Wpisy 2 725 434 – 2 725 533
1 października 2016 19:16 → 1 października 2016 21:03, 100 wpisów
Ulala doktor hej... Nie wiem czy cały ale tak jakos wydaje mi się ze będzie czesta goscinAt
Marc hey za te liczby jak i za każdego by w typowaniu i w realu byla radocha
kondi..ja dziś nastawiłam winko z mojego winogrona...słodkie jak miód w tym roku
moje juz zlane raz i lekko dosłodzone...jeszcze sobie bulka powoli
ja własnie z takiego nastawilem, a swoje mam to drobne...ale mało wiec robie soki i zjadam
Ja dwa lata temu robilem pierwszy raz w życiu winko z ryzu przy drugim nastawieniu tego ryzu ta banka czy jak się to zwie poszla w drobne
kondi..a u mnie w tym roku jest strasznie dużo tego winogrona...ja juźo 1 września jem je codziennie
furorę zrobiło zeszłoroczne z mniszka lekarskiego...w maju bede musiał nastawić kolejne...afrodyzjak na baby niesamowity...prawde mowie
wiadro kwiatow mniszka, zalać wrzątkiem i zostawić na 3 dni. Odcedzić, posłodzić i dodać drożdży. Po fermentacji ewentualnie dosłodzić...niestety trzeba wiele wiele razy zlewać, bo pyłek trudno oddzielić od wina
w każdym przypadku baba dokuczała facetowi podegustacji...nie bujam...prawde piszę
każdy sie teraz dopytuje o to wino...a ja juz nic nie mam, a jak mialem to chętnych nie było... a miałem tego duuuzo
próbuje ratować, ale nie wiem czy sie uda, bo wszystko intuicyjnie robie
Ulala bo weekend wolne całego tygodnia pragnia wylaza trzeba się wykrzyczec todreagowac
Jako dziewczynka chodziłam na czeremchę podjadać u nas miała nazwę korcipa
to jeden z tych owoców, który calkiem inaczj smakuje w płynie niż z krzaka
Wiem z czym się to kojarzy...ale pisze prawdę..ja tego nie wymyśliłam
ok, zmykam życząc Wam wysokich wygranych
Może podam gdzieś potem kilka parek na jutro
Może podam gdzieś potem kilka parek na jutro
Ciężko się z telefonu pisze wpisy uciekAja i jakies emoty wlaza
witam
Hey Krzysztof.. Troche wypilem do tego dzis w pracy jazda byla wole się nie udzielac by nie marudzić
Kawal dobry jest zawsze dobryco nam pozostaje kłótnie lepiej zartycz umiarem
Podobno Mogę marichuanw chorować na polu w końcu będzie zysk
Się typnelem o 14 nic 0 pkt trzymamza was sorrki ale fajne uczucie jest jak w sierpniu 2 we wrześniu 1 jak zanudAm sorrki ide do zonki 07 zgłoś się trza pogadać co boli
domyślam się, że typowana jest ta z realaa może typujesz tutaj dla zmyły
Ide wrócę prosze o wesola atmosfere nie snaski które byky do tej pory wek jak coś nie pasi nie gadac zaczepiac szacenek w zartach zgoda eh dorosli ludzie pamietax ze czlek czlekiem powo
Jak pisałem ta ostatnia tylko typowana ta dzis z trafika 10/10 wyslane typowane
Mam 3 mini z typiwanych 1 zwykły z typowanych jak pisałem 5/5 typowane z trafikA w multi w multi wyslana typowana 10/10.....
Amerykański statek kosmiczny doleciał na Marsa... Wylądowali...
Już zbierają się do wyjścia, aż tu nagle podleciało dwóch Marsjan, takich śmiesznych zielonych i bzzzzz zaspawali im drzwi wyjściowe.
Amerykanie próbują wyjść... 10 minut, 30 minut... Po godzinie się udało.Wyszli, a tam już zebrała się większa grupka Marsjan...
No wiec witają się i pytają dyplomatycznie:
- Czemu zaspawaliście nam drzwi wyjściowe?
Na co Marsjanie:
- Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem? - niedawno tu Polacy byli... koledzy zaspawali im drzwi, a oni po 5 minutach już byli na zewnątrz... i jeszcze prezenty przywieźli...
- Amerykanie:
- Prezenty? Polacy? Jakie prezenty?
Marsjanin:
- Wpie**ol to się nazywało czy jakoś tak, ale wszyscy dostali.
Już zbierają się do wyjścia, aż tu nagle podleciało dwóch Marsjan, takich śmiesznych zielonych i bzzzzz zaspawali im drzwi wyjściowe.
Amerykanie próbują wyjść... 10 minut, 30 minut... Po godzinie się udało.Wyszli, a tam już zebrała się większa grupka Marsjan...
No wiec witają się i pytają dyplomatycznie:
- Czemu zaspawaliście nam drzwi wyjściowe?
Na co Marsjanie:
- Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem? - niedawno tu Polacy byli... koledzy zaspawali im drzwi, a oni po 5 minutach już byli na zewnątrz... i jeszcze prezenty przywieźli...
- Amerykanie:
- Prezenty? Polacy? Jakie prezenty?
Marsjanin:
- Wpie**ol to się nazywało czy jakoś tak, ale wszyscy dostali.
Siedzi dwóch facetów w knajpie, popijają piwo i rozmawiają.
W pewnej chwili jeden pyta.
- Powiedz mi Kazik, czy ty czasami robisz to z żoną w tę drugą dziurkę?
- No coś ty, żeby zaszła w ciążę ?
W pewnej chwili jeden pyta.
- Powiedz mi Kazik, czy ty czasami robisz to z żoną w tę drugą dziurkę?
- No coś ty, żeby zaszła w ciążę ?
dzis tylko 4/9
19,29,37,41,51,53