Wpisy 272 415 – 272 514
17 kwietnia 2011 11:31 → 17 kwietnia 2011 14:00, 100 wpisów
I tak, patrzę na to co mi komputer wyrzuci w statystykach. Biorę np. wszystkie parki, które padły minimum 6 razy i nie były w ostatnim losowaniu.
ja tam lastek x4 z plusem wszystko niektóre razy 5 ale nie ryzykuj tak dużo

To ja pójdę bezpieczniej. Puszczę dwa Twoje zakłady i dwa moje. Z plusem stawka 2x 

-dzień dobry Wszystkim-mistrzowie co myślicie otym-1,3,7,10,11,14-3,4,7,11,17,20Artur i Lestek życzę jak największych wygranych

Ja miałabym

o jedną w miarę pewną szósteczkę???

Ja miałabym

o jedną w miarę pewną szósteczkę???Witam wszystkich. Ja wysłałem takie dwie szóstki na 2 los. 6.17.19.21.29.31/7.17.19.21.31.52
Z pierwszego zestawu podoba mi się 3 i 10. Co do reszty nie mam zdania 
krysieńka w życiu pewna jest tylko śmierć i podatki
Reszta to nasze przeczucia.

krysieńka w życiu pewna jest tylko śmierć i podatki
Reszta to nasze przeczucia.chociaż właśnie przypomniały mi się cyferki ze snu.....4,40,44,80,24,12
a u nas chyba akcja policyjna...śmigłowiec lata i syn widział 7 wozów policyjnych oraz motory z policją...czyżby ktoś uciekł z Wronek????

lastek weż to pod uwagę 38,39,40,41,...17,18,19,31,50,51
no nie wiem ale nie będę przeprawiał jak trzydziestki nie pujdą to mam wtopa i tak bywa
no nie wiem ale nie będę przeprawiał jak trzydziestki nie pujdą to mam wtopa i tak bywa
zajrzyj do profilu mam same trzydziestki ale to ryzyko dzisjaj mi mam głowy do liczb 

{{

{{
męczy kacyk ucjekam na powietrze trzeba pochodzić torszke to puści
No dobra, trudno. Żyje się raz. Zagram ryzykownie. W razie czego będzie rozpacz 

Ja już mam liczby, nic więcej nie kombinuję bo zawsze mi zmiany wychodzą bokiem...
idę zagrać 10tkę w multi multi ale przeraża mnie mała niedogodność w 1.646.492.110.120 kombinacjach 10-tek jest tylko 184.756 kombinacji 10 wygrywających. Stąd moje pytanie - czy ktoś zna kogoś kto wygrał kiedyś 10-tkę w multi multi czy mam sobie dać spokój i zagrać na max 7 skreśleń?
artur ...co Ty możesz wiedzieć o kacyku
...goście wyszli o 5 nad ranem... 
Witam cieplutko

Towarzycho AHhosia jakie wczoraj, to było jeszcze dziś!
Towarzystwo rozbiegło się grubo po 2 w nocy 
Towarzystwo rozbiegło się grubo po 2 w nocy 
Ja poczekam do losowania. Jeśli będzie szczęśliwe to czteropak. Jeśli nie - herbatka 

artur123 -> a jak typujesz te 6 liczb? masz jakieś zasady których się trzymasz np.
3 parzyste , 3 nieparzyste
3 do 40 , 3 większe od 40
3 parzyste , 3 nieparzyste
3 do 40 , 3 większe od 40
ja zmykam ..życzę wysokich wygranych Lestek,Hosia ,Artur i pozostałym Paskowiczanom

Zapraszam na
w lodówce stoi 5 czteropaków

Zapraszam na
w lodówce stoi 5 czteropaków

Użytkownik OPA dodał nowy komentarz w temacie Analiza gry Joker po 160 losowaniach
Bądź w swej szczobrodliwości hojny i obdarz tu wsztystkich jakąś mega 6stką 

