Wpisy 2 832 913 – 2 833 012
3 marca 2017 14:58 → 3 marca 2017 18:19, 100 wpisów
zegnam mam ciekawsze rzeczy do zrobienia .........sebol dumam nad nastkami 70 tkami 60 tkami
na koniec napisz jak masz odwagę - PO CO TO ROBISZ i DLACZEGO MYDLISZ OCZY WIELU CZYTELNIKOM TEGO PORTALU
Czyli znajomi z tego forum robią mnie w czy nie? Pytam bo krótko tutaj jestem i nie widziałem tych wygranych.
Drapek co 5-ty tutaj to oszust i łgarz, nie wiem co oni chcą przez to osiągnąć
Hej drapek. Dawno cie nie bylo. Temat gryksa nie ma sensu pisac każdy wie ze ściemnia z tymi wygranymi. Trafiles cos ciekawego ostatnio ?
lucky
ale ten jest wyjątkowy i natrętny - dlatego już w zeszłym roku sprawdziłem czy w legnicy padają takie wygrane...
ale ten jest wyjątkowy i natrętny - dlatego już w zeszłym roku sprawdziłem czy w legnicy padają takie wygrane...
Nie wiem o co to hallo ,ja piszę prawdę duże wygrane mam ze swoich stałych
damian - nie każdy/ klakierów ma sporo
a nie ma mnie i chyba nie będzie - ale jak coś większego trafię to wskanię
a nie ma mnie i chyba nie będzie - ale jak coś większego trafię to wskanię
Wiem Drapek czytam często o jego wygranych na forum
Tu nie tylko kłamią o wygranych...o wszystkim kłamią.
Dusia Ty nie kłamiesz..ale dużo osób kłamie.
Dusia Ty nie kłamiesz..ale dużo osób kłamie.
drapek nie daje skanów bo mam w profilu i stałych,chociaż czasami jakiś kuponik na szybko skreślę i jest wygrana ....
ula
ula jak napisał w zeszłym roku że trafił 8/8 w keno i tej wygranej nawet w tabeli nie było...
a jak napisał że trafił 7/7 w mm postanowiłem dopytać czy w legnicy taka wygrana była
ula jak napisał w zeszłym roku że trafił 8/8 w keno i tej wygranej nawet w tabeli nie było...
a jak napisał że trafił 7/7 w mm postanowiłem dopytać czy w legnicy taka wygrana była
Ja wczoraj 7/10 foto w profilu. Ciezko wogole cos trafić raz na ruski rok cos większego wpada
dusiu
ja skanów od nikogo nie żądam i nie żądałem
sam wstawiam jak coś wpadnie lepszego- przecież to sama przyjemność - szkoda że rzadka
ja skanów od nikogo nie żądam i nie żądałem
sam wstawiam jak coś wpadnie lepszego- przecież to sama przyjemność - szkoda że rzadka
i na koniec
GRYKS 76 to ŁGARZ (jeśli idzie o jedo mityczne/ matrixowe wygrane)
nikam i powodzonka
GRYKS 76 to ŁGARZ (jeśli idzie o jedo mityczne/ matrixowe wygrane)
nikam i powodzonka
Z kad wiesz ze ten gryks jest z Legnicy ?
Witam
A ja wygrałem juz 2 razy 5/5 w mini i sie nie chwale
Tylko w tym roku kiepsko idzie
Ach tak , nie on napewno sciemnia to nie mozliwe by tak czesto trafiał wygrane typu 6/9
Recepta na wygrana
Wierzyc ze sie wygra
Nie ma czegos takiego
Ja gram systemem na 11 liczb rozpisuje na 8 zakładow
Drapek witam
co piąty to oszust ,, za dziesięć lat to tylko będzie co setny uczciwy obywatel
Niech sie nakrecaja
Czyli muszę im nieźle nagadać, że mnie oszukali o cudownych wygranych a ja głupi się połasiłem
Wszystkich.
Proponuje powołać komisję i podkomisję , albo i 3 komisję do rozliczeń.
Jako ostatni uczciwy skaut mogę zostać przewodniczącym .
Jakieś propozycję odnośnie mojej gaży ??
Proponuje powołać komisję i podkomisję , albo i 3 komisję do rozliczeń.
Jako ostatni uczciwy skaut mogę zostać przewodniczącym .
Jakieś propozycję odnośnie mojej gaży ??
Mozna
Dostaniesz uaktualniony kupon
Dzis padnie 10/10 w multi
Tak dostanuesz nowy
Po prawej stronie jest napisane, że kumulacja Mega Millions wynosi $ 390 000 000, natomiast na stronie https://www.playhugelottos.com w Mega Millions jest $ 83 000 000. Skąd ta różnica?
to się nazywa epidemia kłamstwa ,, ale się tym nie przejmuj taki świat ( czyli normalne w obecnych czasach ) taka nowoczesność
Ciekawe czy grysik dziś znowu trafi 6/9
A on każdego dnia ma 6/9?
Co kilka losowań
dziś dla odmiany gryks napiszę że dwa kosze..a na dniach że 6/9 5/6 aa i mini prawie co losowanie 3/5..
Chyba ze on puszcza 500 zakladow co losowanie i raz trafi te 6/9
A on nie kasuje grubych tysiaków jak mówili mi inni znajomi co używają tej strony?
krasnalek
Nie sprawdzalem
Krasnalka mamy 69 punktów
Sprawdzałem teraz masz te same
Krasnalka zagraj 6/9
Wzatypowanych na dziś
Krasnalek a ty mini 5/12
Lecę
Krasnalka mini masz
Exp grasz
Gryks76 też puścił