Wpisy 2 833 673 – 2 833 772
4 marca 2017 08:50 → 4 marca 2017 11:43, 100 wpisów
Najlepsze jest to ze 5 liczb ktore wpadlo takie same mam w mini w jednym zakladzie na caly tydzien wyslany, zmienilem taktyke i dokreslilem 5 liczb bo jak bym zagral tylko ta piatka bym mial 700zlT.S
Z mini chyba zrezygnuje bo ani 3 nie idzie trafic
Ja puszczam jeden zaklad na caly tydzien mini nic wiecej, ta gra strasznie kase doi
Najlepiej oplaca sie puszczac system 6 10 zakladow za 75zeta. jak wpadnie 3 to kupon sie zwraca juz lub nawet wiecej masz zalezy ile platna 3 bedzie
tak realnie to system na 9 liczb jest osiagalne latwo trafic 5/5
moze jutro zaryzykuje 40 zakladow mini za 50 zeta , ciekwe czy 3 chociaz siadzie
kurcze gdyby te zaklady byly tak tanie jak mini to bym puszczal po 5-10 zakladow na losowanie
no na mini to faktycznie szkoda , za to juz 10 zakladow ekstra przekretu jest
no ale puszczasz za 50 zl, w kolejnym losowaniu tez puszczasz i nic, a zalozmy za 20 losowan masz 5/5 w 10 zakladach i akurat nie zagrales bo sie splukales
no niby racja. nie ma co szalec grac na tyle ile budzet pozwala, jak sie ma trafic to i w jednym zakladzie trafisz glowna
damian1983 poprostu trzeba liczyc na farta, wieksze wygrane to nie bulka z maslem
ilosc zakladow poprawia szanse, no ale porazka tez moze byc wieksza
http://photos.nasza-klasa.pl/53131998/12420/main/536e751306.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
doktor2p
Dusia
Na targu klientka targuje się z przekupką:
- Co mi tu pani wciska? To nie są kurze jaja, tylko jakieś indycze albo co!
- Ależ złociusieńka, to na pewno są kurze jaja!
W końcu jako eksperta wezwały koguta. Kogut rzucił na jaja fachowym okiem i mówi:
- To są kurze jaja. Ale indyk to ma wpie*dol...
- Co mi tu pani wciska? To nie są kurze jaja, tylko jakieś indycze albo co!
- Ależ złociusieńka, to na pewno są kurze jaja!
W końcu jako eksperta wezwały koguta. Kogut rzucił na jaja fachowym okiem i mówi:
- To są kurze jaja. Ale indyk to ma wpie*dol...
witam
Przyszła mężatka pyta swoją koleżankę:
- Jaki prezent kupił ci twój narzeczony przed ślubem?
- Widzisz tego szmaragdowego cadillaca zaparkowanego przed domem?
- Widzę.
- Podoba ci się jego kolor?
- Bardzo.
- Nie za jasny?
- Nie.
- A może trochę za ciemny?
- Nie! W ogóle jest fantastyczny.
- No to kupił mi garnki dokładnie w tym samym kolorze.
- Jaki prezent kupił ci twój narzeczony przed ślubem?
- Widzisz tego szmaragdowego cadillaca zaparkowanego przed domem?
- Widzę.
- Podoba ci się jego kolor?
- Bardzo.
- Nie za jasny?
- Nie.
- A może trochę za ciemny?
- Nie! W ogóle jest fantastyczny.
- No to kupił mi garnki dokładnie w tym samym kolorze.
Mąż z żoną na rybach:
- Luśka, daj chleb...
- Zjadłam.
- To daj kukurydzę.
- Też zjadłam.
- To zjedz jeszcze robaki i wracamy do domu...
- Luśka, daj chleb...
- Zjadłam.
- To daj kukurydzę.
- Też zjadłam.
- To zjedz jeszcze robaki i wracamy do domu...
dusia doktor
Wraca żołnierz z wojska. Zachodzi do domu, a tam na łóżku pod ścianą trójka dzieci siedzi. Jedno mniejsze od drugiego.
- Czyje to dzieci? - pyta żony
- Wszystkie nasze. Pamiętasz jak cię brali do wojska? Ja wtedy brzemienna byłam - tak i Andrzejek się urodził. A potem pamiętasz, jak cię odwiedzałam w jednostce? Tak i Jasiu przyszedł na świat.
- A trzeci?! - pyta zdenerwowany mąż - Trzeci!!!!
- A coś ty się tak tego trzeciego uczepił? Siedzi sobie, to niech siedzi.
- Czyje to dzieci? - pyta żony
- Wszystkie nasze. Pamiętasz jak cię brali do wojska? Ja wtedy brzemienna byłam - tak i Andrzejek się urodził. A potem pamiętasz, jak cię odwiedzałam w jednostce? Tak i Jasiu przyszedł na świat.
- A trzeci?! - pyta zdenerwowany mąż - Trzeci!!!!
- A coś ty się tak tego trzeciego uczepił? Siedzi sobie, to niech siedzi.
Dusia.
Może jeszcze dzisiaj TS coś sypnie.
Może jeszcze dzisiaj TS coś sypnie.
Emi albo dzień po czyli 6 ja tak mam zawsze z 1 dniowym opóżnieniem
emerytka
krzysztof 24
Witam wszystkich miłośników gier liczbowych coś osobie gram nałogowo od 2002 roku nie przerwanie bez sukcesów jak narazie na tym forum od niedawna pozdrawiam
szofer tylko na twoją odpwiedzialność tylko jak nie wjdą to mnie nie bij potem,ja je puszczam ryzyk /fizyk
Moi koledzy obstawili dziś na wieczór lotto zplusem ja nie czekam do wtorku na więcej kasy jutro moja ulubiona ekstra pensja w którą gram od początku istnienia gry kupon ważny do srody a puźniej puści się na osiem losowa
A znasz zgrywus taką piosenkę czerwonych gitar czekasz na tę jedną chwilę... granie jest jak splata kredytu lub płacenie abonamentu uda sie to bedzie ok a pensji głodowej to se mogę odkładać do grobu sie zdrowia ipieniedzy nie też to wyznaje
widzisz te miliony osób czekających w kolejce na tę jedną chwilę
Przynajmniej jestem szczery chodź nie muszesie tłumaczyć proszę się pochwalić swoimi sukcesami czyli wtopa wtopa iwtopa
Zbyt długo gram że by nie znać stopnia trudności nie jest łatwo wygrać próbować trzeba a nuż widelec
podejrzewam ze ci stad tyle kasy wtopili w to ze teraz tylko im pozostaje grac na wysokie wygrane co jest duzo trudniejsze do osiagniecia
Jak się gra za małe pieniądze to dobre i tysiąc wygrać i już bym zainwestował w ekstra pensje
ja tam moge wydac ze swojego portfela 1000 zl ale jakbym chociaz 2/3 wygral