Wpisy 272 934 – 273 033
17 kwietnia 2011 21:27 → 17 kwietnia 2011 22:00, 100 wpisów
basiuk ... no oczywiście ze nie. tylko ze wg mnie powinno sie podpisac cos w stylu lojalki.
to oczywiście wszystko trzeba przemysleć. Na spokojnie. Bez emocji.
to oczywiście wszystko trzeba przemysleć. Na spokojnie. Bez emocji.
oliwja....to był kiedyś spoko pub ale się popieprzyło im w głowach.Ona kłóciła się ze mną a ja widziałam,że butelka jej wpadła do mojego talerza.Kazałam jej spróbować,nie chciała tak się wkurzyłam,że powiedziałam,że za chwilę zeżre ją cała.Spróbowała i przyznała mi rację.Nic tam już nie zjadłam tylko wróciłam do domu.
Pytanie z czego bylo to mieso w tym gulaszu. Moze pol godziny wczesniej myszy lapalo na zapleczu 

bo jak zkorzystam z typow tak jak ostatnio artura i jest ładna wygrana w stylu 5/6 z plusem to 10% moge odpalic
Lila

Hettman to sa liczby dla was. Wez jeden taki zestaw i zobacz w testerze jak sie pieknie ukladaja liczby.
andromeda.....w domu jadłam jeden a w pubie chciałam drugi,lubię dobrze zjeść a co najlepsze nie tyję.
hefajstos... taaa skad ja to znam....
u mnie tez jest taka jedna kolektura... taka młoda laska zawsze komentuje wysylających : a po co tyle a nie żal pani kasy a moze by pani dziecku mleko kupiła a nie grał.... itd... dochodzi do tego ze potrafi wyłaczyć lotomat.
u mnie tez jest taka jedna kolektura... taka młoda laska zawsze komentuje wysylających : a po co tyle a nie żal pani kasy a moze by pani dziecku mleko kupiła a nie grał.... itd... dochodzi do tego ze potrafi wyłaczyć lotomat.
oliwja....ona chciała,żebym zapłaciła,powiedziałam,że chyba sobie żartuje.Nawet za piwo nie dostała kasy.
czesc Ryszard i jak dotarłes?? na benzyne to za mało oststanio wygrałes :/
Lila

mam numer bezposredni do Warszawy do dzialu napraw lottomatu 24H. jak mi powie ze zepsuty to nie ma sprawy zadzwonie i podam numer kolektury i raz na zawsze ja naprawia 

lila i tak trzymać. Ja tez nie znosze takiego chamstwa. ostatni o w Mc donaldzie trzy razy oddawałam jogurt z włosami. w koncu oddali mi kase za cały posiłek...
oliwja....ooo jogurt z włosami,trzeba było im na łby powylewać te jogurty.Ja jestem do tego zdolna jak wpadnę w szał a żadko mi się to zdarza.
chcecie zrobic zamieszanie w MCdonaldzie???? to poproscie o frytki ale.....bez soli
beda musieli usmazyc swieże a nie tak jak robia raz usmazone podgrzewaja przez godzine

beda musieli usmazyc swieże a nie tak jak robia raz usmazone podgrzewaja przez godzine

raz rozumiem - mogło sie zdazryć ale trzy razy pod rzad? nie kupuje juz tam jogurtów. A kazda kanapke ogladam i coz rzadzko sie zdarza ze wszystko ok. znaja mnie ze zawsze cos reklamuje.
saltosky....dobra rada,dobrze wiedzieć chociaż do mc donalda nie chodzę.
ja kupiłem chleb a w środku był kapsel z piwa 

taaaaaaaaa wczoraj w Mc popsuta byla maszyna do lodów dziś do smazenia wszelkich kanapek frytek . Moja córka sie nieżle wkuurzyła.. powiedizal ze powinni te spelune zamknać. Niezły tekścik jak na 11 latkę
a za drugim razie jakaś szmata podarta 

no owszem... po prostu boja sie mnie jak tam wchodze.... zawsze sie ktos kreci kolo mojego stolika i podpatruje czego szukam..... i prawie zawsze na ich nieszczescie cos znajde nie tak.
Taniec na rurze, poziom olimpijski: http://www.youtube.com/watch?v=OEXuDVYgzlQ
obrączka ok, ale kapsle 

mały byłem dostałem 2 zł na chleb od mamy ;D
Lila,wnerwiony na żonę piekarz wrzucił

ryszardz12....sprzedałam ją bo była wielka,piekarz miał grube paluchy chyba.
Lila,to trochę chleba za nią kupiłaś?

Lestek...ten drugi na tym filmiku ma śmiesznie krótkie nogi,jest gruby ale zapodaje co?
Lila ja bym codziennie taki chleb chciał kupować

lepiej by wyszedł na tym jak w typowaniu

to z takich najdziwniejszych znalezisk moja mama znalazla w duzym opakowaniu salaty rucola(w plastiku takim) 5 zlotych dolarow oprawionych w formie medalika wraz z kawalkiem lancuszka-monete mama sobie zostawila a reszta zlota poszla na nowe obraczki dla rodzicow-tego nie przebijecie

fajne tematy macie

ja w zeszłym roku kupiłam chleb z ziarnami ..i gdy prawie cały był zjedzony przy samym końcu znalazłam pomiędzy dwoma kanapkami wielkiego,czarnego karalucha....wrrr
ale miałam wstręt ...nawet zaniosłam go do znajomej ,a ona podobno zaniosła do sanepidu (miała etykietę i paragon)krysienka jest na wizji

tak-zloty 5-dolarow z 1898 roku oprawiony w zloto-sama moneta jest teraz warta ze 2,500 zl
Dorotka

ile wkładamy dziś do koszyka?

ile wkładamy dziś do koszyka?
mm:2,10,46,52,55,60,63,66,72,77
1,10,16,30,31,40,54,57,76,80
POWODZENIA

Lila..

Rysiu..

Dorotka....

dorotka 
rysiek tak ostatnio mam ,że rzadko jestem
wczoraj formatowali chłopacy kompa i nie miałam czasu tylko u znajomej typowałam

rysiek tak ostatnio mam ,że rzadko jestem
wczoraj formatowali chłopacy kompa i nie miałam czasu tylko u znajomej typowałamAsia

Rysiu....jak wypoczynek
....ile dni zostało ???
....ile dni zostało ???
nasz komputer nadaje się tylko na złom ale niestety nie stać nas na nowy
kończy mi się umowa w czerwcu i nie wiem co będzie dalej....
kończy mi się umowa w czerwcu i nie wiem co będzie dalej....Lestek....teraz są takie jakieś szkółki co można się nauczyć.Zapisz swoją Panią i po kłopocie.
Dorotka zaskakujesz mnie w koszyku mało

Ogłaszam wszem i wobec, że dziś nie mogę posiedzieć do nocy i potypować. Moje liczby będą dopiero jutro, przed południem.
Asia już krótko w piątek po sniadaiu jadę

rav444....
miło Cię widziec..
miło Cię widziec..lila czy Ty tez zacierasz
łapki
mnie lewa swędzi od dobrej godzinki czyżby 2zeta

łapkimnie lewa swędzi od dobrej godzinki czyżby 2zeta