Wpisy 27 871 – 27 970
9 września 2008 00:14 → 10 września 2008 22:46, 100 wpisów
aklim, bardzo możliwe w końcu XXI wiek jest i czas żeby TS zaczął się rozwijać. Loteriada cieszyła się ogromną popularnością więc kto wie.
bloomek, dzięki za wyjaśnienia, wczytałem się ponownie w ten komunikat i przyznaję Tobie rację... a już myślałem, że w końcu ułatwią troszeczkę życie graczom, którzy mają np. dosyć daleko do punktów przyjmowania zakładów i ruszą ze sprzedażą (może na początek z tylko jedną grą) poprzez internet... XXI wiek w końcu mamy... pozdrawiam (piterex'a również)
Witam.Dzis obstawiamy liczby pojedynczo 48, 80, 53, 24, 37, 1 dodatkowo multi P/NP oraz plusa w zakresie 1-20 no i oczywiscie duzego lotka NP i rownowaga ktora dzis powinna wyjsc.Reszta szczegolow na blogu.Mam nadzieje ze wroci juz z urlopu moja szczesliwa kolektorka bo zostala czarna kobra i w zastepstwie sympatyczna barbi (bladynka) i jak mam wygrac przy takim zestawie.Pozdrawiam
Witam.Zapomnialem o zakresach na numerka oczywiscie te trzy zakresy i zakres 1-18 numerka dodatkowo jeszcze liczby 10 30 68 69 .Mam nadzieje ze nic nie zapomnialem napisac dzis jestem z rana jakis zakrecony ale sie bedzie dzialo bo sloneczko i mozna sie troszke porelaksowac ostatnimi promieniami.Pozdrawiam.
Dawno już nie wypowiadałem się na tym mini forum, ale postanowiłem zabrać głos, mianowicie daje się odczuć zmianę nastroju wśród uczestników wszelakich dyskusji na FORUM głównym i na mini czacie.
Na tym pierwszym występują głównie ludzie powielający (moim zdaniem niepotrzebnie) typowania we wszelkich konfiguracjach, dublując lub powielając oficjalne typowania w dziale Pasko.Nie będę ich wymieniał bo moim zdaniem to zwykli hazardziści, którym takie typowanie zastępuje grę w "realu",a mogą jedynie się cieszyć z tego że zaoszczędzili pieniądze, bo na 99% jak wykazują tabelki przez nich robione trafiają beznadziejnie.
Druga grupa to ci którzy naukowo wyjaśniają "dlaczego przegrywamy", również ich nie wymienię, ale obawiam się, że gdyby znali rachunek prawdopodobieństwa to nigdy by takich dyskusji nie uprawiali i nie "skakali sobie do gardeł".Kto to jest również nie wymienię, bo łatwo to odczytać, z wypowiedzi. Moim zdaniem zwykłe "bicie piany dla zabicia czasu"
Trzecia grupa to tzw. ciułacze, którzy grają na najbardziej prawdopodobne zdarzenia po niskich kursach i tzw. straceńcy grający progresją, wkładają dosyć duże kwoty ,żeby zyskać np: 10 zł zysku.
Niektórym starcza po miesiącu nawet z wygrane opłacić internet lub prąd.(marna pociecha), bo gdyby nie grali nie musieli by opłacać internetu.
Czwarta grupa, niestety zaginęła to była grupa, która podchodziła do gry z humorem, dzieliła się kawałami i wzajemnie się nakręcała, niestety to se ne wrati.
Ponieważ hazard nie jest rozrywką wesołą, każdy musi wiedzieć,że jeżeli nawet wygra to nie jest wygrana, lecz pożyczka, bo wcześniej czy później wraca do organizatora, gdyż ludzie nadal grają i z reguły przegrywają to co uda się po drodze wygrać.
Zmiany będą, ale na gorsze, T.S SA planuje zwiększenie stawek od października, a w jakim celu? Odpowiedzcie sobie sami. Pozdrawiam.
