia.
Może jeszcze dzisiaj TS coś sypnie.
Może jeszcze dzisiaj TS coś sypnie.
Emi albo dzień po czyli 6 ja tak mam zawsze z 1 dniowym opóżnieniem
emerytka
krzysztof 24
Witam wszystkich miłośników gier liczbowych coś osobie gram nałogowo od 2002 roku nie przerwanie bez sukcesów jak narazie na tym forum od niedawna pozdrawiam
szofer tylko na twoją odpwiedzialność tylko jak nie wjdą to mnie nie bij potem,ja je puszczam ryzyk /fizyk
Moi koledzy obstawili dziś na wieczór lotto zplusem ja nie czekam do wtorku na więcej kasy jutro moja ulubiona ekstra pensja w którą gram od początku istnienia gry kupon ważny do srody a puźniej puści się na osiem losowa
A znasz zgrywus taką piosenkę czerwonych gitar czekasz na tę jedną chwilę... granie jest jak splata kredytu lub płacenie abonamentu uda sie to bedzie ok a pensji głodowej to se mogę odkładać do grobu sie zdrowia ipieniedzy nie też to wyznaje
widzisz te miliony osób czekających w kolejce na tę jedną chwilę
Przynajmniej jestem szczery chodź nie muszesie tłumaczyć proszę się pochwalić swoimi sukcesami czyli wtopa wtopa iwtopa
Zbyt długo gram że by nie znać stopnia trudności nie jest łatwo wygrać próbować trzeba a nuż widelec
podejrzewam ze ci stad tyle kasy wtopili w to ze teraz tylko im pozostaje grac na wysokie wygrane co jest duzo trudniejsze do osiagniecia
Jak się gra za małe pieniądze to dobre i tysiąc wygrać i już bym zainwestował w ekstra pensje
ja tam moge wydac ze swojego portfela 1000 zl ale jakbym chociaz 2/3 wygral
angierski skoro cie stać na takie gesty znaczy że bogatys ja tak gram na co mnie stać piszę jak jestbez urazy tak bym z torbami poszedl a żyć trzeba nie tylko lotto
nie no ja gram tylko bardziej dla zabawy, no ale jak cos wleci to ok
Forsami 1000 zl wygrywasz 700 zl potem 500 zl potem 300 zl potem 200 zl ale grasz o najwyzsze wygrane z tych samych pieniedzy (tylko trzeba minimum 60% wygrywac)
Nielicznym si to udaje jak dobrze mieć kolektóre pod domem hihihi nie karzdy oj nie .....
W ekstra pensje dwa zpieciu po wczorajszym losowaniu zwrot żadnej wygranej to jak by kupić piwo z kaucją ipotem dostać 50 groszy za butelkę ale kasy ojojoj
dzis odbieralem 60 f mlody chlopaczek na kasie szkoda ze nie panienka
podjaral sie i z tego wszystkiego dal mi 60 i nie skasowal 7 funtow za nastepne kupony na dzis, co za ludzie
podjaral sie i z tego wszystkiego dal mi 60 i nie skasowal 7 funtow za nastepne kupony na dzis, co za ludzie
niech robio granie przez neta bo te ludziki to zazdrosne i po co maja widziec
od razu na konto i luz
od razu na konto i luz
Zobaczymy co w multi Multi wyjdzie w tym roku wtopiłem dwie siódemki z dziesięciu gram czasem tym zakladem na przeczucie w zależności co wylosuja to puszczam wtedy aoto ione 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
jak zaczne regularnie trafiac co mi grozi to bede mial problem z odbiorem calej tej kasy
no tak dobrze nie bedzie ze regularnie ale lepiej dmuchac na zimne
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1339,title,PiS-chce-zmienic-regulamin-Sejmu-Za-kare-obetna-poslom-pensje-o-polowe,wid,18718001,wiadomosc.html?ticaid=118bad
http://finanse.wp.pl/kat,1033719,title,Reforma-emerytalna-Swiadczenie-po-15-latach-pracy,wid,18718016,wiadomosc.html
Dlatego gram w ekstra pensje żeby się zabezpieczyć na stare lata bo na zus nie ma co liczyć tylko 5z35itu jest szansa by wy..motac szympansa
To jak tam Angierski p?