Wpisy 2 762 970 – 2 763 069
3 grudnia 2016 22:14 → 3 grudnia 2016 23:59, 100 wpisów
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 294 996,00 zł
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
jestem pewny prawie na 100% że nikt tu na czacie niema na koncie więcej jak 10000 zł jeśli w ogóle ma jakieś koonto w banku
Zawarto tylko ... 9 000 000 zakładów w Lotto.
Greg.
ceha
Mylisz się ludzie mają więcej niż piszesz. Gdybym nie kupił auta miałbym duuuużo więcej niż piszesz.
Mylisz się ludzie mają więcej niż piszesz. Gdybym nie kupił auta miałbym duuuużo więcej niż piszesz.
greg w bajki jeszcze wierzysz,nikt nie wygra z graczy główną wygraną,a dlaczego
otóż napiszę Ci:według regulaminu przeznacza się na wygraną 50%,to policz sobie jak to może być realne,Janosik,emeryt,edi8 obliczali,wystarczy policzyć ilość zawartych zakładów x 3złiw tym 4zł z plusem
otóż napiszę Ci:według regulaminu przeznacza się na wygraną 50%,to policz sobie jak to może być realne,Janosik,emeryt,edi8 obliczali,wystarczy policzyć ilość zawartych zakładów x 3złiw tym 4zł z plusem
Musiał by ktoś o wielkim szczęściu wystawić takie liczby jak są ustawione,co zdarza się raz na kilka milionów zakładów
dreamer 1897 - może tak -ja też mam samochód ale na koncie mam praawie null
ceha bez auta ponad 30000 na koncie auto za 30000 razem 60000. Tylko, że ja mieszkam z mamą i zbytnio nie trwonię kasy poza ciuchami i autem. Jak ktoś na swoim to inaczej u niego z kasą. Ja na razie nie poznałem swojej drugiej połówki ale myślę o swojej przyszłości i lepiej byłoby żyć z kimś
Ciekawe ile obecny prezes wyciągnie za ten rok,poprzednik 5,8mld zl.
Na wp piszą druga gł.wygrana Lotto w tym samym pkt. Ken 11 St.wola
W mini też jeden szczęśliwiec.Gratulację i spełnienia wszystkich marzeń.
siemka
czytam wasze posty i powiem tak.
nigdy za bardzo nie wierzyłem tez w tego lotto
ale tak. moj kolega trafil 5 w mini
a pozniej facet z Miasta trafil 10/10 w multi
zmierzam do tego ze obydwaj grali na chybil trafil
koszty gry minimalne
a pula najwyzsza
camilex
sluchaj
ja tez gram prawie codziennie i dupa
Pamiętasz jak w Lotto były liczby :5 40ek i jakaś z rzędu nastek,była tylko 1x6/6
a taki kolo nawet nie wie ze jest ta strona se pojdzie pusci losa na chybika i trafia
mnie w kolekturze padla piatka w mini padlo tyle piątkę w mini trafil 18tysiecy znam go ale byl wkurzony kolektora Kęty 700lecia jest tam jedna kolektura
Wczoraj>+)16,dzisiaj>-16)Wniosek:Równowaga w przyrodzie musi być zachowana
Pudzian
pudzian
Pudzian
80 secund ale popek tarfił pudziana kolanka sie ugiely jak by poprawił mu miec zgon
Bardzo dlugo kilka sekund