Wpisy 2 827 008 – 2 827 107
24 lutego 2017 09:22 → 24 lutego 2017 11:52, 100 wpisów
ale czasowe tez sie sprawdzaja bo liczby maja okres - czestotliwosc
probuje testuje, raz weszlo mi tylko 6/10 z plusem ale to fart zapewne
tak tak...ale mi jesio chodzi o ...czas tych prawidłowych rozwiązan
nie wiem co to da, skoro zalozmy wyniki sa juz wylosowane w przyszlosci
tak np...stwierdzasz te trzy liczby ..dajmy na to 5,56,78,czas tego zdarzenia np.13.23
trzy liczby wchodzą...i czy liczby czasowe weszłyby czy nie?..te 13,23
czy wytypuje o 12, czy o 13 (jesli zmienie liczby) to albo te z 12 albo 13 moga wejsc
mamy zalozmy 2 zaklady (jeden wygrywajacy i jeden przegrywajacy) zatem wybieramy tak jak liczbe albo dobry albo zly z tymze szansa 1:2 (wiec lepiej puscic system na 2 zaklady) z nizszym prawdopodobienstwem tez musimy wybrac zaklady lub gramy wszystkie
wyniki losowan sa jedne, typowan jest wiele ktore sa dobre to sie okaze o 14
ewa1970 masz racje typwoania moga sie zmieniac w czasie w pewnym czasie beda 10/10 nawet wskazywaly lecz trzeba napisac wzor (zawierajacy czas jako parametr) i wytypowac godzine minute sekunde (takie samo prawdopodobienstwo jak wygranie 10/10 - liczba kombinacji sie nie zmienia)
to tak jakbym mial podac numer kombinacji (a liczby sam wygeneruje) od 1 do 8900000 (jako x, wynik funkcji to liczby)
a zalozmy numer by byl sekunda / 100 od ostatniego do kolejnego losowania
czasami srodowisko kwantowe pojawia się i wskazuje cos...co bedzie
poprostu idea jest taka (wybierasz cos z wiekszej ilosci - to 1 / ilosc takie szanse chyba ze bedziesz bardziej pewna i wybierzesz z szansa 1 / (ilosc - 5) jak 5 liczb wykluczysz
ja tak mam tylko chaos jaki z tym się wiaze...jest problemem ..
ewa1970 no srodowisko kwantowe inaczej sie zachowuje niz fizyka
mały przykład z wczoraj...srodowisko wskazuje mi mecz Tottenham _gent...ze będzie 2;2 ja lekceważę to ...a wynik ...jest 2;2
zawsze jak dajesz rowne szanse liczbom to masz 1 / ilosc liczb, jednak gdy wybierzesz gorsze i lepsze to faktycznie masz wieksze szanse (nie wiaodmo jak to policzyc) na te lepsze (ktore faktyzcnie sa lepsze)
masz zalozmy 2 pileczki oceniasz ze jedna ma 70% szans druga 30% (ta co 70% jest lzejsza ta co 30% ciezsza)
ale dobra mniejsza nie mam z kim rozmawiac, bo nikt sie nie zna na prawdopodobienstwie
nowicjusz zginie w 5min...chyba ze będzie cierpliwie się uczył...na demo na początku
angierski ..ale Ty z podejściem matematycznym miałbys duże szanse na sukces
tymczasem lece...bo już koleżanki czekaja...stoploss...ustawiony to mozna
ostatnio mam taką posuchę, że szkoda gadać, mam wrażenie, że nawet jak wytypuję wszystkie to i tak padną inne
mam cwano pione i w portfelu tysiaka jesli to jest to
400 razy 700 zl by mi robilo dobrze
400 razy 700 zl by mi robilo dobrze
ja od ostatniego trafienia "na sucho" 7/8 z + nic nie trafiam
normalnie porażka, teraz coś wytypowałam, ale ech...
normalnie porażka, teraz coś wytypowałam, ale ech...
bierzcie przyklad z SuperB 1 liczba pewniak druga kombinowanie
angierski: zdradzisz więcej szczegółów, ewenutalnie algorytm? może być nawet na priv?