Wpisy 2 768 145 – 2 768 244
11 grudnia 2016 21:58 → 11 grudnia 2016 23:24, 100 wpisów
krzysztof c
to tu ludzie mają zgadnąć rzeczy których nie wiesz ?
to tu ludzie mają zgadnąć rzeczy których nie wiesz ?
krzysztof c i zapamiętaj raz na zawsze, że po wyrazie stawia sie znak zapytania bezpośrednio, bez spacji.
Wszystkie informacje znajdziesz w notatkach z wykładów a resztę uzupełnij informacjami z internetu. Zamiast kupować durne konsole i gry weź się za naukę. Bo robisz tej swojej uczelni przypał
Wszystkie informacje znajdziesz w notatkach z wykładów a resztę uzupełnij informacjami z internetu. Zamiast kupować durne konsole i gry weź się za naukę. Bo robisz tej swojej uczelni przypał
wszystkim którym poszło dobrze
Ja dziś nie miałam kiedy i gdzie zagrać i bardzo dobrze, bo trend na liczby mi nieprzyjazne trwa
Szczęścia w graniu i typowaniu jutro
Ja dziś nie miałam kiedy i gdzie zagrać i bardzo dobrze, bo trend na liczby mi nieprzyjazne trwa
Szczęścia w graniu i typowaniu jutro
W tym wypełnianiu .Bo zabrakło mi ostatnio 7% tylko. A i rakietę kupiłem od kolegi za 150 zł innego, mówił mi że dał za nią 700. Ona bardzo dobra Wilsona ale poobdrapywana, lecz wygrał nią ze mną. A jak nią serwowałem do bomby szły.
Gdzie fryzurę ?
A skąd wiesz ?
Ale członek PiS !!!
gryks76 witam rodaka spuśćmy zasłonę miłosiernego milczenia na przygody krzysztofa_c z nauką w szkole wyższej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 420 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
zgrywus
2 razy pisałem, że praca jest dla niego
nie interesuje się tym
ale on chyba nadal bawi się grami dla dzieci
2 razy pisałem, że praca jest dla niego
nie interesuje się tym
ale on chyba nadal bawi się grami dla dzieci
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 171 954,80 zł
Tak to dzisiaj ... było.
Ciekawie zapowiadał się zestaw 917.
Podałem dość wysokie trafienie: 4-5/10. Jest ... 4/10.
Może być. Nie zrobiłem błędu w sprawdzaniu.
..................................................................
1. Krzysztof: 923. Podałem 1-2/5. Jest 1/5.
2. Angierski: Zestaw B. Podałem 2-4/10. Jest 2/10.
3. Maksik: Ekstra Przekręt. Podałem 0-1/6. Jest 1/6.
Ciekawie zapowiadał się zestaw 917.
Podałem dość wysokie trafienie: 4-5/10. Jest ... 4/10.
Może być. Nie zrobiłem błędu w sprawdzaniu.
..................................................................
1. Krzysztof: 923. Podałem 1-2/5. Jest 1/5.
2. Angierski: Zestaw B. Podałem 2-4/10. Jest 2/10.
3. Maksik: Ekstra Przekręt. Podałem 0-1/6. Jest 1/6.
janosik jestes nie zawodny bedziesz rano cosik bym dal do sprawdzenia mam czas do 11 potem do roboty
Skorzystał Ktoś z moich liczb???
<< 53 - 35 >>
Te 2 liczby są typowane metodą ...jasnowidzenia.
<< 53 - 35 >>
Te 2 liczby są typowane metodą ...jasnowidzenia.
A kto z was gra w zakłady bukmacherskie ? A opłaca się grać na błędy ? Tata mówił że to chyba przekręty sędziowie robią prawda ? Ma to jakiś wpływ ? Chyba pewnie ma jak spalony jest a nie ma, lub ręka karny a nie ma !!! A mówiłem już dawno zrobić po trzy powtórki w połowie dla drużyn do sprawdzenia. Ale to małpy nie chcą zrobić. Wicie pewnie dlaczego ?
