Wpisy 2 725 534 – 2 725 633
1 października 2016 21:04 → 1 października 2016 21:35, 100 wpisów
naprawdę długo mnie tu nie było, choć chyba niektórzy wiedzą lepiej
jetta to nie wazne wazne by bylo milo radosnie wesolo byla atmosferka
tak zgadza sie w sierpniu 2 tez sie udalo zajac w lidze typujacych 5/5 w multi 6/12 w lotto 5/12 w lotto plus 5/12 w mini zdaje sie 5/5 bylo we wrzesniu w multi i chyba zamiast sierpnia we wrzesniu 5/12 zeby sie nie chwalic
kolejny raz prosze by nie cofac czata by zapomniec i nie snaskach niech ci napinacze jak im zalerzy na atmosferze na tej stronie by dali na luz a jak nie to pa po co tutaj a jak cos ban by nam zylo sie lepiej bo warto by taka stronka byla i warto bylo sie bawic w typowania i nie tylko bez napinek
greatulacje dla gryks76....jestes super
gryks widzę że odkąd typujesz z żoną to wymiatasz jak szalony
ty gryks nie przejmuj sie niczym, jestes najlepszy...a inni nie moga z tym sie pogodzic.....
prosze bardzo zostawie dla was tylko sie starajcie bo ja sobie bede typowal a co bedzie to bedzie
czesc stoneczka....
my tez sie staramy....ale ty gryks masz lepszy "nos"...i na tym polega hazard, że wygrywa najlepszy
zbigniew chyba spalił się ze wstydu i siedzi na czacie i się nie odzywa
hey mrowka dzieki ostatnio mi sie udaje mam farta kazdy jest najlepszy tyle osob mialo 5/5 5/12 7/10 3/3 dla nich
czesc jetta
nie badź taki skromny...dobry jestes i nalezyci sie extra nagroda....naprawde
mi też się udało ale co z tego jak nie zagrane zawsze mam pecha
ja w sr zdaje sie mialem 5/5 tylko typowane pisalem o tym zreszta zeby nie bylo
pasko nie wiem czy juz ale napisalem meila w sierpniu nagroda byla za co dziekuje raz jeszcze
ta 5/5 w typach do multi to z trafika zobaczy sie czy cos da jak narazie po 1 losowaniu pazdziernikowym lipka...............yyy chyba stoneczka nie odpowiedzialem sorrki gram dzis multi lotto mini.........
2 725 525. gryks76 2016-10-01 (20:16) wkoncu rozbije bank lotto
Mam 3 mini z typiwanych 1 zwykły z typowanych jak pisałem 5/5 typowane z trafikA w multi w multi wyslana typowana 10/10.....
2 725 526. gryks76 2016-10-01 (20:18) wkoncu rozbije bank lotto
2razy 5/5 z liczb np 37,39,34,46,49,44 i inne 10/10
Mam 3 mini z typiwanych 1 zwykły z typowanych jak pisałem 5/5 typowane z trafikA w multi w multi wyslana typowana 10/10.....
2 725 526. gryks76 2016-10-01 (20:18) wkoncu rozbije bank lotto
2razy 5/5 z liczb np 37,39,34,46,49,44 i inne 10/10
stoneczka za tych co mieli 7/10 8/10 chyba nie bylo dla tych 5/5 dla tych co przekroczyli 1000 pkt dla wszystkich oraz powodzenia w tym miesiacu jak i dobrej zabawy
nie tajemnica ale nie zapisuje cos tam w lotto w multi w mini ale to nie wazne dla mnie co wpadlo pisalem a jak nic nie padlo to pisalem lub tez nie zyje sie dalej
w sierpniu mialem maly problem z wybraniem 700 zl z 5/5 ale jakos babeczka uzbierala w 3 dni u niej tez w tym roku 520 zl z 8/10 wybieralem
Witam Wszystkich i życzę wysokich wygranych
Mam pytanie;
Czy ktoś wie coś o zmianie w Extra pensji ? U mnie na dzisiejszym kuponie widnieje, że wygrana nawet 50 tys . miesięcznie przez 20 lat ??? O co to chodzi ? Czy to tylko błąd w druku ?
Mam pytanie;
Czy ktoś wie coś o zmianie w Extra pensji ? U mnie na dzisiejszym kuponie widnieje, że wygrana nawet 50 tys . miesięcznie przez 20 lat ??? O co to chodzi ? Czy to tylko błąd w druku ?
hey dusia haneczka............. w ep nie gram ponoc cos tam wykombinowali wole multi przedewszystkim potem mini i lotto
spałam popołudniu 3 godzinki i teraz baranki w nocy będę liczyła ,
Dzięki za wyjaśnienie !
To Ja też wolę Multi albo w inną grę zagrać
To Ja też wolę Multi albo w inną grę zagrać
dusia lepiej liczyc gwiazdy niz baranki choc gorzej jak by to bylo owieczki
dusia to jak bedziesz tak liczyla baranki to moze po 4 z krasna sie na stykniesz