Wpisy 2 805 367 – 2 805 466
29 stycznia 2017 19:44 → 29 stycznia 2017 20:37, 100 wpisów
root ale są choroby jak alchajmer i niestety ale umysł też szwankuje
Federer wygral 35lat mój rocznik
Ale moim idolem jest Djokowic może jeszcze cos ugra
Wiem jakie liczby padno mam info od Jarka
ide na spacer z ....aligatorem,wracam za 15 minut-młody,stary pojęcie względne
Greg City taki jaki taki
Kasa potrzebna
Dycha padnie 4,5,8,13,15,16,57,58,62,64
aligatorek już do domu wrócił ,wujek upolował 2 duże ryby i kilka owoców morza,już wie że jestem z wami tutaj-wujek powiada ROBOTA TO GŁUPOTA,PICIE TO PIESKIE ŻYCIE-A LOTTO TO ZŁODZIEJ WIEKSZY NIŻ 1 PREZYDENT RP-dużo obiecuje a gówno daje-jakieś 20 zł-świadestwa udziałowe zamiast 20.000.000.zł
9,10,11,19,20,21,22,40,45,54
Rott coty za ***y piszesz
to co myślę to piszę-lubię pisać na chat,ale gdzie Pan Pasko mój Idol?
root Petru cie na madere wziął lubi mężatki
root wynika z tego że jesteś tutej starym bywalcem
ja istnieję tam gdzie chcę-czyli moja egzystencja zależy od moich mysli-KTO MA USZY NIECH SŁUCHA I DOBRZE INTEPRETUJĘ MOJE SŁOWA-JESTEM TYLKO CZŁOWIEKIEM I ROBIĘ BŁEDY JAK KAŻDY Z NAS ROBI
Zbigniew g-osiągnoł po weselu stan Nirwan-brak foni i wizji
ZBLIŻA SIĘ LOSOWANIE WIĘC ZMYKAM JAKO OSOBA KTÓRA NIE GRAŁA I NIE ZAMULAM WASZEGO CHATU
Nirwany-zaraz sie wyżyje na tej klawiaturze chyba coś sie pieprzy na maxa,Trzeba bedzie iść po nówete
Mój Pasko-jesteś jestem zazdrosna o Ciebie-a litery Wielkie to z szacunku doPana
Co szofer jutro wolne?-koło mnie dmuchanie w poniedziałki to norma-obława na degustatorów i smakoszy,entuzjastów i chobystów
Ile w częstochowie jest tas w MPK-a.
makler: pojawiam się tutaj bardzo często, tylko zwykle nie zabieram głosu, ponieważ zwykle oznacza to wejście w dyskusję i np. potem muszę już tu być na dłużej, a nie zawsze mam czas
tak,informatyk-admin,ja takich uwielbiam-wspólny temat może znajdziemy,a zdjęcie z....ajebiste-ten Twój szczery uśmiech
tak więc od czasu do czasu zaglądam na 1-2 minuty niż przesiaduję godzinami. To znaczy czasami przesiaduję owszem, ale nie tak często.
To tylko Armagedon jest w Tychach bo 80-siat,31 kobiet jeżdzi a w Częstochowie?
root - raczej programista. Jeśli chodzi o informatyka, admina, to raczej nie jestem biegły
pewny siebie Pasko,ale pozytywny,wszystko się Tobie układa,Twoje rysy twarzy świadczą o Tobie-Idol i Pegaz
No wiem ale az 30 to dużo,myślałem że max10-do 15,wszędzie ludzie są tacy sami,a jeszcze przy dobrej zmianie
root: jakby nie patrzeć to najlepiej znam PHP, a z takich węższych specjalizacji to znam dobrze platformę Magento
interesuje się wszystkim co nie jest Typowe-a php to przyszłość w moim wieku,teraz unix i skrypty powłoki,póżniej C,Ruby itp
szofer-Kasa już konkretna przy niebezpiecznych materiałach,ale koszty duże,autobus teraz koło 8tys.
Pasko ale zawsze mam nadzieję jakiś wspólny Twórczy temat znajdziemy