Wpisy 2 780 523 – 2 780 622
31 grudnia 2016 22:37 → 1 stycznia 2017 11:40, 100 wpisów
było święto jak przekroczyło 70% lotto plus, a teraz nagle 99,38
Skan jak odbiorę kase towam kopary opadna
Kużwa co po skanie odbioru a może by tak skan kuponu? Przecież masz go przed sobą zapewne?
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 66 parek - niewylosowanych w grudniu w 2016 r
INFORMACJA PARKI MINI LOTTO -: Parki Mini Lotto - 15 parek - niewylosowanych w 2016 r.
INFORMACJA PARKI LOTTO -: Parki Lotto - 149 parek - niewylosowanych w 2016 r.
INFORMACJA PARKI LOTTO PLUS -: Parki Lotto Plus - 145 parek - niewylosowanych w 2016 r.
https://www.facebook.com/typowanieparkami
Powodzenia i Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2017 Roku !!!
Skan kuponu po odbierze Ruscy hakerzy czychaja
Pasmo jakieś dziwne rzeczy ostatnio z wynikami Lotto Plus. Albo jest ponad 100 proc zawartych zakładów w stosunku do Lotto albo 99 proc i takie same liczby wygranych jak w Lotto
Robercie wyloguj się , takie bajki opowiadasz że już czas spać
Nie wysyłaj bo cię namierzą pełowcy lub pisowcy po numerze IP i zrobią ci nowy rok o 6 rano.
Bateria zdechla z wrażenia
Widze 2 Budapeszt
Jak pasko kiedyś napisze że padło 100 szóstek w losowaniu to niektórzy pewnie tu obecni to łykną.
Drodzy multimaniacy W nowym roku dużo trafionych liczb oraz szczęścia. Ja nie wygrałem nic konkretnego w lotto więc wyjechałem z kraju.A po nowym roku zabieram ze sobą szczęście z którym jestem od ponad 30-tu lat.
Janusz,pamiętasz że było ze mną zle,wyzdrowiałem odbiłem od ziemi i między innymi dzięki ludziom z tej strony czuję się jedwabiście.
fobia,szunaj oraz wielu innych byli moim wsparciem w ciężkich chwilach. Nawet mój syn gdzieś się tu pałęta ale nie znam jego nicka(jego sprawa)
Ogólnie,zawsze będę wracał na zieloną stronkę POZDRAWIAM
Janusz,pamiętasz że było ze mną zle,wyzdrowiałem odbiłem od ziemi i między innymi dzięki ludziom z tej strony czuję się jedwabiście.
fobia,szunaj oraz wielu innych byli moim wsparciem w ciężkich chwilach. Nawet mój syn gdzieś się tu pałęta ale nie znam jego nicka(jego sprawa)
Ogólnie,zawsze będę wracał na zieloną stronkę POZDRAWIAM
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2017 ROKU MULTIPASKO !!! ŻYCZĘ WAM ZADOWOLENIA Z TEJ STRONKI W NADCHODZĄCYM WŁAŚNIE NOWYM ROKU !
WITAM WSZYSTKICH
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2017 ROKU
DUZO I NA
ORAZ WYSOKICH WYGRANYCH ZYCZY ZOSIA0101
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2017 ROKU
DUZO I NA
ORAZ WYSOKICH WYGRANYCH ZYCZY ZOSIA0101
Witam Szczęśliwego 2017 roku spełnienia marzeń, wielu wysokich wygranych dla Wszystkich.
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
Życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku
Zdrowia i szczęścia, ogromnych wygranych
Zdrowia i szczęścia, ogromnych wygranych
Happy New 2017 Roku to Everrry O N E !!! ...czyli miłego szczęścia, nie tylko w wygranych ;P
Szczęśliwego Nowego Roku 2017
Wysokich wygranych
Spełnienia marzeń
Wysokich wygranych
Spełnienia marzeń
Mini lotto pobili rekord zaplacili 367000 5/5 ale trafilo 3graczy
Witam serdecznie wszystkich w pierwszy dzień nowego 2017r.
Dla wszystkich jak i sobie wszelkiej pomyślności spełnienia marzeń oczywiście wysokich wygranych.
Dla wszystkich jak i sobie wszelkiej pomyślności spełnienia marzeń oczywiście wysokich wygranych.
4 kupa , rok 16 , duzy koniec 49, multi koniec 80, 71 pewniak
bo przeciez nie 17 smierc
bo przeciez nie 17 smierc
NAJLEPSZEGO 2017-a tees patalong znowu mnie orznął cham
Witam zyczę szczęścia dla wszystkich tu bywających na cały 2017r
Pomyślności w 2017...szczęścia i zdrowia...te dwa składniki muszą być zachowane razem,aby była harmonia w życiu obfitości!!!!!
31 pisałam że nadchodzi i była wczoraj dwa razy...może na tym nie koniec
poprosze pewniakow z 5 bysmy mogli godnie przywitac ten nowy rok odemnie 39
typnelem sie tylko teraz czy gdzies oprocz stacji bp sie puszcze