Na tym pierwszym występują głównie ludzie powielający (moim zdaniem niepotrzebnie) typowania we wszelkich konfiguracjach, dublując lub powielając oficjalne typowania w dziale Pasko.Nie będę ich wymieniał bo moim zdaniem to zwykli hazardziści, którym takie typowanie zastępuje grę w "realu",a mogą jedynie się cieszyć z tego że zaoszczędzili pieniądze, bo na 99% jak wykazują tabelki przez nich robione trafiają beznadziejnie.
Druga grupa to ci którzy naukowo wyjaśniają "dlaczego przegrywamy", również ich nie wymienię, ale obawiam się, że gdyby znali rachunek prawdopodobieństwa to nigdy by takich dyskusji nie uprawiali i nie "skakali sobie do gardeł".Kto to jest również nie wymienię, bo łatwo to odczytać, z wypowiedzi. Moim zdaniem zwykłe "bicie piany dla zabicia czasu"
Trzecia grupa to tzw. ciułacze, którzy grają na najbardziej prawdopodobne zdarzenia po niskich kursach i tzw. straceńcy grający progresją, wkładają dosyć duże kwoty ,żeby zyskać np: 10 zł zysku.
Niektórym starcza po miesiącu nawet z wygrane opłacić internet lub prąd.(marna pociecha), bo gdyby nie grali nie musieli by opłacać internetu.
Czwarta grupa, niestety zaginęła to była grupa, która podchodziła do gry z humorem, dzieliła się kawałami i wzajemnie się nakręcała, niestety to se ne wrati.
Ponieważ hazard nie jest rozrywką wesołą, każdy musi wiedzieć,że jeżeli nawet wygra to nie jest wygrana, lecz pożyczka, bo wcześniej czy później wraca do organizatora, gdyż ludzie nadal grają i z reguły przegrywają to co uda się po drodze wygrać.
Zmiany będą, ale na gorsze, T.S SA planuje zwiększenie stawek od października, a w jakim celu? Odpowiedzcie sobie sami. Pozdrawiam.
co niektorzy systemowicze beda zawiedzieni hehe bo pojda z torbami
Witam.Drogi OBSERWATORKU moze masz racje lecz nie do konca zawsze jest ktos kto wygra i jest zadowolony hazard to nie instytucja humanitarna zeby wszyscy byli wygrani ,zapewniam cie ze nie naleze do przegranych bo gdybym stracil choc jednego zeta to przestal bym grac otoz moze jestem jednym z nielicznych ktorym udalo sie powtarzam udalo sie wygrac grajac progresja,a gralem jak pamietasz bardzo wysoko i mialem wtedy wiecej szczescia niz rozumu ze nie poplynolem .Teraz gram za drobnice tak zeby w miesiacu wygrac ok 1,500 zeta jak sledzisz moja gre to widzisz ze zyski sa moze nie takie rewelacyjne ale zawsze do przodu,Niestety gra progresja jest trudna i kosztowna wymagajaca czasem wysokich nakladow ale prowadzona pod kontrola z zalozonym minimalnym zyskiem 10 zeta na zdarzeniu jest skuteczna i przynosi dochod ale musi byc zimno wykalkulowana ,i zakladac jak najgorsze losowania i przypadki,do reszty sie z toba zgadzam brak fajnego humoru ale takiego aby nie obrazac grajacego.Ale to wroci wraz z powrotem niektorych flustratow i filozofow wiejskich.Ale sa juz srodki prawne aby ich uspokoic i wymusic na administratorze o zablokowanie ,zwrocenie uwagi po srodki prawne wiec moze zanim ktos kogos zwyzywa to sie zastanowi czy warto.Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych.
Kogucik jak wejść na twój blog? I czy mógłbyś podać swoje gg bo miałam wypadek w kompie i nien mam do ciebie kontaktu, ale to jakbyś mógł nie żebym nalegała!!! Ja dzisiaj gram na 3 w dl i 3,32 3,35 47,3
w multi 1,48,19,
w multi 1,48,19,
aleksander 1.podaj gg lub skypa.Prześle wyniki MLotka w excelu.pozdrawiam
Obserwatorek powiedział najmądrzejsze słowa jakie przeczytałem kiedykolwiek na tym forum; mialem 5 w ex, 5 w zs,5 w dl i nic nie zostało,a gralem rozsadnie.Od soboty 13 września dranie podnoszą stawkę do 2,50zł za expresa.Tragedia.
