Wpisy 2 806 329 – 2 806 428
30 stycznia 2017 17:05 → 30 stycznia 2017 18:10, 100 wpisów
WYPALAM SIĘ JAK KNOT ZE ŚWIECZKI-JESTEM INNA MAMO TATO,NOS MAM JAKIŚ NAPUCHNIĘTY CHYBA JESTEM PIER...DOLNIĘTA-
root to dobrze mam taką nadzieję to ucz się obserwuj i nie zawsze niepotrzebnie nie komentuj bo nie wszyscy mogą to zrozumieć w pozytywnym znaczeniu
....331,CZY DOSTANĘ W MORDĘ ZA TO, NOS MAM ......ITP.=wyleciało z MOJEGO PTASIEGO MÓZGU
MAKLER TY OK,SPADAM DAM ZNAĆ ZA NAŚCIE LAT=PASJA,PASJA,PASJA DO NTEJ,A PAN ANGLINISTA TO CZAI BAZE-W ŻYCIE
jak bys miala wiecej intelektu niz srednia to bys nie pisala
CZY DOSTANĘ W MORDĘ
CZY DOSTANĘ W MORDĘ
Makler- to jest klon kw67-teraz jako root-podszywa się po kobiete--coś z głową nie tak---jak to można takie bzdety pisać
Pasko-prośba oszczędż nasze mózgownice
Panie Makler ja takich wul,nie pisałam,jakaś pomyłka,może złe zrozumienie
Panie andreas-byle co jesz i byle co piszesz-gadasz-JESTES ŻAŁOSNY-SZKODA MI CIEBIE DU....PKU
Jakby wszyscy napisali do Pasko -już tego pieprzenia nie idzie czytać,słuchać debilizm do potęgi entej
JEŚLI twoje-specjalnie napisałem twój nick z małej litery sa sluszne-to co D....upku J....ebany na to?=debil to ty 3xp-pusty,prosty,prymitywny,wielki ch...uj
Gostek jest niezrównoważony psychicznie-wszystko ma swoje granice przyzwojtości,zamiast o liczbach to opowieści dziwnej treści
Andreas,jestes pusty jak orzech wydrążony przez robaka,nawet gorzej głupku leśny
Ten czat powstał z myślą o liczbach a nie o ciężkich przypadkach psychologos
Hmm jest jedno wyjście z tej sytuacji poprostu ignorancja do "root"
jeśli chcesz dyskusji to zapraszam na priv-nie blokujmy chatu dla innych-jestem Otwarta na każde wyzwanie Panie Andreas
Krasnal-kw67,rott-chory człowiek obraża wszystkich do okoła teraz ubzdurał sobie że jest kobietą ---Chory Zbok i tyle z mojej strony,-przeczytaj te wszystkie wpisy root -Zbok od kiedy sie pojawił.
Napisze specjalnie dużymi literami może Pasko zauważy
PASKO ---CZAS POZAMIATAĆ
PASKO ---CZAS POZAMIATAĆ
Coś z tego powinno poleciec-----6,7,12,25,26,45,58,72,78,oczywiście w tych liczbach jest plus
Może coś wieczorem wpadnie bo wysoka data
zdąło by sie przytulic 54zł bo juz lipa brak kasy na granie wysłana jest
31,77 moze być 6,79,10 do powtórki
Już niedługo kupi pół Poznania jak system wypali
ide do żółtej Budy niewiem czy na chybił niezapóżno--Pewniaki namalowane na kuponie
zdaje se sprawe zadko kto daje swoje wszystkie rodzynki ja nie mam nic do ukrycia to co typuje wysyłam przewznie 5/5 10/10 dzis tylko 3/3 bo sianko sie konczy
jak weszło mi w listopadzie 5/5 typowane nie posłane oraz 7/10 to bolało
Seb ty widział dziś moje stale
urznac ..się...
isla -tylko niewiadomo kiedy te stałe puścić 30 razy 100= 3tys na miesiąć,zobacz u mnie stałe wysokie wygrane można sie zdołować
Wsie wygrane mam w styczniu
Krasnalek,Torsanku
torsan-