Wpisy 2 801 564 – 2 801 663
26 stycznia 2017 09:38 → 26 stycznia 2017 13:11, 100 wpisów
W tamtym roku 730zl na plusie grając ostro
No ja nie mogę sobie pozwolić na ostro grać brak a ts nie chce dać
Serw
Marcin7 nie martw się i ty kiedyś trafisz a w Pana zbigniewa nie wierz
Serw trzeba było śledzić moje skany w mini
miłego dnia dla wszystkich i wysokich wygranych
zbigniewq oddaj kupon
zbigniewq oddaj kupon
dziś 11 , 23 , 54 ,56 pewniaki tylko nie wiem czy na 14 czy na wieczór...
Marcin 7 najwiecej 3/5 trafilem w jednym losowaniu
Az 33 razy
Ale marcin jak trafiam 25razy i płacą 40zl to wygrana 1000i granie za darmo i na pewno nie gram co losowanie
Wtamtym tygodniu 25razy platne tylko 17 zl w tym tygodniu nie gram w mini w tym tygodniu gram 25zakladow duzego bez plusa liczby te same
Lewy komu ukradli 800kg
wiem gdzie jest idę szukać
Zbigniew nie wiem dokładnie ale chyba na jakimś statku żandarmeria zwineła
Zbigniew nie wiem dokładnie ale chyba na jakimś statku żandarmeria zwineła
Ja też
W miejscowości Gliwice padła wygrana 225 677,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Siedlce padła wygrana 15 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Olkusz padła wygrana 50 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Wrocław padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
wysypało wygranych (niestety tylko dla pojedynczych wybranych)
krasna angierski 5 mini , 2 lottki z plusem , na 14 1x10 typowane 1x6 1x7 1x9 na 2 losowanka 1x10 z moich ulubionych i chyba cos z chybika wezme 7 lub 9 na 1 losowanko lub dwa spadam do sklepu szybki obiad i do pracy milego typowanka radochy po losowankach jak i wiekszej radochy jak cos sie przytuli
Wczoraj jedna osoba wygrała w mini lotto 225.677,50 zł....jak Ci ludzie to robią
witam
{{kawa}
wczoraj lipa
500 zestawow na losowanie czyli 1000 dziennie 200 dni od czasu trafienia 9/10 co daje 200 tysięcy zestawow (czyt kombinacji) lub jak wolicie puszczone z waszych typów nie daloby nawet 9/10 gratuluje dobrego wyniku
Witam ponownie Wszystkich Dla Pani KRASNALEK-teraz gdy kac(napisałem to wyrażenie fonetycznie,jak się piszę poprawnie zapomniałem) ze snu znowu budzi mnie otwiera kolejną butelkę krzyczy ciągle w ucho me Nie będę jadł Kocham Cię, Nie będę pił kocham Cię i gdy odejdę z Zielonej Wyspy nie zapomnę Ciebie-Amen
przed praca do obiadku sobie wpadlem odrzucilem wiec moge wam dac
33 54 03 70 60 58 80 02 09 19 36 49 55
33 54 03 70 60 58 80 02 09 19 36 49 55
do ts trzeba sie dostosowac a nie ts do nas naszych liczb zabawki ts sa czyms przyjemnym kto sie lubi bawic to wie o co ho dobrego typowania dobrej zabawy jak i przytulenia przypadkiem po przez dopasowaniu liczb do liczb ts kasy szczegolnie za 1,25 czy 2,50 ewentualnie z plusem lub bez w lotto do pracy trzeba jeszcze dzis jutro w so na nd dalem sie namowic za odpowiednia kase potem 7 dni z nd wlacznie i weekend nocki beda
1,4,7,19,73,74,27
Krzysztof24 jeśli twoje typy ok to proponuje 7x6=42 podzielić na 1x2=21 zakładów z opcją 2 przy 2 czyli pełny system-na ile pewne są Twoje liczby?
moga wejsc lub nie zalezy jak ts wylosuje liczby
8/9 juz mialem calkiem niedawno
lub
tego niewiem
ts czuwa jak zgarnac kase od nas
no tak
do losowania
ja miałem najwięcej 7w9 jeszcze na starej maszynie stawkax2,miało być 10,ale 8 stawek poszło na piwo-do losowania
Bylem w urzędzie pracy opsluzyla mnie stazystka bladynka skąd takie dupy biorą uśmiech kokietowanie apracy nic
Sebo takie życie pijaka-mam już swoje lata i nie będę p....ierdolił jak inni w moim wieku-mam 50 lat i coś tam przeżyłem i nie znaczy że ten który ma więcej lat przeżył więcej i mocniej od tego którty ma np30 lat-więcej lub mniej itp
Kw niepij tyle
Ooo i jest mój detektyw hihinie no oczywiście że czyjeś,ja w keno nie gram
Pewnego dnia który jest podobny jak inne dni,człowiek w pewnym wieku uświadamia sobie Co ja tutaj robię na tym świecie i właściwie po co dalej żyję-picie to Ch...uj przez wielkie CH areszta która zostaje to co?-zgubiłem ścieżkę egzystencji i wykoleiłem się jak pociąg z toru do którego zmierza celu
wykoleiłem się jak pociąg z toru do którego zmierza celu...A jaki był Twój cel?????
Nie trzeba jeździć pociągiem
Idealny stan to harmonia duszy i ciała
Idealny stan to harmonia duszy i ciała