żywiec - glupi jestes i tyle ! trzeba bylo kupic sobie samochod, dom wyremontowac dac rodzinie cos a Ty to wygrywajac przegrales wszystko!
Witam.2aga podaje gg 6918272 a bloga znajdziesz na forum pod haslem typujemy parzyste/nieparzyste zalozonego przez kol SZulca jak cos to pisz dogadamy sie napewno.Pozdrawiam.
Witam,u nas troszku w TSN grają,są miłośnicy,ale niestety jest za mała kwota do wygrania,żeby pokusiło się więcej grających.
co tu duzo pisac
pewniak DL to : 3 !!!!
z wyliczen wychodzi że dzis padnie jak nie padnie to DL jest ustawiony co juz wiemy:)
pewniak DL to : 3 !!!!
z wyliczen wychodzi że dzis padnie jak nie padnie to DL jest ustawiony co juz wiemy:)
Mam pytanie : Dlaczego kule w DL, TSN i Expresie są kolorowe? Może mają być czytelne dla głównego komputera . Tak sobie wymyśliłem hej.
Jak macie chęć to zobaczcie na lotto.pl ilości wygranych w zdrapce krzyżówka,czy tam jacyś nieprzytomni to wpisują...
Psycholku co tam Nostromik przepowiada?
o ile dobrze doczytałem to / KACZOR001&psychol / w jednej osobie po zwycięstwie w trójkach na forum w sierpniu wziął urlop dając szansę wykazania się innym pozdrawiam
Mysle że dziś padną takie szczęsliwe liczby oto one ;)
4,41,42,45,47/5
4,5,21,25,32,41,42,45,47,61/10
4,41,42,45,47/5
4,5,21,25,32,41,42,45,47,61/10
No i pewnie zgarne tą pule 9 mil ;)w dużego ;)
Witam. może mam błędny tok rozumowania, ale przeglądałem kiedyś chyba na stronie lotto podsumowania dochodów totalizatora z kilku lat. no i co roku te dochody są wyższe i nie ma strat. więc jeśli gry lotto są "losowe", to czy zyski firmy też niepowinny bardziej skakać góra dół, a nie tylko piąć się w górę? .... słaby z marketingu i ekonomii jestem, no ale ponoć lotki duże i małe są losowe :)
kijowe losowanie...2 liczby sie powtórzyły...albo 1 wygrana będzie albo kumulacja...
Dzisiaj z końcówek 2,5,6,9 "weszło" 12/32,oczywiście w ML.Ciekawe czy coś się by trafiło w rozpisce na choć 100 zakładów.
Do OPY: wykonałem na moim programie 5 prób wykonania systemów 10-cio skreśleniowych z 32 podanych przez Ciebie liczb z końcówkami 2,5,6,9 i wyszły mi takie wygrane przy 100 zakładach (z dzisiejszego losowania):
I-610zł
II-1042zł
III-370 zł
IV-646zł
V-632zł
A więc wszystko zależy od stworzonego przez program systemu no i oczywiście od wylosowanych w danym dniu numerów. Pozdrawiam !
I-610zł
II-1042zł
III-370 zł
IV-646zł
V-632zł
A więc wszystko zależy od stworzonego przez program systemu no i oczywiście od wylosowanych w danym dniu numerów. Pozdrawiam !
Witam.Dla mnie bardzo udane losowanko 3 liczby wyszly drugi zakres wyszedl no i najwarzniejsze ze zakres 1-18 wyszedl bo tam sporo kasy zainwestowane no i P wyszly ,lotek nie wyszedl ale za drobnice wiec spoko mamy czas .Tak sie ciesze z tej 17 w numerka.Pozdrawiam i gratuluje wygranych szczegoly na blogu tylko za chwile.
Czy ktoś mógłby syntetycznie podać informacje na temat szykujących się podwyżek i zmian terminów losowań? Głos kolektora lotto mile widziany. Wysłałem bowiem dzisiaj kupon EL na 10 losowań i kolektorka poinformowała mnie, że mimo niższej ceny będzie on brał udział w tych nowych, "droższych" losowaniach. Natomiast na kuponie i tak daty są po staremu i ostatnie losowanie wypada 11 października, a przecież teraz będą trzy razy w tygodniu. Czy zatem mam normalnie kupon na 10 najbliższych losowań i sam muszę sobie policzyć, kiedy wygaśnie? Pozdrawiam.
