Wpisy 2 805 267 – 2 805 366
29 stycznia 2017 19:00 → 29 stycznia 2017 19:44, 100 wpisów
Zakochany Pan Pasko-na zdjęciu warty grzechu ,ale czy jego wybranka Go docenia teraz i czy w przyszłości będzie doceniany, dla mnie ta KTOŚ bo informatyk a ja takich uwielbiam
każdy informatyk ma dużo człowieczeństwa w sobie-Panie Pasko-moje to małe dla Pana
Niech Pan czeka ze ślubem aż dorosnę-będe Pana nosiła na rękach i smaczne-gotowała-MÓJ PEGAZ
Zenek to dupek -bez obrazy,dla pieniędzy pisze a wartość jego tekstów jest taka sama jak on czyli g...ówno-to moje zdanie,każdy ma inne
tom 28-jesteś nowy jak ja tu bywam,lustracja profila-sorry,jestem wścibska Panie Tom
panie Angierski,fura sie roz....***i,chata również,uroda przeminie a zostanie tylko UMYSŁ-jeśli go się ćwiczy, bo nie ćwiczony RDZEWIEJE
jak tam wasze wygrane? bo u mnie totalna kicha nic w tym roku nie trafiłem
NIC nie przemija tylko zmienia swoją postać-czy papier podpalony przemija-NIE-zmienił swoją postać,część papieru stała się dymem a reszta popiołem-PRZEMINĄŁ-NIE-zmienił postac
Zam zaraz ksaiasty.
SPA se w gaarżu zrobiłem ... beczka 200l ,zraszacz ogrodowy, lampa kwarcowa i wentylator.
SPA se w gaarżu zrobiłem ... beczka 200l ,zraszacz ogrodowy, lampa kwarcowa i wentylator.
ts
rot
syn podjechał i mam na telefonie zdjęcie kochany wnusio pod muchą
Czy trafił ktoś z Was już wygraną w kolorach Multi Multi?
{{pracuje}
2 805 326. root 2017-01-29 (19:34) SYDNEY
NIC nie przemija ...
czyżby?
Panta rhei Pani rot panta rhei .
NIC nie przemija ...
czyżby?
Panta rhei Pani rot panta rhei .
jeszcze nie
dzisiaj mieli u synowej święto jej dziadki 50 lat ślubu i rodzice 30 lat
to impreza byla
Pani Krasnalek,najważniejszy jest umysł który nie starzeje sie,a uroda tak jak wszystko przemija-Ludzie myślimy to nie Boli