Wpisy 2 826 948 – 2 827 047
24 lutego 2017 04:48 → 24 lutego 2017 10:23, 100 wpisów
Zostały jeszcze 4szt-nikt już niechce wcinać -za dużo wczoraj
Patrzą cholery na mnie z talerzyka--Ja już nie wcinam
ide dalej w kimono śniły mi się pączki w maszynie losującej zamiast kulek-co za koszmar
Wczoraj wieczorem padlo 6 moich ulubionych liczb 23,27,38,39,62,75 a ja nie wyslalem
uważać na pączki są nadziewane nie wiadomo czym ? można mieć halucynacje po spożyciu
moje są pewne proszę się częstować bez obawy ,, i kawa z śmietanką
moje są pewne proszę się częstować bez obawy ,, i kawa z śmietanką
ss wczoraj uratowala sytuacje 100zl,nie dużo a cieszy,159 wlazlo
ewus ja ostatnio tez tylko wrzucam wczoraj chociaż 100 wpadlo,a już mysle sobie nic nie wpadnie to daje sobie odpust,wziolem kaskade z szansa
NA 14: 00
20,35,42,43,46
32,35,43,50,66
12,15,20,23,46
31,35,43,49,65
20,35,42,43,46
32,35,43,50,66
12,15,20,23,46
31,35,43,49,65
narazie mysle jak to wcielic do lotto i mini, bo multi dziala
tak szczerze, to nie wiadomo czy wypali bo to loteria, no ale pomysl jest dobry z tymze nei gwarantuje 100% wygranej
po co kombinowac, jak masz kase nawet z 2/2 to grasz za duza stawke, kazda wygrana jest dobra jak przynosi zyski
ja tropie sposób na DL...na owa chwile mam często większość liczb lecz po w roznych kratkach
no ograniczyc liczby, albo zrobic dwa zbiory tak rozdzielic zeby albo w jednym albo w drugim trafialo minimum 5/6
znaczy ze rozwiązania...różne masz...i czy jakiś wspólny czas(zegar) jest ich wspólnym mianownikiem?
ewa1970 no moje typy sa bezczasowe, tylko na nastepne losowanie
ale czasowe tez sie sprawdzaja bo liczby maja okres - czestotliwosc
probuje testuje, raz weszlo mi tylko 6/10 z plusem ale to fart zapewne
tak tak...ale mi jesio chodzi o ...czas tych prawidłowych rozwiązan
nie wiem co to da, skoro zalozmy wyniki sa juz wylosowane w przyszlosci
tak np...stwierdzasz te trzy liczby ..dajmy na to 5,56,78,czas tego zdarzenia np.13.23
trzy liczby wchodzą...i czy liczby czasowe weszłyby czy nie?..te 13,23
czy wytypuje o 12, czy o 13 (jesli zmienie liczby) to albo te z 12 albo 13 moga wejsc
mamy zalozmy 2 zaklady (jeden wygrywajacy i jeden przegrywajacy) zatem wybieramy tak jak liczbe albo dobry albo zly z tymze szansa 1:2 (wiec lepiej puscic system na 2 zaklady) z nizszym prawdopodobienstwem tez musimy wybrac zaklady lub gramy wszystkie
wyniki losowan sa jedne, typowan jest wiele ktore sa dobre to sie okaze o 14
ewa1970 masz racje typwoania moga sie zmieniac w czasie w pewnym czasie beda 10/10 nawet wskazywaly lecz trzeba napisac wzor (zawierajacy czas jako parametr) i wytypowac godzine minute sekunde (takie samo prawdopodobienstwo jak wygranie 10/10 - liczba kombinacji sie nie zmienia)
to tak jakbym mial podac numer kombinacji (a liczby sam wygeneruje) od 1 do 8900000 (jako x, wynik funkcji to liczby)
a zalozmy numer by byl sekunda / 100 od ostatniego do kolejnego losowania
czasami srodowisko kwantowe pojawia się i wskazuje cos...co bedzie
poprostu idea jest taka (wybierasz cos z wiekszej ilosci - to 1 / ilosc takie szanse chyba ze bedziesz bardziej pewna i wybierzesz z szansa 1 / (ilosc - 5) jak 5 liczb wykluczysz
ja tak mam tylko chaos jaki z tym się wiaze...jest problemem ..
ewa1970 no srodowisko kwantowe inaczej sie zachowuje niz fizyka
mały przykład z wczoraj...srodowisko wskazuje mi mecz Tottenham _gent...ze będzie 2;2 ja lekceważę to ...a wynik ...jest 2;2
zawsze jak dajesz rowne szanse liczbom to masz 1 / ilosc liczb, jednak gdy wybierzesz gorsze i lepsze to faktycznie masz wieksze szanse (nie wiaodmo jak to policzyc) na te lepsze (ktore faktyzcnie sa lepsze)
masz zalozmy 2 pileczki oceniasz ze jedna ma 70% szans druga 30% (ta co 70% jest lzejsza ta co 30% ciezsza)
ale dobra mniejsza nie mam z kim rozmawiac, bo nikt sie nie zna na prawdopodobienstwie
nowicjusz zginie w 5min...chyba ze będzie cierpliwie się uczył...na demo na początku