Swoją drogą webmaster lotto.pl powinien pójść do odstrzału - rewolucyjne zmiany w regulaminach gier, a na stronie ani wzmianki. Ktoś, kto zajmuje się stroną lotto, zlewa sprawę totalnie. Wcześniej było fałszywe informowanie o kumulacji w TSN, mimo że została zgarnięta. Tylko patrzeć, jak się pomylą w wynikach losowań.
PASKO, a może skrobnąłbyś jakiegoś arta na głównej o nadchodzących zmianach?
Odp. dla bloomek:
Zmiany w regulaminach TSN i EXL następują dopiero od 14 października- TSN (losowanie pon, śro. i piątek stawka 2 zł i dopłata czyli 2,50 razem), EXL (losowania w te same dni co Duży Lotek, stawki jak w TSN). Pozdrawiam,
Zmiany w regulaminach TSN i EXL następują dopiero od 14 października- TSN (losowanie pon, śro. i piątek stawka 2 zł i dopłata czyli 2,50 razem), EXL (losowania w te same dni co Duży Lotek, stawki jak w TSN). Pozdrawiam,
TS powinien zwiększyć szansę na wygraną w takim razie. Ale oczywiście tego nie zrobi, bo chcą jak najwięcej kasy na stadiony.
Jestem załamany. Od miesiąca nie wygrałem nawet 2 złote. Jakieś fatum krąży nade mną?
Totalizator może sobie sam zaszkodzić bo w te gry już nikt może nie grać. Jak w Numerku liczba zawieranych zakładów dochodzi nieco ponad 200.000 to jak podwyższą cenę zakładów i zmniejszą liczbę dni losowań to jak im to wyjdzie na dobre?
ML
48 - 20 losowań
80 - 13 losowań
10,24 - 10 losowań
1 - 8 losowań
68,69 - 7 losowan
43,57,65,78 - 6 losowań
48 - 20 losowań
80 - 13 losowań
10,24 - 10 losowań
1 - 8 losowań
68,69 - 7 losowan
43,57,65,78 - 6 losowań
Do wpisu 27916:
Allan, nie masz się czym martwić, a tym bardziej się załamywać.
Gdybyś nawet wygrał, to zapewne skończył byś jak żywiec (wpis 27882), bo wygrane to nie są pieniądze, które wygrywasz, te pieniądze zostają ci przyznane jako pożyczka, którą wcześniej czy później zwrócisz z nawiązką do organizatora gry czyli do lotto.
Gdybyś przeznaczył je na jakiś cel jak napisał bass(wpis 27883),było by O.K.,ale chęć pomnożenia wygranej jest w człowieku dużo silniejsza i dlatego wszystko byś raczej przegrał. Taka jest niestety prawda.
Radzę przeczytaj (wpis 27876), zastanów się do której grupy graczy należysz, a będzie ci łatwiej ocenić, czy masz szanse na wysoką wygraną.
Ci najbardziej wygrani nie przelewają swoich myśli na papier (w postach). Pozdrawiam
Allan, nie masz się czym martwić, a tym bardziej się załamywać.
Gdybyś nawet wygrał, to zapewne skończył byś jak żywiec (wpis 27882), bo wygrane to nie są pieniądze, które wygrywasz, te pieniądze zostają ci przyznane jako pożyczka, którą wcześniej czy później zwrócisz z nawiązką do organizatora gry czyli do lotto.
Gdybyś przeznaczył je na jakiś cel jak napisał bass(wpis 27883),było by O.K.,ale chęć pomnożenia wygranej jest w człowieku dużo silniejsza i dlatego wszystko byś raczej przegrał. Taka jest niestety prawda.
Radzę przeczytaj (wpis 27876), zastanów się do której grupy graczy należysz, a będzie ci łatwiej ocenić, czy masz szanse na wysoką wygraną.
