Wpisy 2 753 820 – 2 753 919
19 listopada 2016 21:51 → 19 listopada 2016 22:39, 100 wpisów
Dlatego teraz ciezko trafić , wszystkie zasoby pozamiatał. Lechuuu odawaj kasa do TS
szofer łącznie dziś za 10 zł
nie idzie mi ostatnio....nie gram codziennie...dziś wydawało mi się że mam fajne liczby....niestety byłam w błędzie...
nie idzie mi ostatnio....nie gram codziennie...dziś wydawało mi się że mam fajne liczby....niestety byłam w błędzie...
Miały być złote klamki w aucie prezesa lotto to teraz nie da się wygrać
Ula dziś nie grałem -Nie wysłąłaś mi sennych ico miałem grać?
ile wskazują u Was w tym momencie termometry na zewnątrz?
Rzeszów - +15
Rzeszów - +15
Gdy w roku 2009 Ministerstwo Finansów zakazało polskim firmom bukmacherskim dalszego przyjmowania zakładów na krajowe i zagraniczne gry losowe, to wobec atrakcyjniejszych kursów niż w TS, bardzo żywo była na forum poruszana ew. możliwość rozpoczęcia gry w Czechach i na Słowacji, w firmach takich jak np. lokalna Fortuna czy Tipsport.
W tej kwestii dużą aktywność wykazywał szczególnie kolega @tomcio1972 i badał ją a ostatecznie przeszkody formalne wykluczyły tę opcję kontynuowania zawierania zakładów na zagraniczne gry losowe.
Ta sprawa gry w Fortunie.cz lub Tipsporcie - pomijając jej prawne aspekty wynikające z zapisów Ustawy hazardowej - odżyła niedawno z powodu wpisów na innym forum od osób twierdzących, że gra poprzez net jest tam możliwa dla Polaków...
Wkrótce ma to się wyjaśnić, a dyskusja jest do poczytania na:
https://www.forum.bukmacherskie.com/f40/bukmacherzy-stacjonarni-poza-granicami-polski-40941-4.html#post6195027
W tej kwestii dużą aktywność wykazywał szczególnie kolega @tomcio1972 i badał ją a ostatecznie przeszkody formalne wykluczyły tę opcję kontynuowania zawierania zakładów na zagraniczne gry losowe.
Ta sprawa gry w Fortunie.cz lub Tipsporcie - pomijając jej prawne aspekty wynikające z zapisów Ustawy hazardowej - odżyła niedawno z powodu wpisów na innym forum od osób twierdzących, że gra poprzez net jest tam możliwa dla Polaków...
Wkrótce ma to się wyjaśnić, a dyskusja jest do poczytania na:
https://www.forum.bukmacherskie.com/f40/bukmacherzy-stacjonarni-poza-granicami-polski-40941-4.html#post6195027
własńie trafiłem szóstkę, bo potrzebowałem pieniądze na nowy prodiż
Bukmacherka miała lepszy dochód z obstawiania meczy niż z handlu narkotyków
kiedyś prawie do Niego zadzwoniłam....seven podrzucił mi numer telefonu
Majpan obejrzyj film na YouTube pod tyt lepkie ręce ojca rydzyka
Szofer
Nie oglądam propagandy panów którzy mają paznokcie jak tipsy Dody
Nie oglądam propagandy panów którzy mają paznokcie jak tipsy Dody
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Ja we Lwowie 20 stopni
Księciunio ja już na jutro mam 13 kombinuj
Lato z południa ciągnie turcja iran
Inic niemizna wygrać nawet niesprawdzalem kuponów ale na pewno nic
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 80 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 145 234,70 zł
Kumulacja Lotto: 8 000 000 zł
Majpan jakiś rok temu taka rozmowa była...ja i seven i ktoś tam jeszcze...seven właśnie ten numer podawał....a JA nie wiedziałam że to do Dyrektora...serio
Tak Majpan...dokładnie...i ja miałam do niego zadzwonić
to łobuz ten seven
to łobuz ten seven
bardos masz już liczby na jutro do mm? takie 7/10 jak ostanio miałeś
Tak jeszcze pacze ile sal wygrał ale go nie widzę chyba opija...wygrana.
Księciunio sisi już wie co w trawie piszczy...
Księciunio sisi już wie co w trawie piszczy...
Laurcia greg grudniowa i inni zapomniałem ze jestem w pracy trza cos porobić
Witam wszystkich forumowiczów. W lotto gram już wiele lat, próbuję szczęścia, ale na razie bez rezultatów. Zarejestrowałem się u Was by (mam nadzieję ) coś się w tej kwestii zmieniło.Próbuję na różne sposoby, zarówno swoimi liczbami, jak i chybił-trafił, ale na razie nie mam szczęścia. No nic... Jeszcze raz, witajcie!
Gryksio na obchód...
Greg ale se grabisz...
Ale ciocia ma się coraz lepiej w ts...
za co???
Pasko. Tam gdzie jest informacja ile zakładów zawarto powinno być liczba zakładów a nie ilość bo zakłady są policzalne.
Greg tobie bo nic nie podsyłasz...
Gryksio ???
To co ty nadzorca?
Greg