Wpisy 2 797 373 – 2 797 472
21 stycznia 2017 17:16 → 21 stycznia 2017 18:45, 100 wpisów
witaj szofer
nasz trener od ręcznego jakiś doj.ebajew bardzo się zdenerwował
nasz trener od ręcznego jakiś doj.ebajew bardzo się zdenerwował
najbardziej boję się o Kubackiego. on może nam popsuć
Zbigniew szkoda że nie zagrałem w mini twoim sposobem,było by 20razy 19,50
Kiedy
Czytaj mój profil jak gram to gram 25razy a czasami 49razy
Wtamtym roku ts jestem na plusie 730zl
Peter Prevc wraca do formy.Kamil będzie miał jutro ciężko
Bo nie gram od ostatniego trafienia na dziś 9zakladow kabaretowo duzy bez plusa potem liczby zapisze wstalych jutro zagram w mini 25razy
zobaczymy
Kot brawo
Bradford-Millwall póki co remis http://www.bbc.com/sport/football/38619531
decydujący będzie dobry skok Kubackiego
Wałęsa gada ze jego syn popełnił samobójstwo onet pl
nasi po męczarniach wygrali z Tunezją
Ale Stoch walnął
Macie jakieś liczby na wieczór a nie machanie flagą
brawo Polacy 2 miejsce
spadam nara
na dziś duży bez plusa 9 razy
11,21,37,46,48,49
11,21,37,46,48,49
nie
siemankona dzis skromnie 10 lotto plus z maszyny ,jeden mini dla jaj i multi na 5 liczb
Sebo nie dla psa kielbasa
420
zbigniew co masz na dzis kabaretowo?
damian to mam
2 797 415
2 797 415
nigdy nie graj bez plusa bo jak w plusie cos ci wleci a nie daj boze 6 to bedziesz glowa w mor walił
dzieki sebo wlasnie bylem wyslac i po bro 1x5/5 wyslane typowane oraz 1x 10/10 na 2 losowaniw typowane a ty sebo
kabaretowo 25razy sebo
na ja zaczelem w te mini grac. 1 zaklad codziennie od tygodnia tak , jak na razie 2/5 mialem
nie lubie mini ale stwierdzilem ze ten jeden zaklad dziennie moge puscic , moze cos kiedys wleci
Damian zapisuj ten zakład 20 razy w stałych zestawach może szybciej ode mnie trafisz w stałych zestawach 20 razy 4/5 dziś nie gram w mini jutro 25 razy i zapisze je w stałych zestawach
Looooo polecioles
Na boku mam jeszcze 2×5/5
3×8/8
4×10/10
Mam nadzieję że coś wleci
Na boku mam jeszcze 2×5/5
3×8/8
4×10/10
Mam nadzieję że coś wleci
zbigniew to nie moj styl grania
Witam.
Nie mogę tu znaleźć tej strony gdzie samemu wpisuje się ile liczb się typuje z ilu i oblicza prawdopodobieństwo.Pomóżcie. Dzięki
Nie mogę tu znaleźć tej strony gdzie samemu wpisuje się ile liczb się typuje z ilu i oblicza prawdopodobieństwo.Pomóżcie. Dzięki
ale zapisz w stałych ten zakład może będziesz pierwszy tu kto tafił w stałych zestawach 25 razy 4/5
sory wształych zapisać można 20 razy
ja juz zawsze posylam 5/5 10/10 typowane mama nauczke w listopadzie weszło 5/5 typowane nie poslane oraz 7/10 bolało
Kamil Durczok stracił prawo jazdy
Witam.
Nie mogę tu znaleźć tej strony gdzie samemu wpisuje się ile liczb się typuje z ilu i oblicza prawdopodobieństwo.Pomóżcie podeślijcie link. Dzięki
Nie mogę tu znaleźć tej strony gdzie samemu wpisuje się ile liczb się typuje z ilu i oblicza prawdopodobieństwo.Pomóżcie podeślijcie link. Dzięki
sebo 10/10 zawsze daje na 2 losowania 5/5 nie zawsze na 2 losowania wiem ze jeszcze nie raz bedzie typownae nie wysłane za duzo to kosztuje dziennie 10zł by było
Się okaże ja wczoraj nic nie miałem o 14 wy***lem 30 zł a wieczorem 15 i h...j z tego
ja mam kabaretowo 10 lotto plus z maszyny
Za 180 minut kabaret cyrk
Damian wejdz na mój profil ile razy byłem aktywny na tej stronie
na bogato??to 0,7 finlandii tylko
witam ,nie grajcie w ch u jostwa tees bo i tak ch uja wygracie,to są złodzieje,wygarnĄ ci całą mamone z gardła
20k zbigniew