Wpisy 2 774 579 – 2 774 678
24 grudnia 2016 07:10 → 24 grudnia 2016 10:38, 100 wpisów
dawno jej nie było
vielonikowa wróciła
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
Radosnych chwil przy Wigilijnym stole.
Obfitego w prezenty mikołaja.
Wysokich wygranych
Wysokich wygranych
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
Wysokich wygranych
Życzy
Grzegorz Lewandowski z Rodziną
Wysokich wygranych
Życzy
Grzegorz Lewandowski z Rodziną
Witam
Nad ranem dałem pierwsze życzenia na MP i zostałem skarcony przez opium dopiero potem uświadomiłem sobie bidulka psychika zwana itp. ...
Nad ranem dałem pierwsze życzenia na MP i zostałem skarcony przez opium dopiero potem uświadomiłem sobie bidulka psychika zwana itp. ...
przepraszam ze zmieniam temat macie cos ciekawego na zabawki ts multi mini lotto o ile dzis gracie jak i na dni wolne
Gryks
6 x lotto+
1x10 mm na 6 los
1x9 mm na 6 los
1x8 mm na 6 los
Mini 5 zakł na 3 los
I zobaczymy
6 x lotto+
1x10 mm na 6 los
1x9 mm na 6 los
1x8 mm na 6 los
Mini 5 zakł na 3 los
I zobaczymy
Na dziś 49zakladow w mini na 3losowania
powodzenia i samych wygranych ja wlasnie dumam nad multi na 14 na wieczorek jeszcze w multi zdarze wyslac jak i na jutro w pn czynne ponoc dzis sie upewnia jak sie bedzie trudno
Za co
moze przebrala sie za sniezynke lub mikolajowa eh tak nie jedna kobiete ubrac w stroj
To ja idę na spacerek i do żółtej budy
W tamtym roku jak stalem w kolejce jedna z kobiet kupila za 500zl zdrapki jak to powiedziala na stół wigilijny
oj tam zbynio......... co powiecie o ile ktos jest na 03 07 08 10 do multi
nie nabijam sie zeby nie bylo ludzie narzekaja jak co roku ze maja dosc swiat tyle zakupow roboty tyle pieniedzy ze pozyczki kredyty zeby rodzine zadowolic i jak co roku jedzenie nie zostanie wszystkie zjedzone a kase beda splacac przez rok jak by nie mozna bylo kupic tyle ile sie zje siasiadka przyznala mi racje tylko zaraz dodala wie pan tradycja ja nie obchodze itp nie bede psul wam tych dni staram sie przyznaje sie inno ze moi tesciowie zona obchodza cos tam robia ide sobie poprostu na kolacje zjesc pierogi ciacho popijac kawa od spotkanie z tesciami jak dla mnie co sobie tak zyczycie w co wierzycie wierzcie tylko zeby ta wiara nie byla na pokaz przed rodzina znajomymi jak sie w cos wierzy to wierzy moj ojciec moze zyje siostra chyba tez oni tacy wierzacy a jak sie czlowiek obroci by noz wbili szczescia i zdrowia od tak zwyczajnie
gryks wystarczy szczescia i wszystko dalej się ułoży ja tez życzę wszystkim szczęścia,szczęścia,szczęścia
gryks czy dobrze zrozumiałam..." moj ojciec może zyje siostra ...chyba tez"...rany boskie co to za ludzie...."by noz wbili"
Dzień dobry. Wszystkim życzę pogodnych i zdrowych świąt
A Ewom i Adamom najserdeczniejsze życzenia imieninowe
EwoA Pasko gdzie świąteczny wystrój stronki?