A gra ktoś w Keno ?
Będę rano na czacie.
halo halo jakie typowanie na 14 na jutro ? pomyslodawcy sa ?
Wasyl jestes ?
Wasyl jestes ?
Taki dziadek w zakładach 78 lat co gra często jak widzę daje to i zakłady bukmacherskie.
Kto gra ?
spoko prezes ja mialem 53 ale dzis slabo 4/7 oraz 2/10 ale plus weszedł
Witam.
Mam pytanie. Ile jest Możliwych (realnych) kombinacji na 3 w multi? I czy w ogóle opłaca się to obstawiać ??
Mam pytanie. Ile jest Możliwych (realnych) kombinacji na 3 w multi? I czy w ogóle opłaca się to obstawiać ??
Gra ktoś z w zakłady bukmacherskie ? Tam też szybko można zarobić !!!
Ludzie ja byłem w 1 kolejce LM za 100 zł 562.11 do przodu za 12 meczów i miałem 10 podpórek !!!
Tylko jak kolega mówił chyba lepiej obstawiać sport co nie ma remisów lub się mało zdarzają ? O typu: tenis, koszykówka, siatkówka, hokej i inne.
Skoki narciarskie na Kota że zdobędzie Puchar Świata !!! Albo na Kamila że on !!!
Ciekawe jakie kursy są ?
A kto z was specjalizuje się w jakiś ligach ?
W ligach głupców jesteś na miejscu:
<< Pierwszym >>
<< Pierwszym >>
To był taki mały żart.
I tym sposobem może już nigdy nie napiszę ?
Krzysztof c.
Chłopie, bierz się za robotę, bo młodość przeminie i na starość zostaniesz bezrobotnym starym dziadem.
Chłopie, bierz się za robotę, bo młodość przeminie i na starość zostaniesz bezrobotnym starym dziadem.
Kto z was gra ?
ŻADNEGO POJĘCIA WIDZĘ O BUKMACHERZE ?
Krzysztof c.
Pisz. Twoje wspaniałe teksty czytamy z wielką ... ciekawością.
Pisz. Twoje wspaniałe teksty czytamy z wielką ... ciekawością.
https://www.youtube.com/watch?v=5B2JgBiXJOE
2-min 37-sekunda kacapek rozwala brzozę
a tutka nie
2-min 37-sekunda kacapek rozwala brzozę
a tutka nie
Emerytka.
A się łudzicie na te wygrane tutaj matko matko !!! A co w zakłady nie lepiej spróbować ? Jutro z tego Kebsa zadzwoni to się do wiem co będzie ? Ona bardzo ładna chyba właścicielka. Około 40 lat, może mniej ? Do tego brunetka i jak się pięknie uśmiechała, 170 cm około, 60 kg około. A jak pytała o doświadczenie mówiłem jak byłem w gimnazjum trochę w kuchni pomagałem i u wujka w przedszkolu kobietom. Bym robił kebaby, tortille i takie coś. A czemu ona tak się uśmiechała ? Bo byłem i tata mówił a zajrzyj tam bo kartka wisi na drzwiach. A zapytałem i pani co sprzedaje myślałem że to ona jest szefową a ona żebym na lewo spojrzałem. I chwilę z panią porozmawiałem i czy CV mam, a akurat miałem.
Janosik 2009
Panie.
"Ześlij bombę na tę trąbę", niech zostawi nas w spokoju.
"Ześlij bombę na tę trąbę", niech zostawi nas w spokoju.
W swojej opiece jak tacy będą studiować i nie daj Boże rządzić w kraju totalne bezmózgowie
Dusia
A ta Rosjanka włożyła.
Zamykam temat z Krzysztofem Ciskiem.
Jaki Cisek ?
emerytka 46
dzięki za informacje na temat zdrapek
ale jak pisałem
kupiłem z ciekawości
ile milionów wyciągają z ludzi
dzięki za informacje na temat zdrapek
ale jak pisałem
kupiłem z ciekawości
ile milionów wyciągają z ludzi
Dusia.
