Wpisy 2 774 879 – 2 774 978
24 grudnia 2016 14:45 → 24 grudnia 2016 18:35, 100 wpisów
Najserdeczniejsze życzenia szczęśliwych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności i sukcesów
jak poszedlem do tej ewy do jej pokoiku
to nie miala zadnego swietego obrazka
tylko fugureczke ze zlobka na scianie
dzieciatko Jezus 15
3,5,15
po latach dobrze ze zapamietalem, teraz na tym zarobie
to nie miala zadnego swietego obrazka
tylko fugureczke ze zlobka na scianie
dzieciatko Jezus 15
3,5,15
po latach dobrze ze zapamietalem, teraz na tym zarobie
na wieczorek 3 lotto w tym 1 z plusem 2 mini i cos na 3 losowanka macie cos po za tymi co podawalem czy sie nie puszczacie
zabki chyba tez beda jutro zamkniete wiecie moze cos na temat zabek
dobra ide w liczby bo przy was nie moge nic wybrac nic nie dajecie no oprocz wizarda i paru osob
65,45,69,57,63,44
18,22,23,24,27,31,33
36,35,38,41,40,37,39
52,53,35,33,31,69,65
15,18,22,20,23,24
65,45,44,69,63,44,74
bierzcie puki gorace
18,22,23,24,27,31,33
36,35,38,41,40,37,39
52,53,35,33,31,69,65
15,18,22,20,23,24
65,45,44,69,63,44,74
bierzcie puki gorace
Stasiek Wielanek nie żyje mój idol
powód jago piosenka rezerwa
niedlugo ja bede twoim idolem tylko sie naucze grac na organkach
15zl wygralem w zdrapce za zetke
Święta - wspaniały to czas,
zdarzają się tylko raz.
Więc się cieszmy i radujmy,
życzeń sobie nie żałujmy.
zdarzają się tylko raz.
Więc się cieszmy i radujmy,
życzeń sobie nie żałujmy.
2 774 628 gryks76 z takimi się zadaję na co dzień powaga
coz ci moge napisac zbynio mam to za soba nie stety aczkolwiek duzo osob jest takich wg mnie jak sie wierzy to sie powino postepowac wg tej danej wiary a nie tylko na pokaz by inni nic nie gadali
wizard jednego nie ma wg mnie bez urazy a co do drugiego w sumie tez nie mozna natomiast nie ktorym przyposac jego nazwe
zbynio wspomniales moja siostra pewnego razu napisala ze ojciec zmarl po chwili napisala hahaha zartowalam za jakis czas ze dala go do domu starcow bo nie ma na chleb i tak jej mieszkanie przepisal kase bedzie miala a pracowac sie jej nie chce a jej maz nie daje rady no i nie ma na gry nowe a dziecko nie ma na zabawki a ta na kosmetyki wogule czeka az zdechnie by po nim kase miec jak zadzwonilem to ze nie ma czasu dla smieci idzie do kosciola
a ja ide sie wyslac nie zycze byscie zasiadajac do stolow zasiadali z takimi ludzmi jak wierzycie to wierzcie przestrzegajcie przykazan a nie na pokaz to troszke obludne ja przynjmniej nie wierzac staram sie zyc w zgodzie coz nie ma idealow ja tez nim nie jestem bez urazy dla was trzymajta sie i powodzenia duzo usmiechu zgody radosci i bzykanka to tak powaznie to dziala bynajmniej u mnie jak nie ma tego to czlowiek jest nie do zniesienia
Bujaj się Wasyl trolu. Myślisz,że jaj mi wyślesz sms odgrazajac się to co? Będę robiła, myślała i czuła się jak ty byś chciał. Ja psycholka? Zastanów się kim Ty jesteś. Co gatki już pełne he he
Tak gryks niedojepane to nie tylko męczące ale i agresywne. Przykładów tutaj co nie miara teraz tylko strach wobec mnie jednego śmiecia z drogim hamuje
W te najpiękniejsze Święta
cudownych życzeń ślę moc,
niechaj się wszystkie
spełnią w wigilijną noc!
cudownych życzeń ślę moc,
niechaj się wszystkie
spełnią w wigilijną noc!
zatypowane jesli ktos jeszcze ma gdzie to mozna moje brac za efekty nie odpowiadam
za tydzien bedzie balanga juz od wt impreza sie bedzie rozkrecac sklepy pelne runkow fajerwerkow widzialem fajerwerki za 500 zl szacun
nie ho o swieta ale zazdroszcze wam jesli sie w rodzinym gronie spotykacie roznie bywa mam nadzieje ze bez okazji tez tak jest u mnie to zreszta szkoda gadac dobrze ze zony rodzina jest inna
gdzie jest brjan dobra ide co bede tak siedzial sam ze soba pisal to tak jak samemu gadac zawsze mozna powiedziec ze trza z kims inteligentnym pogadac a ile mozna wczesniej czy pozniej klotnie ide niech sledzacy popisza
Siekiera motyka mp3. (wersja +18) you tube
Dwóch chłopców spędza noc przed wigilią u dziadków. Przed pójściem spać, klękają przed łóżkami i modlą się, a jeden z nich ile sił w płucach woła głośno: - Modlę się o nowy rowerek, modlę się o nowe żołnierzyki, modlę się o nowy odtwarzacz dvd... Starszy brat pochylił się i szturchnął go mówiąc: - Dlaczego tak krzyczysz? Bóg nie jest głuchy. Na to chłopiec: - Nie, ale babcia jest.