Ja jestem drzazgą pod paznokciem prezesa Kaczyńskiego czyli ze Śląska!
Lestek jak pisiory wygrają to będziesz musiał się meldować raz w tygodniu na komisariat,jako element podejrzany.A na serio to mam na Śląsku dużo znajomych,w ogóle uważam,że Ślązacy w większości bardzo mili ludzie,o czym się przekonałem w tamtym roku jak pracowałem w Katowicach
No to bardzo ciesze się, że masz dobre zdanie o ludziach narodowości śląskiej hihi
Ja tak właśnie wpisałem w spisie powszechnym
))))
Dobra na mnie już czas. Bawcie się dobrze i do zobaczenia po 14:00.
Ja tak właśnie wpisałem w spisie powszechnym
))))Dobra na mnie już czas. Bawcie się dobrze i do zobaczenia po 14:00.
lestek-no to jak ze slaska,to musimy miec narodowosc niemiecka
no i kupujemy w biedronce

no i kupujemy w biedronce

Lestek narodowosci? to ja jestem narodowosci kaszubskiej
o mamo ale sie porobiło
o mamo ale sie porobiło
Po 5 tyg.nieobecności witam wszystkich i tradycyjnie
życzę wysokich wygranych.

życzę wysokich wygranych.

mm-14oo
47-48-74-38-29-19 ????
47-48-74-38-29-19 ????

Gdansk to nie ,,Kaszuby,,
artur123>>>ile ty juz razy byles w odziale ts?
albinlotto kilka naście juz kawę robią jak wchodzę żartuję muszę ucjekać 
a le kilka razy byłem

a le kilka razy byłemartur123>>

Ts nie lubi ludzi jak przychodza do oddzialow ale kochaja ludzi jak przychodza do kolektor oni po prostu tak maja

Maleństwo wszystko od Gdanska w gorę to kaszubi.Wehjerowo Rumia Puck itd.A na obrzeżach Gdanska w Osowej mieszka 100% Kaszubow.
Na rogatkach Gdanska postawiono tablice -Gduńsk stoleca Kaszeb wito- no to chyba mowi samo za siebie
Na rogatkach Gdanska postawiono tablice -Gduńsk stoleca Kaszeb wito- no to chyba mowi samo za siebie

Użytkownik albinlotto dodał nowy komentarz w temacie Analiza gry Joker po 160 losowaniach
Witam!
Jak tam wczorajsze losowanko, wygrał ktoś coś z "naszych"?
Jak tam wczorajsze losowanko, wygrał ktoś coś z "naszych"?
ja zapodaję to co miałem na sobote 14:00 czyli 3-ci raz to samo
15hubi
pomorskie maiłam na mysli.Zerknij na mapę.
Jak po urodzinkach?
pomorskie maiłam na mysli.Zerknij na mapę.Jak po urodzinkach?
Siemka artur123, Lestek i wszystkim! ciekawe czy coś wam siądzie o 14:00 Mam nadzieję, że tak 

Użytkownik oirasokol dodał nowy komentarz w temacie Analiza gry Joker po 160 losowaniach

15hubi a tak na marginesie to "baranki" w maju i jesienią mają dobrą passę finanową
Jakbym miał typować 6/6 w mm z plusem to dałbym: 01,03,15,23,74,79 ale to takie na sucho hehe pewnie i tak nic nie będzie hahaha 

trafienie 6/6 to stopniem trudnosci jest do 8/10 tylko kasy wiecej tez 5/6 jest ławiejsze niz 7/10 a kasa podobna

Witam wszystkich

Artur123 Witam

Artur puściłem Twoją 10 wczorajszą tylko podałeś 9 a ja dopisał nr..10

Lestek to biegnij,bo nie zdążysz,możę TS wprowadzi ,że przez neta będzie można ,ja już obstawiłem na 14-49's-zobaczymy za parę minut

Na czas losowania wyłączam stronę. Nie mogę oglądać tego cyrku ze studia lotto...
saltosky może się uda na paliwo powrotne

17,67,74,75 stawka 10