Wpisy 272 807 – 272 906
17 kwietnia 2011 20:35 → 17 kwietnia 2011 21:20, 100 wpisów
tak parzyście 

popieram. jesli Pasko wyrazi zgode to byłoby nieźle. na zasadzie kącik dla forumowiczów. LiLa już mi Cie żal o 2-giej to ja śpie 

lila a czym właściwie się zajmujesz o 2 w nocy jeśli mogę wiedzieć?
saltosky.......a ja lubię swoją pracę i już nie mogę się doczekać,zastanawia mnie tylko czy będzie spokojnie czy też nie.
Lestek a z czym kojarzy ci się jak piszę o tym, ze będziesz bezpiecznie spał?
Oj tego jest mnóstwo. A najbardziej kojarzy mi się bajka Potwory i spółka hahahahaha
Lila
to brawo i mowilam ci ze wczoraj nie padl 67 a dzis 67 bo jest data
to brawo i mowilam ci ze wczoraj nie padl 67 a dzis 67 bo jest dataLestek.....patrząc na swoje zdjęcie potwór jest tylko spółki mi brakuje

Lilka, Komisja ds. bezpieczeństwa i porządku publicznego przy Prezydencie masta. Już od 5 lat 

wlasnie lila ale moge teraz zrezynuje graj w realu to przerwa odpoczywaj i lepiej czerwiec moze szczescie
maxwelka....zobaczymy jak to będzie.Jak minął dzień u narzeczonego ?
Lila tak się mówi. Masz u mnie +10 punktów do zajebistości
To komplement.
To komplement.Z drugiej strony kryminalni mają zbyt wiele wspólnego ze śmiercią a to jest brrrrr....
Ale od dziś gdy za bardzo poświętuję wygraną w Gnieźnie, powołąm się na Lilę 

Lila ja też tak myślałem do czasu aż trafiło na mojego bliskiego w takich okolicznościach. No ale, pomówmy o czymś przyjemnym.
Lestek....u mnie jeszcze na nikogo bliskiego nie trafiło i mam nadzieję,że nie trafi
Nieee, ze Śląska (opcja niemiecka jak mawia prezes hihihi) ale gdybym akurat kiedyś tam trafił w poszukiwaniu pierwszej stolicy...
ostatni krzyk łabędzia nuta
i dalej nic w teatrze lalek
ogólnie mówiąc life is brutal
poza tym wszystko doskonale.
i dalej nic w teatrze lalek
ogólnie mówiąc life is brutal
poza tym wszystko doskonale.
Oj tak. Ja Wam zdradzę że miałem wątpliwość rozmawiać z prezesem. To nie moja opcja ale muszę przyznać że jest zupełnie inny gdy nie gada o polityce.
miałem napisać wątpliwą przyjemność... też mi się już kiełbie we łbie...
Przypadkiem łażąc po ruinach starej chaty poniemieckiej zobaczyłem że obok chaty stoi stary piec chlebowy, Całekim dobrze zachowany . jak na czas który sie z nim obszedł.
Dobra, dosyć tego dobrego. W brzuchu burczy, idę spałaszować kurczaka do kuchni.
saltosky: na pierwszą wypiłem w pubie, drugą przed chwilą (na pobudzenie apetytu) a trzecią wypiję po kolacji 

ja dzisiaj ostrozniee bo jutro do pracy,,...a zdarza sie ze dmuchanko w pracy jest 

Lila to jest stary piec budowany z gliny i kamienia i wielkich cegiel 

z ta propozycja typera to dobry pomysl. Tylko moze sie nie dzielmy zestawami tutaj? Moze przez gg czy emaile?
ja bym proponowała 10% od wygranej podstawowej czyli Lestek pojkaże soja 6 . Jesli trafne będzie 6/6 to na jego konto odemnie wpłyneloby 130 zł... i co wy na to?
oliwja..pomysł bomba,ale typy niech będą oficjalnie podawane na czacie i już.Kto będzie chciał ten skorzysta
ja popieram, niestety nie mam szczescia dio liczb.....hm w miłosci lepiej
więc nie typuje, ale % odpalic dla typera jak najbardziej
więc nie typuje, ale % odpalic dla typera jak najbardziej
lila moze i masz racje.... w koncu im wiecej osób wygra sposobem podanym przez typera tym wiecej typer zgarnie i to go bardziej zmotywuje. Ja osobiście mam mało czasu- taka praca. ale chetnie skorzystam z pomocy i oddzwięcze sie oczywiście
oliwja...pytanie tylko czy osoba,która wygra coś konkretnego,odpali w 100% typerowi te 10%,czy też powie,że nie wygrała nic bo nie wysłała.Mało ludzi uczciwych w dzisiejszych czasach,niestety.
Lila zgadzam sie. dlatego musi to byc osobny portal, moze email??/
ZAUFANIE PRZEDE WSZYSTKIM !!!

,wskoczył mój pewniak 67,widzisz.
w kwietnia