Fąfarowie przygotowują się do wieczerzy wigilijnej. W pewnej chwili Fąfarowa pyta męża: - Czy zabiłeś już karpia? - Tak, utopiłem go.
Jasio pisze list do świętego Mikołaja: - "Chciałbym narty, łyżwy, sanki i grypę na zakończenie ferii świątecznych".
Fąfarowie przygotowują się do wieczerzy wigilijnej. W pewnej chwili Fąfarowa pyta męża: - Czy zabiłeś już karpia? - Tak, utopiłem go.
Jasio pisze list do świętego Mikołaja: - "Chciałbym narty, łyżwy, sanki i grypę na zakończenie ferii świątecznych".
2 774 913. gryks76
sorry nie obchodze swiat))))
63,57,44,45,65,69,71,74,79 zapamietac na wieczorek
tego nie kreslimy dzis
sorry nie obchodze swiat))))
63,57,44,45,65,69,71,74,79 zapamietac na wieczorek
tego nie kreslimy dzis
Że co,że niby szantażuje samobójem? A żadne takie ja to nie Ty. Nie podoba się efekt tego co mi zrobiliście. O jak mi przykro ale życie to nie koncert życzeń debilu.A wracając do tematu tak mam cały kubek sproszkowany leków nasennych,przeciw padaczkowych,obniżających ciśnienie i przeciwbólowych na bazie morfiny. W końcu się uda. Napiszę tylko wszędzie gdzie się da DLACZEGO. Nigdy już taki śmieć jak Ty nie dokopie nikomu.
you tube Szła Haneczka.wmv
4/9,5/10
you tube Szła Haneczka.wmv
znalazła klijęta
Siekiera motyka mp3. (wersja +18)
Zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie rodziny i przyjaciół wszystkim Multipaskowiczom życzy damda
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/15697711_460086060781916_2753852487003545019_n.jpg?oh=d5969bb5e7cd9395d78f28f807cfd15c&oe=58F320AA
Moje wysłane na 14:
7,31,35,49,65,77 a byłoby 5/6...
7,31,35,49,65,77 a byłoby 5/6...
Nie podoba ci się obecna wersja mnie samej tamta też ci się nie podobała ale tak to jest jak się samemu sobie przeszkadza. Psycholka? Tak doktorek mi wytłumaczył, że po molestowaniu JUŻ NIGDY nie jest się takim samym jak wcześniej miał rację, bo uśmiechi dawno już znikł,nawet błyszczeć mi się już nie chce. I kto mi to zafundował. Sfafrane obecnie trole netowe
nie ma nikogo znowu jeszcze na kolacje kawke ciacho nie ide do tesciow jakies pierogi maja tez byc i uszka dawne czasy
Dla mnie wyjątkowe jak i w tamtym roku jak i dla moich dzieci. Pewnie bardzo szczęśliwe, że jakiś niedojepanego trol dojechał ich matkę.
czep sie tego trolla albo tranwaja baj nie ma czasu na trolle frusratusy
I te twoje akcentowanie postawy antykatolickej,pieprzenie o ,69 jakieś problemy natury wewnętrznej? Pod jakim nickiem ulewasz swoje frustracjie na innych? Bo zakładam,że doszło do rozszczepienia i osobowości wielorakiej A zastanawiałam się dlaczego jakiś tutejszy niedojepek tak usilnie próbował mi to wmówić,zameczajac przy okazji. Projektował swoje chorobsko.
tobie by sie przydalo takie 69 i bzykanko we wszystkie otwory moze by tobie nie pomoglo ale ilu facetow i byc moze kobiet by bylo tobie wdziecznych oczywiscie nic na sile nic dziwnego ze nikt ciebie nie lubi choc w sumie 69 napewno nie pewnie jestes z tych co sa dobre jak jest nie dobrze sojzenie i juz lepiej co sie zjadlo wychodzi a teraz mozesz dalej pisac frustracje bidulko hahaha
nie ma to jak kompy nie, mozna pisac co sie chce i nikt nie widzi
Przykro mi nie dość, że chora główka to i pizd... Wedle życzenia trolu. Jednak nie na tyle aby jarać się podsluchem i czyimś życiem
I jeszcze taką osobę kopać. To trzeba być frustratem nie reagujacym na normalne bodźce seksualne
m77 vróciła
Wytrzep się porządnie nie będziesz miał ciśnienia i potrzeby męczenia innych