Ci najbardziej wygrani nie przelewają swoich myśli na papier (w postach). Pozdrawiam
Najdłużej oczekiwane parki
5,18 z dnia 10.05.08
40,68 z dnia 22.05.08
19,73 z dnia 30.05.08
POZDRAWIAM
5,18 z dnia 10.05.08
40,68 z dnia 22.05.08
19,73 z dnia 30.05.08
POZDRAWIAM
OPA:pisałeś kiedyś iż rozważasz prowadzenie punktu bukmacherskiego a właśnie zobaczyłem na stronie BETAKO info o poszukiwaniu lokali...
EDI,pewnie pisałem że był u nas kiedyś totomix,podobno za dużo wygrywali i go zlikwidowali...ale dzięki
Witam.dzis pozno bo zalatwien urzedowych masa ale juz podaje .A wiec gramy:UPARCIUSZKA 48, 80,24,1,10,68,69,21,33,34 oraz multi P i NP i zaktesik plusa 1-20 reszta szczegolow za chwile na blogu .Pozdrawiam wszystkich i obserwatorka tez.
Witam.ADRES BLOGA Typujemy parzyste/nieparzyste prowadzi i zalozyl ten blog P.SZULC.MOJE gg 6918272 .Pozdrawiam
Czesc mam pytanie na parzyste nieparzyste gdzie gracie u jakiego buka
depesz, czy ty chcesz wygrać, czy się odegrać?, że szukasz buka.........
Kogucik przepraszam, że Ci zwrócę uwagę, ale nie pisz , że "na blogu" bo blogi są takimi jakby pamiętnikami i mają swoje adresy internetowe. W Twoim wypadku jest to wątek na forum Multipasko i żeby uniknąć pomyłek tam odsyłaj zainteresowanych czatowników.
Pozdrawiam !:)
Pozdrawiam !:)
Wiatm.AREW bardzo ci dziekuje za zwrocenie uwagi moze ja odsylalem kulkowiczow gdzie indziej a oni nie mogli znalesc,jeszcze raz ci bardzo dziekuje ,zyzce ci wysokich wygranych .Ktos pytal gdzie gramy na P/NP otoz ja gram w betako bo ma najwyzsze kursy jako buk naziemny.Pozdrawiam i wszystkich ktorych odeslalem na bloga przepraszam.
Opa,Bardzo Cię szanuję i podziwiam za aktywnośc na forum.Ale nie rozumiem dlaczego twierdzisz,że to tarka,,,,40,68. Mój drogi 40 stki.chodzą z 40,4...40,8,,,40 13,,,40 15...ale nigdy 40,68 jak piszesz,nie rozumiem,prosze wytłumacz.pozdrawiam.
Jeżeli dziś nie padną w multi lotku nr.10,48,80,to nie gadajcie głupot,że to nie jest ustawione.pozdrawiam .
Witam ćie piterex,jak 7 to 77 iub57,nie 19 lecz 69, a na 72 myślę,że jeszcze nie czas.Pozdrawiam.
GROM, ja nic nie pisałem o tarkach,a 40,68 dawno nie było i tyle,statystyki...po prostu
POA,wiem,po prostu pzejężyczenie,nie tarka a parka,skąd wziąłes to 40,68,przecież to się nie tprzyma kupy.Parki to ,4,40 ,8 40 ,13,40 15 40 ,a dia czego 40,68,? pozdrawiam.
oczywiscie ze chce sie odegrac co niektorzy sa frajerami i graja w lotto a ja obstawie dwa meczyki i lepiej wychodze jak wy i nie placze ze jakies liczby nieweszly jak czytam co niektorych to wcale mi i ch nie szkoda tylko ich kasy to tyle zreszta grajcie jak chcecie byle tylow niebylo
cieniutko to jest już z twoją ortografią, cieniótki Gromie (a raczej bąku).
do 22 czas dla marzycieli po 22 dla placzkow i tak dziennie lotto zbiera WASZE PLONY HEHHEEHEH
depeszu, na dwóch meczykach to się do końca świata nie odegrasz, jeśli nawet wygrasz 10 razy pod rząd, to za jedenastym wtopisz i nigdy z nimi nie wygrasz, bo oni najwyżej pożyczą ci pieniądze, które odbiorą sobie z nawiązką.
