Wpisy 2 806 229 – 2 806 328
30 stycznia 2017 15:59 → 30 stycznia 2017 17:03, 100 wpisów
witam
Ja wygrywanie idzie
Ja dziś 2/10
No to ja też Idę się kąpać
Rozmowa przy przyjeciu do pracy:
-ile ma Pani lat?
-blizej mi do 30 niz do 20
-tzn.ile?
-50
-ile ma Pani lat?
-blizej mi do 30 niz do 20
-tzn.ile?
-50
Psorku zerknij na moje stałe...
islandorka.....idziesz na kompiel w forsie
wasyl--piwo bezalkocholowe
zamki na piaskugdy pełno w szkle,poranna witaj zmianą to życie Twe
wasyl....
islandorka...a wysłałaś
1980andreasmozebyc okocim
greg widze ze masz branie
greg widze ze masz branie
EstyMy...
no ba
chu.... i pogoń za wiatrem-taka odpowiedż z wielkiego świata,czyli nic
ruch przy poniedziałku ,jak w rzymie ,jeden za drugim gesiego
greg.........
eno lepiej seta pod obiadek
fujek
czekam na euromilions słyszałem od pracownika kolektury ze ma być w tym roku
obiadek
idziemy do grega stawia impre
każda Ryba ma tarło w okresie godowym-A Pan Greg to mkiły i sympatyczny Człowiek-duze litery to podkreślenie jego pozytywnych aspektów
estymi spadam bo nie moge patrzec na to cos jak root ide sie wyslac i do zonki paparapa ........zagladaj tutaj czesciej
17,21,24,28,32,33,38,47,50,55
r00t greg juz jest tak stary ze ma wnuczki po 50 tce
poszła w las po pas
najnowsze wiadomosci z onetu
totka puscisz w biedronce
totka puscisz w biedronce
zaniedługo
Jaki ojciec taki syn
tata,wigor nasz pies to moi najwięksi przyjaciele, wigor pewnie już umarl,ale jest tata i ja-mama to szacunek bo urodzila ale brak słów
Wybrała mniejsze zło
Teraz szczerze,NIE OBAWIAM SIĘ NIKOGO BO TATA MNIE BRONI,ale mama poszła w pi.....zdu i ja dla taty jestem jego 1 i jedyna i mnie KOchaa reszta to cytat......chu j ....mnie ....to ......obchodzi,dla taty
Root rozumiem że jesteście z tatą we dwoje opiekuje się tobą dba o ciebie a reszta to nic nie znaczy.
A jak że szkołą u Ciebie
A jak że szkołą u Ciebie
Szkoła to prywatni nauczyciele,i jeszcze pasja czyli informatyka i Pan Pasko-Twoje skanowanie mojego IP,Panie Greg blisko byłó ale Provider to nie real
każdy blook-nie wiem czy dobrze napisałam-jest zalokowany na jakims serwerze-właściwie do czego zmierzamy panie Greg?
greg
https://forum.ovh.pl/showthread.php?14520-W%B3amanie-na-serwer-VPS
root nie wymadrzaj sie za mało życia jeszcze użyłas i szanuj starszych bo dużo możesz się nauczyć od nich. .....
Szanuje Was I Szanuje życie Dane od Boga-cytat-Mój Duch nie będzie wiecznie oddzialywał na człowieka,,,,,, i co dalej?kto ma uszy niech słucha,bo rozumię i Bycie i nie czynienie,bo samotna jest Dusza moja i już tylko krok i .........NIEISTNIENIE