Dobra przepraszam was czasem się wygłupiałem. Ale intencje mam dobre, chcę pomóc ludziom naprawdę potrzebującym, nie na żarty. Nie żeby tylko bogaci byli. A czasem moje teksty wiem słabe. Chodzi o to a by dużo pracy było. Powstawały jak to tata mówił nowe zakłady pracy i ludzie nie musieli wyjeżdżać za granicę.
teraz weszłam na stronkę bo nie miałam czasu i aż się zagotowało we mnie
emeryt
Ja też czasem kupuję zdrapki,ale główne wygrane mnie jakoś omijają.
Ja też czasem kupuję zdrapki,ale główne wygrane mnie jakoś omijają.
A wy co mądrale bo prace macie ? Jak mój wujek maszynista !!! Wolne żart a PiS beeeeeeeeee ? Jak dla niego. Chore naprawdę chore i tyle. My mamy chociaż wartości mocne, a naszą domeną jest: BÓG HONOR OJCZYZNA. Bo długo nie byłem członkiem Prezes zatrzymał przyjęcia mówił pan.
Krzysztof mój syn właśnie płynie promem z Istad rano dopłynie do ŚWINOUJŚCIA ,a potem prawie cała Polskę przejedzie autem na śląsk i jakoś nie narzeka bo ma pracę
Sam nawet zakład bym stworzył. A na dodatek może nawet własną działalność otworzę we wsi u nas około 700 mieszkańców od drogi. Ale z czym miał bym to ? Na przeciwko kościół, obok Szkoła Podstawowa, radzicie dzierżawią lokal na dole na sklep spożywczo przemysłowy, kilka sklepów jest. A i parafian około 1500 i niedaleko jest wieś większa około 6000 mieszkańców, A może by zakłady bukmacherskie w otworzył ? Wtedy bym was zapraszał. Aha oczywiście z TS. A jak byłem to znowu widziałem taką piękną kobietę około 25 lat, w spodniach obcisłych, przechodziła obok, blondynka, około 170 cm, 60 kg około. A była przedostatnio w sukience co nogi takie przesadne było widać w udach. A tam dziewczyny sporo to w rajstopach były. A co musi być praca.
A ludzie narzekają kochana !!!
chłopcze jakie ty masz mocne wartości -jak piszesz,czego dokonałeś ...Na razie to tylko myślami jesteś w chmurach .Węż się chłopie do jakiejś porządnej nauki lub pracy ,a nie patrzysz jak Ci ktoś coś poda na tacy
A ciocia i co masz pracę ? A ona konduktorką. Takie co to ma być ? Niech ludzie nie wtykają nosa w nie swoje sprawy a będzie dobrze !!! No bo powinni tacy już pod koniec odejść i zrobić miejsce młodym już. I do teko kierownikiem pociągu i niedługo emerytura jak i wujek jej mąż maszynista, A tata co pracowało około 40 lat na warsztacie kolei, jest już odo około pół roku na przedemerytalnym. I dużo w domu jest albo wujkowi pomaga jak jedzie z drzewem do lasu i Kwidzyna, tam nie ciężko pasy założyć i takie tam. Ale mówił jemu jemu już nie brak robić, może pomóc jak w tygodniu. A on najlepiej darmowych chce. Ten z przedszkola. Bo kierowca już nie jeździ u niego.
dusia to jest yellow paper....i wszystko w temacie. z takim czyms sie nie dyskutuje tylko omija
-kuśwa, przy takich wpisach to nawet sledziem nie można być -uciekam spać
ludzie pracują i studiują i jakoś umią pogodzić wszystko ,i mają rodziny
krzysztofwyhamuj bo do rana nie zdążę tego wszystkiego przeczytać
zgrywus
a jak zdążysz przeczytać
to chyba nie będziesz mógł zasnąć
a jak zdążysz przeczytać
to chyba nie będziesz mógł zasnąć
krzysztof c,pochodzisz z Mazur,drzewa masz tam duZo,tata Tobie pomoże,idź ta droga,STOLARNIA!Powodzenia