Wpisy 2 781 203 – 2 781 302
1 stycznia 2017 23:00 → 2 stycznia 2017 00:52, 100 wpisów
Majpan ja się już wyleczyłem z marzeń o wygranej w cyrku ustawianych kulek.
Czasami lubię popatrzeć jak inni szukają sposobu na zmianę swojego losu. Przy dużej kasie idzie zarobić nie na ziołach tylko na spekulacji w realu na walucie.- a nie u bukmacherów na forexie.
Majpan jak chcesz coś zmienić dla nie tylko swojej rodziny to poszukaj mi inteligentnego sobowtóra nawiedzonego T. Rydzyka.
dobra zatypowane łoboki skreslone te co potrzeba mozna isc spac z malych o ile beda tylko 09
ceha niestety to nie te 3 słowa
są bardziej magiczne i działają nieraz cuda ---pomyśl --
Jutro dasz odpowiedź --idę spać
Majpan dobranoc
są bardziej magiczne i działają nieraz cuda ---pomyśl --
Jutro dasz odpowiedź --idę spać
Majpan dobranoc
..2 781 213. talizman4 2017-01-01 (23:13) Jarocin
Majpan jak chcesz coś zmienić dla nie tylko swojej rodziny to poszukaj mi inteligentnego sobowtóra nawiedzonego T. Rydzyka.
A jaśniej trochę...
A jaśniej trochę...
Cześć wszystkiego najlepszego z okazji nowego roku: zdrowia, szczęścia, wiele radości, pomyślności, spełnienia marzeń, bardzo dużo pieniędzy, samych sukcesów zawodowych, uśmiechu na twarzy, pogody ducha, aby ten nowy rok był lepszy, wygrania w grach, zdanych egzaminów, bardzo dobrych ocen samych.
Dzięki KrzysztofChociaż ja już swoje-jakiś czas temu-pozdawałem
Dziwne
Za rok zagrają pewnie wszyscy na 14sta 1,2,3,4,5
Właśnie wymysliłem schemat Trza w kupon zawinąć kamiora stanąć przed budką i puści go na trafił
Witam z Nowym Rokiem troszkę mi się sylwester przedłużył ale już jestem
Jutro na pewno nie wpadnie 1,2,3,4,5
Ale dziś tu jedna zkobitek trafila wrealu 5/5 .1,2,3,4,5
Ale dziś tu jedna zkobitek trafila wrealu 5/5 .1,2,3,4,5
Szofer ja mógłbym powiedzieć że sylwester i nowy rok na statku oj bujało mocno
Hanusia
Mnie wróżka wywróżyła że w tym roku wygram Tylko nie powiedziała w co
Mój dziadek miał świnke co gadała po francusku Jak nie chciała gadać to zasadzał jej gumofilcem kopniaka a ona od razu łi łi
Ty szofer uważaj na te dziewczyny przy drodze bo możesz jak one zjechać na zlą drogę
Ostro by było gdyby żar wyleciał z kominka i gołą dupą no wiesz
gabrys mam szacunek do swojego interesu,byle gdzie nie wkladam
Ja to się cieszę, że Bozia pomyślała i dała nam interes na stałe bo takizalatany jestem, że interes mógłby się poniewierać po obcych ludziach
Uważaj na terrorystów Kurde Wszystkiego się już czepiają przykra sprawa z tym kierowcą
ciężarówka to też można powiedzieć o kobiecie w ciąży Mnie bardzo się ciężarówki podobają
Dobra To raz jeszcze wszystkiego Najlepszego z Nowym Rokiem Życzę Wszystkim Zdrówka, Wysokich wygranych a jak nie to ..szczęścia w miłości