Żeby wygrać kasę trzeba być przy kasie, a jak saldo na minusie to trudno, o wygraniu można pomarzyć.........z takimi wygrywają buki pozdr.
Żeby wygrać kasę trzeba być przy kasie, a jak saldo na minusie to trudno, o wygraniu można pomarzyć.........z takimi wygrywają buki pozdr.
to ile wychodzisz na miesiac z lotto grasz dla emocji czy dla zyskow.Moge podac ci mecze i zobaczysz ze siadaja
przegrac to mozna najszybciej w ruletke tam glupich nie brakuje bo widzialem.to ile wychodzicie na miesiac z lotto ale szczerze
powiem ze kazdy z was powinien miec z waszych systemow najmniej 1000zl na miesiac jak tego niemacie to meczycie sie i oczywiscie dotujecie lotto.Wielkie pisanie jakies polowania a pieniadze uciekaja
depesz:pochwal się jakie to " 2 meczyki " dziś obstawiłeś i porównamy -jeśli będzie co porównywać...
akurat sa po pierwszej polowie niewiem czy bedziesz chcial uwierzyc
depesz:z tego co wiem to mecz trwa 90 minut plus to co sędzia doliczy...więc wal śmiało!
lotwa-grecja 2\2 islandia-szkocja 2 i pojedynczy macedonia-holandia handicap 1;0 tu musz sie wykazac bo zostal0 45 minut
depesz większość z graczy w Lotto marzy o milionowych wygranych, na meczach nigdy nie wygrasz milionów. Ja gram bo wierzę, że kiedyś nadejdzie mój dzień i to ja zgarnę kilka milionów. Wygrana nawet kilkuset złotych nie jest satysfakcjonująca.
ale wyskoczyles panie to nigdy nie moze sie zdarzyc ta twoja wygrana a ja na paliwko mam heheh z wygranych i jakos tam ciagne
depesz - no to słuchaj:
mam dziś jeszcze w grze correct score 2-2 Islandia-Szkocja z kursem 17 i już zakończony i trafiony Kazachstan - Ukraina correct score 1-3 z kursem 13,5...
Mogę ew.to udowodnić!Pzdr.
mam dziś jeszcze w grze correct score 2-2 Islandia-Szkocja z kursem 17 i już zakończony i trafiony Kazachstan - Ukraina correct score 1-3 z kursem 13,5...
Mogę ew.to udowodnić!Pzdr.
Ależ panie, wierzę, że są też ludzie którzy się z lotto utrzymują. Przynajmniej kiedyś tak było. Może jeszcze lotto ich nie zgubiło.
Pasko-dlaczego na forum jak chce dodac wpis i podaje hasło z typowań -pisze "złe hasło",czy na forum trzeba sie jeszcze raz rejestrować?
Oglądaliście losowanie? O czym ona mówiła,że zmienią się stopnie wygranych,może w numerku,wiecie coś o tym?
Ja jak zwykle prawie podobne liczby, różnica 7 oczek we wszystkich liczbach. w EL
Opa, ona mówiła o tym co wcześniej Rysiek, że zmieniają stawki za zakład i chyba wygrane..a co dokładnie to powinni gdzieś to opublikować bo w TV za szybko gadali, że nawet zrozumieć nie można było.
Witam.Dla mnie udane losowanko 4 liczby trafione,uparciuszek 48 ma sie na razie dobrze ale poczekamy na nia,multi P wyszly(obawialem sie rownowagi) i zakresik plusa wyszedl.na reszte poczekamy cierpliwie .Reszta na FORUM .Pozdrawiam i gratuluje wygranych.
Ale prowadząca dzisiaj lotto Anna Rusiecka nie wspomniała, że w express lotku podwyższają cenę zakładów. Było tylko, że losowania są tak jak duży.
Z tego co ja zapamietalem a to mnie interesowalo to losowania Duzego beda odbywac sie we wtorki,czwartki,soboty natomiast TSN poniedzialek sroda piatek czyli zabrali 1 losowanie TSN szkoda bo to dla mnie dochodowa gra i jak tu uzbierac na urlop w lipcu jak tak postepuja.