Wpisy 2 805 229 – 2 805 328
29 stycznia 2017 18:31 → 29 stycznia 2017 19:34, 100 wpisów
Jest Pani Krasnalek ,pogonila wilka w las i odebrala kase z TS-wilk podkulił ogon i dyla do lasu
Wpis 215. 5 liczb.
1-2/5.
1-2/5.
Miała rację gra się dla wygranych jak w życiu-grac zeby przegrać to nie ma racji bytu-Przegrani leżą na ulicy i żebrzą z własnego wyboru-wilk zmarzł i dyla do lasu dał
Krasnalka.
Dzisiaj mam wolne, jutro do pracy.
Dzisiaj mam wolne, jutro do pracy.
root oj wilka w białym to tylko w zoo można zobaczyć
chyba ze jakiegoś na dwóch nogach ale ja takich nie spotykam na szczęśćie
chyba ze jakiegoś na dwóch nogach ale ja takich nie spotykam na szczęśćie
Dusia.
janosik2009-lubię ten film,jak był młody to muskularny w 13 posterunku już przeciwieństwo siebie
Dusia. 2-4/7
root kochany jest w lutym będzie 2 lata jak syn ze schroniska go przyprowadził teraz 4 lata ma
2-4/9.
Przerwa.
Koniec sprawdzania na dziś.
Koniec sprawdzania na dziś.
Mam pytanie,czy Pan Pasko-Admin śledzi ten chat zawsze,czy tylko wybiórczo?
Zakochany Pan Pasko-na zdjęciu warty grzechu ,ale czy jego wybranka Go docenia teraz i czy w przyszłości będzie doceniany, dla mnie ta KTOŚ bo informatyk a ja takich uwielbiam
każdy informatyk ma dużo człowieczeństwa w sobie-Panie Pasko-moje to małe dla Pana
Niech Pan czeka ze ślubem aż dorosnę-będe Pana nosiła na rękach i smaczne-gotowała-MÓJ PEGAZ
Zenek to dupek -bez obrazy,dla pieniędzy pisze a wartość jego tekstów jest taka sama jak on czyli g...ówno-to moje zdanie,każdy ma inne
tom 28-jesteś nowy jak ja tu bywam,lustracja profila-sorry,jestem wścibska Panie Tom
panie Angierski,fura sie roz....***i,chata również,uroda przeminie a zostanie tylko UMYSŁ-jeśli go się ćwiczy, bo nie ćwiczony RDZEWIEJE
jak tam wasze wygrane? bo u mnie totalna kicha nic w tym roku nie trafiłem
NIC nie przemija tylko zmienia swoją postać-czy papier podpalony przemija-NIE-zmienił swoją postać,część papieru stała się dymem a reszta popiołem-PRZEMINĄŁ-NIE-zmienił postac