ewa ze zyje najlepiej od rodzicow z dala wtedy docenia a jak jedno umrze to juz nie ciekawie a nie wierze bo dla mnie dawno stracilo to wszystko co z wiara ses nie rozumiem i nie rozumialem tego co sluchalem co czytalem dla mnie to poprostu byly i sa bajki nic nie ma to wg mnie wspolnego z wiara z tym co w ksiazkach jest jeden wielki biznes sa ludzie wierzacy ktorzy wierza ale nie chodza w nd dokladac zreszta nie ma co pisac nie to miejsce to tak bez urazy dobrze mi bez jakiej kolwiek religi jestem naprawde szczesliwy a to jest dla mnie najwazniejsze
Ewa wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Całej stronce czatowej życzę zdrowych i wesołych świat,
oraz fajnych pod choinką
Całej stronce czatowej życzę zdrowych i wesołych świat,
oraz fajnych pod choinką
gryks ..masz prawo nie wierzyc...to każdego indywidualna sprawa
wiara wiara mnie ojciec chcial wyrzucic z domu ze mam lepiej niz siostra ktora za minimalna nie chciala pracowac bo nie jest frajerka wolala od taty pozyczac brac kase po smierci moiej mamy od kogos pozyczac czy co kolwiek z domu wynosic bez pytania jak by sie jej to nalerzalo ojciec mnie sie wyrzekl z domu chcial eksmitowac przez prawnika bo wg niego przez te lata od malego wynajmowalem u niego pokoj rzucal sie 2 razy z siekiera jak jeszcze mialem odrobine wiary nadzieji przyszly swieta to jak by mnie nie bylo dla siostry wszystko mimo ze okradala razem pasterka itp wszystko sie zmienilo po smierci mamy zebym tak jeszcze pil awanurowal sie zreszta szkoda gadac zycje jest zycjem ja nawet nie moge znicza postawic mamie na grobie bo wywalaja zaraz po tym jak zrobia znak krzyza sorrki ewa nie piszmy szkoda slow sorrki za wpisy............. no i ewa najlepszego
mi nawet ojciec nie wierzyl ze pracuje po godzinach ze w so nd czlowiek chcial poprostu zrobic studia zarobic na nie a to byl bul ze gdzie ja wnerw bo mam lepiej niz nie rob siostra dobra ide bo po latach dalej mam wnerwa
Ewa wszystkiego najlepszego z okazji imienin,dziś pijemy za zdrówko,twoje i moje
zdrowych wesołych pogodnych swiąt dla wszystkich obecnych nie obecnych oraz sledzacych
wczorajsze 5/5 w mm wypłacone
dla wszystkich spokojnych radosnych Świąt
drapek
a moje 5/5 na 6los. to 6-9-49-63-69
dla wszystkich spokojnych radosnych Świąt
drapek
a moje 5/5 na 6los. to 6-9-49-63-69
Witam serdecznie w tej Wigilijny poranek.
Korzystając z okazji chciałbym życzyć wszystkim Wesołych Świąt
Niech to będzie wyjątkowy czas, spędzony w gronie najbliższych, przepełniony miłością i radością
Ps. Właśnie ubrałem choinkę, jeśli nie widać, to trzeba ponownie wejść na stronę główną
Korzystając z okazji chciałbym życzyć wszystkim Wesołych Świąt
Niech to będzie wyjątkowy czas, spędzony w gronie najbliższych, przepełniony miłością i radością
Ps. Właśnie ubrałem choinkę, jeśli nie widać, to trzeba ponownie wejść na stronę główną
Właśnie. Wszystkim drogim użytkownikom tej strony ale też jej opiekunowi Pasko, najszczersze życzenia z okazji świąt. Wesołych, spokojnych ale przede wszystkim w rodzinnej atmosferze, najeść się ale nie przejeść. Wysokich wygranych ale też mądrego wydawania wygranych kwot.
Pozdrawiam.
Przemek as Dreamer1897
Pozdrawiam.
Przemek as Dreamer1897
Piękna jest radość w Święta,
Ciepłe są myśli o bliskich,
Niech pokój, miłość i szczęście
Otoczy dzisiaj nas wszystkich
Ciepłe są myśli o bliskich,
Niech pokój, miłość i szczęście
Otoczy dzisiaj nas wszystkich
Puscilem 49 razy mini na 3losowania zagralem kabaretowo
Wizard pisze z komórki powaga zagralem w mini 49razy na 3losowania a ty grasz dzis wrealu czy znowu na sucho
Zdrowych, spokojnych Świąt oraz wysokich wygranych w Nowym Roku.
Wizard zagrasz na sucho
ostatni przejezdzalem kolo kosciola i mial 30 dziur w murze jako krzyzyki
Wizard zaraz ci zamkną zagraj tak jak ja tylko innymi liczbami
Wizard nie pisz bajek zagraj wrealu
Wizard 0/4
Gryks76 piszę ze kupilem zdjecie w profilu na 3losowania 49 razyyyy
Ewa kup euro
Eurospoko
dobra ide sobie puscic odrazu sie dowiem czy w pn sklepik bedzie czynny by sie mozna bylo puscic na bp nie bedzie mi sie chcialo leciec .......... wizard a moze ken i barbi
Ken i barbi